Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

лъв
Контакти:

Re: Левски не е изтривалка!

Мнениеот лъв » 14 авг 2009 18:58

Абе не е изтривалка,ама май такава стана! Изтривалка на Батковите глупости!Откъде-накъде той си въобрази,че ще унижава който си поиска и все ще му се мълчи! Как така за нула време настрои левскар срещу левскаря и какво се правите всички,че не виждате,че тоя се е самозабравил до степен на шизофрения! Смятам,че е недопустимо президента на "Левски" да лъже на всяка крачка! Той ще ми говори за морал и пример! Призовавам да се спре с мълчанието и да му се каже на висок глас,че той може да е купил акциите,но не е купил душите и сърцата ни!!! Гонзо нека знае ,че има една приказка,че както е постъпвано с тези преди теб,така ще постъпят и с теб! И стига с това плащане и поръчване на музиката! Как така "Реал" Мадрид и Барселона имат президнти,а ние тука ги направихме собственици,че над тях да е само Господ! Ония да не са по-будали,че си избират президнта с гласувнае! Значи играчи,които са си дали здравето за тоя отбор,фенове от десетки години на "Левски"няма да имат право на гласа,фена на "Родопа" ще поръчва музиката,щото плащал! С какво точно-ако е паричките от заменките,айде няма нужда, да го разследват и да си понесе заслуженото! Защото да си собственик на влак е едно,а на "ЛЕВСКИ" е съвсем друго!
ТАКЪВ НИ СЕ СЛУЧИ ,СОБСТВЕНИКА!
ИЗВИНЯВАЙ,ДЯКОНЕ!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Кривия иска да се махне от Черно море

Мнениеот boys85 » 14 авг 2009 18:59

Yoda написа:Боле ме муя :) за селския ви тим. Левски си е шамион и ще играе в евротурнирите поне да Нова Година, а вашите мушмуроци като са толкова велики що им се спъна тим-чето още в третия мач .... че и после в Бургас .....

Ако можеше да ви се падне ПСВ отнасяхте тройка и в двата мача,сега бихте някакви анонимници и пак голямо самочувствие извадихте,май забравихте европодвизите ви наскоро. :lol: Сега имате уникален шанс,използвайте го и гледайте да не се осерете както само вие можете. ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 19:00

Вие предизвиквате усмивки.След мача в Бургас :?: Кой мач бе?С Черномореца ли?Че вие бихте ли там бе отворко :?: .Нали и вие ще играете там на мокета :?: .Миналия сезон там бихте ли :?: Бихте дедовия.Ако пък визираш ПСВ...хахаха,къде е ПСВ,къде е БАТЕ и Жилина?Какво напрапвихте досега?Клизми с евроанонимника Баку(съдийска аванта) и победа на юношите на Ботев :?: .Къде летите изобщо пък вие не ми е ясно?С нищо не сте повече от нас,надявам се да вземете Кривия
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 авг 2009 19:01

Yoda написа:Виж момче, просто си смешен. Особено след мача в Бургас .... Каквото и да кажеш само предизвикваш усмивки на съжаление на хората около мен, наздраве !!!

По-скоро съжаление будиш ти с неадекватните си постове. :lol:

Синева
Контакти:

Мнениеот Синева » 14 авг 2009 19:08

През сезон 1963-1964 г. ЦСКА записва най-лошото си представяне в първенството, като остава на 11-то място в крайното класиране.Искаме пак 11-то.
lakito7

Братле, не си прав, че това е най-лошото представяне на чорбата! През сезон 1949-1950 година ЦДНА ИЗПАДА от А група! Тогава с решение на войската един отбор от Пловдив, също военен, който влиза в А група се обединява с чорбарите и така с нечестен трик ЦДНА остава в А група. Така че- искаме пак 11-то - не! Искаме пак да изпаднат! :)))

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 14 авг 2009 19:08

лъв написа:Абе не е изтривалка,ама май такава стана! Изтривалка на Батковите глупости!Откъде-накъде той си въобрази,че ще унижава който си поиска и все ще му се мълчи! Как така за нула време настрои левскар срещу левскаря и какво се правите всички,че не виждате,че тоя се е самозабравил до степен на шизофрения! Смятам,че е недопустимо президента на "Левски" да лъже на всяка крачка! Той ще ми говори за морал и пример! Призовавам да се спре с мълчанието и да му се каже на висок глас,че той може да е купил акциите,но не е купил душите и сърцата ни!!! Гонзо нека знае ,че има една приказка,че както е постъпвано с тези преди теб,така ще постъпят и с теб! И стига с това плащане и поръчване на музиката! Как така "Реал" Мадрид и Барселона имат президнти,а ние тука ги направихме собственици,че над тях да е само Господ! Ония да не са по-будали,че си избират президнта с гласувнае! Значи играчи,които са си дали здравето за тоя отбор,фенове от десетки години на "Левски"няма да имат право на гласа,фена на "Родопа" ще поръчва музиката,щото плащал! С какво точно-ако е паричките от заменките,айде няма нужда, да го разследват и да си понесе заслуженото! Защото да си собственик на влак е едно,а на "ЛЕВСКИ" е съвсем друго!
ТАКЪВ НИ СЕ СЛУЧИ ,СОБСТВЕНИКА!
ИЗВИНЯВАЙ,ДЯКОНЕ!

прав си брато,но това е БГ

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 14 авг 2009 19:12

Sagittarius, много ербап го даваш! Карай по-кротко, че много ти личат комплексите. Такива хубавци(тим), до вчера ринали фекалийте в обора, са еднодневки и историята го е доказала на 100%.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 19:12

Тая статийка "леко" намирисва на платена от мустакатия. Аз не чета други издания, освен гонг и поради тази причина не съм видял някъде Боримиров или Велев нещо да са мътили водата :? Ако е така, то тогава наистина не е точно сега момента за това, но специално Борето не вярвам да прави тея неща- за Велев имам известни подозрения, но докато не се появи нещо тук, в гонг, за мен си остават чисти измислици и спекулации с цел да разбият спокойствието, което от известно време има, в отбора :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
casualls
Контакти:

Мнениеот casualls » 14 авг 2009 19:17

malkiazmei написа:Тая информация е около 0% вярна. Някой болен "син" шопски, естествено, идиот. Поредната атака срещу най-добре представящия се в евротурнирите БГ отбор. Нереализираните мечети за Кривия и комплекси въпросният журналист знае къде да си ги завре.

най добре представящия се отбор ? :lol: Това че срещу ПСВ се задържахте и двамата мача само с 2 гола е по простата причина че за тея 2 мача 3-4 пъти излезнахте от вашата половина...

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 19:18

Пази боже сляпо да прогледа са казали хората, та и твоята работа такава Sagittarius(Йода и ти трябва да се замислиш...). Кога стана калайджия, кога ти почерня задника дагоеба. На Кривия дължите много за успехите си последните години, а и до вчера друга песен пеехте.. Ти не се държиш като фен, а по скоро като лесна жена или помниш колкото маймуна..
Ще цитирам част от интервюто на Гозно за Новспорт:

-Йовов, Бардон, Топузаков, ти дори бяхте отписани, че можете да продължите де водите „Левски" към успехи, но се получи обратното. Защо у нас толкова бързо отписваме хората и не ценим по достойнство направеното от тях?
Това е манталитет. Ние нямаме уважение към никого - имам предвид изобщо в живота, не говоря само за футбола. В живота, докато един човек върши на някого някаква работа, той е много добър. Ако в един момент не може да ти помага или да ти свърши работа, ние веднага се отказваме от него. Няма да забравя - сигурно е било преди 15 години - имаше един пазач на стадиона на „Локомотив" (Пловдив). Бяхме се събрали, пиехме кафе, някой ядеше сандвич и хвърли на едно куче и по този повод пазачът каза: „Кучето е много по-вярно от човека. Ако един път нахраниш едно куче - десет пъти ще дойде с теб, без да му даваш нищо, а на един човек десет пъти да му помогнеш и един път да не му свършиш работа - той ще се обърне и ще ти бъде цял живот враг." Но, от друга страна, във футбола няма вчера, има само днес и утре. Реално това е спорт, в който всеки един ден трябва да показваш това, на което си способен. И да показваш даже от мач на мач повече. Нормално е някой път хората да бъдат недоволни, когато не показваме качествата и нивото, които те са видели, че притежаваме. Но за всичките тези, които ни изброи, хората са видели, че можем, а когато един човек е показал, че може, значи има все още да гони тавана си. Аз не мисля, че 31-32-33 години са пределна възраст за футбола. Няма стари и млади, а можещи и неможещи - това е клише, но е вярно. И независимо че тези футболисти са на такава възраст, аз не виждам да има по-добри млади футболисти от тях - не само в „Левски", но и в България. Не виждам кой е по-добър от Бардон, от Йовов, от Гошо Петков. Ако има някъде, съм готов веднага да ги вземем - но просто не ги виждам.
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Върни се в “Архив”