Честит рожден ден на Станислав, да е жив и здрав! И друг път съм заявявал (разбира се, това е лично мое мнение): Той може успешно да завърши кариерата си в „Левски” (като Боримиров) и за мен е добре дошъл на „Георги Аспарухов”.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Станислав Ангелов (Пелето) е роден на 12.04.1978 г. в София. От 2001 до 2007 г. играе в „Левски” като защитник или полузащитник. Има 197 мача за отбора и 10 гола във всички турнири. Шампион на България с „Левски” през 2002, 2006 и 2007 г. Носител на Купата на страната с „Левски” през 2002, 2003, 2005 и 2007 г.
Честит рожден ден на Станислав, да е жив и здрав! И друг път съм заявявал (разбира се, това е лично мое мнение): Той може успешно да завърши кариерата си в „Левски” (като Боримиров) и за мен е добре дошъл на „Георги Аспарухов”.
Pichichi написа:ЧРД на Пелето , много добре си играеше в ЦСКА даже беше един от най-добрите играчи и според мен
дължи много на двама Станковци-Ангел и Александър. Ако не беше младия треньор на ЦСКА който го наложи
можеше и да не стане толкова добър играч.
Син до гроб написа:Pichichi написа:ЧРД на Пелето , много добре си играеше в ЦСКА даже беше един от най-добрите играчи и според мен
дължи много на двама Станковци-Ангел и Александър. Ако не беше младия треньор на ЦСКА който го наложи
можеше и да не стане толкова добър играч.
Александър добре,ама Ангел....?
krum_kravov написа:Станислав Ангелов е юноша на "Левски", но е обявен за безперспективен, след което отива в школата на ЦСКА. През 2001-ва преминава в "Левски" като СВОБОДЕН АГЕНТ. Това кражба ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта