Базил Де Карвальо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Базил Де Карвальо

Мнениеот zlatan » 24 мар 2011 22:26

виж сега Парма,когато ФИФА каже на кого е футболиста нека ни съди.
LEVSKI_FOREVER

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 мар 2011 22:31

zlatan написа:виж сега Парма,когато ФИФА каже на кого е футболиста нека ни съди.

Така е,но доклкото знам за адвоката Градев мисля че много рядко губи дела.Поне от Левски можеха да се извинят на Карвальо и да се раделят с добро,но те се скриха като малки душички от него.Върха на прстотията беше като му сложиха багажа в торба за боклук.
Още не мога да повярвам какви хора са на ръководните постове в Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 24 мар 2011 22:34

Не знам дали е сага Карвальо- лично според мен сага няма.Сагата си я създадоха и я "хранят" разни доброжелатели и не толкова покрай Локо Пловдив и по-скоро хора извън клуба.И отново Георги Градев - за този господин знам само , че не е изгубил дело с което ... не се е захванал - циркаджия голям ...Но още по странно е че има все още кой да му се връзва...ПАРДОН!Вероятно самия Карвальо не е толкова добре запознат с "възможностите" и "потенциала"на Градев, и това го е подвело да пристъпи към тая СВРЪХГЛУПОСТ!!! Аз все си мисля , че е станало някакво недоразумение - като чета юридическите мотиви посочени от г-н Градев за "прекратяване" на договора незнам да се смея ли...да плача ли..., че хора като него се представят за капацитети в страната им , а и журналистите явно им се връзват та ги пускат в рубриката НОВИНИ!...ВМЕСТО В "ЖЪЛТО" или "ВИЦ НА ДЕНЯ"... и на всичкото отгоре това - още преди УЕФА да са се произнесли дали въобще има валиден договор...Щеше да е смешно -ако не беше трагично.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 апр 2012 00:08

Не мисля, че има още какво да се коментира по темата с Базил ..... архив!

Върни се в “Архив”