Локомотив София - Левски - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vans81
Контакти:

Re: Локомотив София - Левски|23 кръг|8 Април, Неделя|16:00ч|

Мнениеот vans81 » 08 апр 2012 18:07

Първи треньор, втори треньор, трети треньор! Рибата е вмирисана, но в случая въпроса е дали от към главата!!!
Оставят Илиан Илиев без значение от резултатите поне 2 години!
Очевадно е, че проблемите в Левски са:
Наско Сираков+Мъри(да Мъри) - работи открито против отбора за сметка на лични интереси. Такъв човек е СРАМ и няма място на Герена.
Иво Тонев - Не случайно е на Герена и никой, абсолютно никой не даде обяснение защо и кой реши този човек да бъде в Левски. Няколко решения от този човек и нито едно не е в полза на отбора!!!
Христо Йовов, Гаджев и всички мишки, които слушат Сираков и си живуркат в отбора с определена цел !!!
Томислав Русев и КО - те си знаят защо(ако не, да питат Мъри и Наско-мен лично ме е СРАМ от Вас !!!)
Гонзо - Поне излезе мъж, но доста закъсня.

П.С. : Проблеми много - решения НИКАКВИ!!! :( :( :(

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 апр 2012 18:07

Така е...всеки си има вина.
Не забравяйте ,че почнахме първенството без треньор , като за парлама Гонзо бе обявен за такъв.
Целта сега е да сме пред бургаския отбор и Локо Пд да не вземе купата.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 апр 2012 18:07

Като ви казвах, че Тонката ще ви докара до дереджето на Локо София не ми вярвахте, ама сега го видяхте в буквалният смисъл. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 08 апр 2012 18:09

granfor написа:Ние с футбол бихме отбори, които вие сте и ще гледате само по телевизията МОРАЛНИ ШАМПИОНИ :) :) :)

Кога бре?преди Христа? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 апр 2012 18:09

Все 1 Левски се бори за оцеляване, а не Локо Сф.
Така изглеждаше отстрани.
:cry: :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 апр 2012 18:10

Титлата поне до последните 3 мача не е решена, всичко може да се случи, на нас идват тежките мачове 8-)

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 08 апр 2012 18:11

Толкова ме е яд, че този сезон няма да гледам нито 1 мач(а почти не съм пропускал от години). Защо не продължих да играя футбол сега можеше спокойно да играя за Левски. Винаги съм мразел някой да се мърдосва по терена. Който не иска да играе в Левски да му затварят вратата. Да пускат до края на сезона само младежи и да не играем в евротурнирите, защото не заслужават. Срам ме е от съдията. Това не е нормално съдийство даже за Я група. Ето доказателство, че съдията не може да бие сам никой отбор. Този съдия, ако не го изкарат за 1 година да няма право да свири значи нищо не става и от комисиите. Напрежението в играчите... :lol: Какво напрежение, какви 5 лв., вчера ми кажете къде пиеха като казаци :lol: След като си пил предната вечер какво може да очакваш освен апатия. Напрежение може да има преди, след, но не и по време на мача. Излизаш и изораваш терена. Всичко друго е махмурлук и нежелание. От този мач се радвам само, че пуснаха Вутов, макар, че нямаше какво да направи (и все пак се сещам как се върна за да отнеме 1 топка до тъча до нашето наказателно, което показваше желанието му). Като му тежи на някой фланелката да я сменя. Има много отбори. Ако нямаш мотивацията пред публиката на Левски, не знам как ще се мотивираш пред 50-100 човека. От мен пълна подкрепа за Левски и нито 1 мач няма да бъде гледан от мен на стадиона или по телевизията(за да не ги притеснявам), защото играчите нямат сърце за спорта.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 апр 2012 18:12

Някои се чудеха, защо бях за Левски в мача с Лудогорец. Ето защо... :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 08 апр 2012 18:14

Teo написа:Титлата поне до последните 3 мача не е решена, всичко може да се случи, на нас идват тежките мачове 8-)

По-добре да не се случва. Едвам събраха играчи и пак ще бият мегазвездите, които се раздават, но само по дискотеките. Ганкиното ли пак ще играят в Европа. А титлата да я взимат Лудогорец, защото според мен заслужават най-много, а не защото не искам да е ЦСКА ;)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 апр 2012 18:16

Тука всичко е кинти, а ние се ядосваме, че отборите не играят..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”