Чета тук някакви безумни прогнози и още по-безумни коментари .
"Херо ,ако се смили...", Тия ще ни попилеят..."
Вие от кой отбор сте бре момчета?Психиката ли ви е лабилна или просто ви устройва да се предавате?
През годините Левски е имал много трудни моменти,слаби мачове,некадърни играчи,разформирован,преименуван...,но НИКОГА и НИКОЙ ЛЕВСКАР, не е казвал толкова малодушни думи.Може да ни боли,да ни е срам,да ни е тежко,но това го носим в себе си! Ние сме горди! С идеята ,с името ,с историята и с БЪДЕЩЕТО!
Вие -тези,които са в несвяст и очакват още шамари,свити на кълбо-за колко време сте привърженици на ЛЕВСКИ?
за една,две или три години?
Какво е това малодушие и примиреност?
Това е ЛЕВСКИ!
Не някое отборче-метеор,със собственик,който ,ако си отиде,повече няма да съществува.Не някакво отборче,мъртвородено в тъмните години на комунизма!
Вдигнете глави!Не позорете името -ние трябва да го пазим,защото сме Отбора на Народа!Не на батков,раев,гонзо,тасевски, и ...т.н.
Ние сме Българи,Християни,Левскари!
А на всички,които се гаврят в момента с нас,в пристъп на злоба,ще кажа:
Затова сме големи,защото само ,когато си помислите,че сме слаби,започвате да виете и да лаете.
Но помнете!
Слабостта на силният е временна.Низостта на злобния е завинаги.
Тежко ви,когато пак укрепнем!
САМО ЛЕВСКИ!
Левски - Черноморец - 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mickey Mauser
Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 21:00
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
- modor
- Контакти:
Mickey Mauser написа:Чета тук някакви безумни прогнози и още по-безумни коментари .
Вие от кой отбор сте бре момчета?Психиката ли ви е лабилна или просто ви устройва да се предавате?
През годините Левски е имал много трудни моменти,слаби мачове,некадърни играчи,разформирован,преименуван...,но НИКОГА и НИКОЙ ЛЕВСКАР, не е казвал толкова малодушни думи.Може да ни боли,да ни е срам,да ни е тежко,но това го носим в себе си! Ние сме горди! С идеята ,с името ,с историята и с БЪДЕЩЕТО!
Вие -тези,които са в несвяст и очакват още шамари,свити на кълбо-за колко време сте привърженици на ЛЕВСКИ?
Това е ЛЕВСКИ!
Не някое отборче-метеор,със собственик,който ,ако си отиде,повече няма да съществува.Не някакво отборче,мъртвородено в тъмните години на комунизма!
Вдигнете глави!Не позорете името -ние трябва да го пазим,защото сме Отбора на Народа!Не на батков,раев,гонзо,тасевски, и ...т.н.
Затова сме големи,защото само ,когато си помислите,че сме слаби,започвате да виете и да лаете.
Но помнете!
САМО ЛЕВСКИ!
Едно от малко смислени мнения!
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
agrex написа:На дневен ред е мачът Левски - Черноморец. След показаните слаби игри, нормално на всеки му се привижда поредната загуба.Аз обаче мисля,че Левски ще спечели този мач.Вярвал ли е някой преди мача с Локомотив,че Левски няма да спечели? Според мен никой!За всички ,които малко разбират от футбол /"а тук сме доста такива"/, кризата в Левски е основно психологическа.Каза го и Илиян Илиев.Нямам лошо мнение за Ники Костов като треньор,но след като не успя с наличните футболисти да прокара идеите си за игра без централен нападател,взе че си тръгна в най-неподходящия момент.Като готвач,започнал да бърка някаква манджа по собствена рецепта и по средата я зарязва поради липса на необходими подправки и лош вкус, после друг да я довърши....Е, кой е тоя майстор - готвач дето ще я доготви така,че да може да се яде? Един пробва,втори ....не става. И какво се прави в такива случаи? Просто помията се изхвърля и се почва наново по позната рецепта.Жалко,че така нужната подправка "Сьорд Арс" в момента не може да се намери на пазара и новата манджа може да е малко постна, но по-важното е , да може да се яде! Мисля си,че ако Костов беше продължил,нямаше да загубим последните три мача /равният с Локото за мен е загуба/,но той се оказа слаб характер и предпочете най-лесното.Да си вземе шапката и по живо по здраво,ни лук ял и т.н.....Защо мисля,че Левски ще спечели мача с Черноморец.Играчите,които играят в момента са изнасяли и не лоши мачове.Надявам се с влизането на Пинто и Старокин,отбраната да бъде достатъчно стабилна.Милиев го изключвам напълно.Очаквам Грийн най-после да покаже класата,която има,а Мюлдер да заиграе така както наистина може.Йовов си почина достатъчно и е време да поведе синята дружина.Според мен, отпред отдавна не сме имали толкова много добри нападатели.Е, време е да се отпушат най-накрая.Така,че нека бъдем и малко оптимисти.Все пак сме Левски и независимо от всички гадни обстоятелства споходили ни напоследък да вярваме,че ще победим !А и залога си заслужава ! Силно се надявам,че и футболистите го разбират.Дано само повече хора ги подкрепим на стадиона.В този момент те имат огромна нужда от нас !
САМО СИНИТЕ !!!
+1914
- ralka_levskarka
- Контакти:
Mickey Mauser написа:Чета тук някакви безумни прогнози и още по-безумни коментари .
Това е ЛЕВСКИ!
Но помнете!
САМО ЛЕВСКИ!
ЕВАЛА !!
Първото мнение от толкова години насам, което успя да ме впечатли толкова много

[offtopic]Наще много слаби, май ще мина от Лудогорец

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Стига вече резил, време е да поемем глътка въздух с някоя победа. Много е важно как ще ни тръгне мача, един ранен гол в синята врата би означавал ...
Ако обаче Ясен успее да вдигне отбора, най-малкото да ги надъха да играят на "Ура" в първите 20 минути, то трябва да отбележим гол, след което момчетата ще си повярват и би трябвало да вземем 3 точки. Тъжното обаче е, че едва ли ще има повече от 2 500 души публика, но затова актьорите трябва да винят себе си. Каквото стане, вече не губим нищо, аз все пак се радвам че ще успеем да оценим реалните умения на Ясен с надеждата да не ни разочарова.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Трябва да ги бием този път!
- Adramelech
- Контакти:
С оглед на "играта" в последно време, ще е доста тегав мач. Дано Ясен и Викторио направят някоя магия и нашите мърди почнат да играят нещо, различно от Ганкиното.
А тези, дето казват, че Херо е левскар и мачът ще е уреден - така казвахте и миналия полусезон, когато Левски загуби с 2:0. А като прибавим и че половината треньори в А група са левскари...
А тези, дето казват, че Херо е левскар и мачът ще е уреден - така казвахте и миналия полусезон, когато Левски загуби с 2:0. А като прибавим и че половината треньори в А група са левскари...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- darakchiev_77
- Контакти:
В този си вид Левски не трябва да се опитва да атакува постоянно както в мачовете досега. Просто нямаме добра защита. Според мен по прибрани в собствената половина и само на контра. Вижте мачовете досега колко отбори ни взеха точки като играят по този начин срещу нас. За да пресираме и атакуваме постоянно се искат добри индивидуални качества, а тези момчета ги нямат. Факт - на контра вкарат ли ни гол няма връщане.
Но помнете!
Тежко ви,когато пак укрепнем.
Браво!Сякаш аз съм го писал.Злобарчетата знаят това и още повече потреперват....
Но помнете!
Тежко ви,когато пак укрепнем.
Браво!Сякаш аз съм го писал.Злобарчетата знаят това и още повече потреперват....

Ivanskiq написа:agrex написа:На дневен ред е мачът Левски - Черноморец. След показаните слаби игри, нормално на всеки му се привижда поредната загуба.Аз обаче мисля,че Левски ще спечели този мач.Вярвал ли е някой преди мача с Локомотив,че Левски няма да спечели? Според мен никой!За всички ,които малко разбират от футбол /"а тук сме доста такива"/, кризата в Левски е основно психологическа.Каза го и Илиян Илиев.Нямам лошо мнение за Ники Костов като треньор,но след като не успя с наличните футболисти да прокара идеите си за игра без централен нападател,взе че си тръгна в най-неподходящия момент.Като готвач,започнал да бърка някаква манджа по собствена рецепта и по средата я зарязва поради липса на необходими подправки и лош вкус, после друг да я довърши....Е, кой е тоя майстор - готвач дето ще я доготви така,че да може да се яде? Един пробва,втори ....не става. И какво се прави в такива случаи? Просто помията се изхвърля и се почва наново по позната рецепта.Жалко,че така нужната подправка "Сьорд Арс" в момента не може да се намери на пазара и новата манджа може да е малко постна, но по-важното е , да може да се яде! Мисля си,че ако Костов беше продължил,нямаше да загубим последните три мача /равният с Локото за мен е загуба/,но той се оказа слаб характер и предпочете най-лесното.Да си вземе шапката и по живо по здраво,ни лук ял и т.н.....Защо мисля,че Левски ще спечели мача с Черноморец.Играчите,които играят в момента са изнасяли и не лоши мачове.Надявам се с влизането на Пинто и Старокин,отбраната да бъде достатъчно стабилна.Милиев го изключвам напълно.Очаквам Грийн най-после да покаже класата,която има,а Мюлдер да заиграе така както наистина може.Йовов си почина достатъчно и е време да поведе синята дружина.Според мен, отпред отдавна не сме имали толкова много добри нападатели.Е, време е да се отпушат най-накрая.Така,че нека бъдем и малко оптимисти.Все пак сме Левски и независимо от всички гадни обстоятелства споходили ни напоследък да вярваме,че ще победим !А и залога си заслужава ! Силно се надявам,че и футболистите го разбират.Дано само повече хора ги подкрепим на стадиона.В този момент те имат огромна нужда от нас !
САМО СИНИТЕ !!!
+1914
1000+