Ще остане ли Левски извън Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Ще остане ли Левски извън Европа?
Ми май е по-добре да не играем в Европа, аз така си мисля.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
delqnski47 написа:Morgause написа: Иначе вярвам, че тази година ще имаме поне 1 отбор в една от 2-те групи.
Ама разбира се....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- MainEventer
- Контакти:
Morgause написа:
С кой сме се изложили?
С това, че бяхте последни в групата ? Какво сте направили след 90-та ? То бива лицемерие, ама чак пък толкова.....
MainEventer написа:Morgause написа:
С кой сме се изложили?
С това, че бяхте последни в групата ? Какво сте направили след 90-та ? То бива лицемерие, ама чак пък толкова.....
Какво сме направили след 90-та? Бихме Ювентус, Бихме Парма, Отсранихме Байер Леверкузен, бихме Ливърпул на Анфийлд, отстранихме Динамо Москва, отстранихме Шахтьор (Донецк), отпаднахме от Блекбърн (1:1, 3:3 на армията, водеха ни 0:3...)... още искаш ли? Направихме равен с Нюкасъл като гост, Играхме с Милан, Играхме с Атлетико Мадрид...
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-
- Контакти:
Според мен влизаме на 100%, ако трябва пак няма да се даде лиценз на ЦСКА (предния път пак при тоя им треньор го взеха), и си влизаме, играем и каквото сабя покаже 

-
- Контакти:
Мисля, че ще се класираме за евротурнирите. Но според мен това не е толкова важно! Важно е да започне да се работи нормално и да се изгради нов отбор и най-вече стил на игра. Илиан Илиев ще го направи според мен и аз го подкрепям!
- MainEventer
- Контакти:
Morgause написа:Какво сме направили след 90-та? Бихме Ювентус, Бихме Парма, Отсранихме Байер Леверкузен, бихме Ливърпул на Анфийлд, отстранихме Динамо Москва, отстранихме Шахтьор (Донецк), отпаднахме от Блекбърн (1:1, 3:3 на армията, водеха ни 0:3...)... още искаш ли? Направихме равен с Нюкасъл като гост, Играхме с Милан, Играхме с Атлетико Мадрид...
Ако говориш за 94г. с Ювентус - служебна загуба! Къде я видя тази победа.
Подценявате победите срещу Лацио, Марсилия, Киево, Удинезе ами даваш за пример Парма

Байер дето колко титли има в Германия викаш ? И успехи?
Бихте Ливърпул и после къде отидохте ? Вкъщи. То този сезон, който хване Ливърпул ги бие, ама не се хвали като вас.
Динамо Москва... Кои бяха тези ? Колко мача имат в Европа ?
Слагаш отпадане от Блекбърн при успехите ли ? Сериозно ?
Равен с Нюкасъл ?

Как завършихте с Милан и Атлетико, щото ние играхме с Барселона, Челси.....
Последна промяна от MainEventer на 07 апр 2012 20:49, променено общо 1 път.
Надявам се имисля ,че не .
Върл ЦСКА-р съм и много ми се иска да не се класират за Европа, това ще им докара големи катаклизми (не че съм хейтър, просто ми е по-леко когато сините не са пред нас - някак си чувството, че не сме добре не е толкова осезаемо). Но истината е, че техните по-трудни мачове свършиха - дори ние и Локо Пд да ги бием няма къде другаде да губят точки; Черноморец от друга страна имат по-тежки мачове, Литекс ги виждаме, че още сега ще изостанат. Най-вероятния носител на Купата е Лудогорец, те са в челото, това значи, че 4ия ще играе в Европа. Както и да го погледнеш Левски няма за какво да се притеснява. Даже ако има добър коефициент бих заложил, че ще се класират, да не говорим, че като нищо ще са в тройката. Към феновете, отговорили с твърдо не - преди да злорадствате вложете малко мисъл, бъдете обективни.
Крайното класиране (най-вероятно според показаната игра и организация дотук):
1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. Левски
4. Черноморец
5. Литекс
6. Локо Пд
7. Славия
и надолу. Лудогорец най-вероятно ще вземе и купата. Разбира се всичко е възможно във футбола.
Крайното класиране (най-вероятно според показаната игра и организация дотук):
1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. Левски
4. Черноморец
5. Литекс
6. Локо Пд
7. Славия
и надолу. Лудогорец най-вероятно ще вземе и купата. Разбира се всичко е възможно във футбола.
- Adramelech
- Контакти:
Не, друг е въпросът, че с тази игра, която показват нашите и да се класираме, ще направим нищо и половина. Дано да ме опровергаят де 

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]