Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: 06.04, 16:00 Koй ще е треньора? Кой ще наследи Гонзо?

Мнениеот honda » 06 апр 2012 15:54

Anyway написа:Това за школата в Африка е добра идея
1:Помага се на Африка
2:Ще излез евтино
3:Всички знаем колко са добри африканците

За мен ако наистина се търсят качествени евтини талантливи и здрави момчета трябва да се търсят в Африка. Отдавна Южна Америка и по-специално Бразилия са запазена територия на много по-богати клубове. Казвали са ми че на мачове от юношеското първенство на Бразилия се е случвало да присъстват 2000 скаути и мениджъри е всеки може да си отговори какъв е шанса да се вземе качествен футболист на приемлива цена от там.
В Африка е друго- те са родени атлети и много физически здрави. За мен нещото от което Левски има най-голяма нужда е един висок здрав и раздвижен централен нападател ,който да притиска и да мачка защитниците желателно с черен цвят на кожата да е по-сташен- нещо като Дембеле, Чисей( оня грамадана от Жилина дето направи защитата на Литекс за смях), Кулибали ( от него и ние и Литекс имаме лоши спомени) няма защита в България която може да се справи с такъв нападател. Отделно обикновено африканските футболисти обикновено са и много по-издържливи. Недостатъците им са лоша дисциплина ниска тактическа дисциплина и грамотност много често славата и парите ги развалят.
За мен стъпка в правилната посока е ангажирането на В.Павлов- очаквам да се даде повече шанс на момчета от школата. Не че там има някакви неземни таланти и ако някой си мисли че с 5-6 юноши от сегашните можем да се надяваме на място в ЕКТ е прекалено оптимистично. За мен е много важно всички отбори в Левски от деца до първия отбор да играят с една и съща схема.
Също друга идея е създаването на нещо като кампус- лагер в който живеят и тренират юношите - място някъде извън София далеч от дискотеки и силиконки ,като на същото място тренира и първия отбор. Така юношите ще свикват да тренират заедно с първия отбор , отделно ще може да се контролира и хранителния режим и на юношите и на първия отбор.
За мен Гонзо е идеалния шеф на школата- определено не става за треньор а и за директор - прекалено остър и невъздържан е и определено не може да работи с хора, а за да бъдеш добър мениджър е по-важно да можеш да вземеш най-доброто от всеки от подчинените си отколкото да бъдеш много добър специалист. Точно за това би бил много полезен като шеф на школата- определено би намалил драстично връзкарството и корупцията в школата,които сега не са никак малко.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 06 апр 2012 15:54

Adramelech написа:
sslevski написа:Човек,който казва след 3 месеца,че не се чувства левскар,какво може да ви каже в 16.00.Освен нищо и половина.
Тройчо е прав,че има директива,но не Левски да стане шампион,а да бъде унищожен като някои други......

И ти да си работил в Локото няколко години, едва ли за 3 месеца ще станеш левскар, нали? Тонев, дето е буфер, за едно нещо е прав - в Левски има хора, пишещи се левскари, които нямат място в клуба.

Пич или си от Левски или не си.Той по скоро не е.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2012 15:55

Петров/Павлов, това ако е факт, нищо неочаквано
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 апр 2012 15:57

Каква я мислехме ние , каква стана тя..... :o

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 апр 2012 16:06

Отосно назначението на Ясен- надявам се да не е вярно. Определено според мен той определено не е човека ,който може да вдигне Левски( надявам се да ме опровергае ;) ) макар че при него във всички клубове в които е работил е постигал резултати много бързо и после е следвало буксуване и отстъпление. Ако В.Павлов е взет за да бъде свързващото звено с школата- чудесно. Едва ли има някой който познава юношите по-добре от него.
Аз лично се надявам това да е само временен вариант до ангажирането на дългосрочен треньор( за мен най-добре от чужбина ;) ) Все пак едва ли за няколко дни може да се намери търсения специалист.
За мен определено Мъри и Ил.Илиев заемат изчаквателна позиция- това си е тяхно право, но Левски го имало преди тях ще го има и след тях. Публична тайна е че Мъри не иска да поеме Левски в момента за да си получи компенсацията от Анортозис.
За мен най-добрия вариант е треньор чужденец и методист на школата чужденец, не е задължително да бъде от Западна Европа- примерно в една Чехия се работи много добре с младите футболисти .

edin11
Контакти:

Мнениеот edin11 » 06 апр 2012 16:08

Доста разтревожен поглед вади Тонев на пресконференцията в момента :?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 апр 2012 16:09

Леле, какво каменно изражение на Тонев... :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 апр 2012 16:11

Илиан Илиев е треньор на ЛЕВСКИ от лятото!

edin11
Контакти:

Мнениеот edin11 » 06 апр 2012 16:11

Илиян Илиев от лятото ;) :)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 06 апр 2012 16:12

edin11 написа:Илиян Илиев от лятото ;) :)

Доволен

Върни се в “Архив”