До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот MORSKI » 05 апр 2012 15:57

brutus написа:Морски, друже... Талантът(?) си недей да пропиляваш! Стани журналист, стани водещ! Не се крий като партизанин в храстите, а остави дарованието ти да заблести в коя да е медия! Всеки ден предлагай коментар, анализ, лично мнение, ако ти се ще. Но, знаеш ли, има и едно условие- да можеш. Че то така- в темата във форума, е някак като за аматьори.
Колкото до законите и тяхното нарушаване- има си органи, компетентни органи. Начетен човек, който е толкова запознат с темата, няма начин да не знае. Сезирай ги, та да накажат, когото трябва. Ако г-н Русев е нарушител- да понесе последствия, ако човек от неговия екип е престъпил закон- да бъде наказан.
И когато ти ги сринеш с професионалните си качества, когато теб те слушат, а г-н Русев и Гонг са история от близкото минало, ще пусна 2-3 коментара в темата "До ...". Как ти е името всъщност?

Брутус, "друже"?, първо прекалено съм млад все още, за да имам толкова голямо поле за изява като въпросния господин, който на моите години даже
май не се е занимавал с тази професия.. Второ, за твое сведение аз и в момента работя като журналист, предлагам анализи, лично мнение и коментари за щастие... Препоръчвам Ви, господине, преди да дадете съвет и мнение, да се запознаете малко с фактите и обстоятелствата ;) А и дори да не практикувах тази професия, дори да не бях журналист, нима нямам правото на критика и мнение като слушател.. ? Или всички трябва да харесваме непременно гореизборените неща? Ами направо да почнат да псуват в ефир Русев и Грънчаров идилията да е пълна и да им се радвате...

Аз никога не съм бил анонимен и не съм харесвал анонимността.. В този форум съм от 4 години и ме познават доста хора, а ти видимо си новодошъл, няма лошо..... Александър се казвам, редно е и ти да застанеш зад мнението си с името си...

А един ден дай Боже да имам трибуната на Русев и компания в свое радио- никога, ама абсолю'тно никога няма да си позволя да изпада чак така да повтарям в ефир думи като курво и кой отбор бил селски и да се държа така, все едно съм на маса с литър ракия
Последна промяна от MORSKI на 05 апр 2012 17:45, променено общо 1 път.

llaci
Контакти:

Мнениеот llaci » 05 апр 2012 17:36

Г-н Русев, знам, че това което Ви питам няма да го прочетете в ефир, но аз искам да Ви попитам! Защо всички треньори отказват на Лефски! Пиша името на клуба Ви с Ф, защото го различавам от Апостола на свободата!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 05 апр 2012 18:09

llaci написа:Г-н Русев, знам, че това което Ви питам няма да го прочетете в ефир, но аз искам да Ви попитам! Защо всички треньори отказват на Лефски! Пиша името на клуба Ви с Ф, защото го различавам от Апостола на свободата!

На мен точно затова ми удариха БАН преди една седмица, защото различавам клубът им от АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА по същият начин, така че внимавай приятел, тук фенщината е на първо място и някои модератори са доста тънкообидни и първосигнални! Да попитам и аз господин водещият на гонг, как така призовавате премиера на държавата да гони еди кой си от ВАШИЯТ отбор, нали уж нямаше държавна намеса там? Пак си противоречите нещо :lol:
Последна промяна от patron на 06 апр 2012 11:01, променено общо 1 път.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

nikibars
Контакти:

Мнениеот nikibars » 06 апр 2012 09:33

Моля, пуснете аудиозапис от коментара на мача, моля, моля, моля:)))

bademino
Контакти:

Мнениеот bademino » 08 апр 2012 20:19

Абе те късат "мисо" от ЦСКА и искат "да на погребат", Вие с г-н Русев сте се захванали. Червените честито титла, но да не Ви полудее Градоначалника, че го гони параноята, а идват евротурнирите

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 апр 2012 21:42

интересно какви ще ги плещят утре в студиото двамата с Грънчаров, пак ще е една погребална атмосфера, пак драми :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

vasskes
Контакти:

До г-н Русев с молба за изказване в ефир

Мнениеот vasskes » 11 апр 2012 14:14

Относно контузията на Петър Узунов

Г-н Русев,
Сигурно сте чули за бруталната контузия на Петьо Узунов. Ако не сте - става въпрос за извънредно тежко скъсване на всички връзки и на двете колена. От тук натам лечението преминава през 2 месеца пълно обездвижване и след това - незнайно колко месеца възстановяване. Ситуацията е много неприятна и пиша тези редове с молба да му помогнем кой с каквото може, защото на първо време ще са му необходими специални шини, транспорт със специализирана линейка и т.н.

Извинявам се, че не цитирам Gong.bg:
"Един волейболист пуска шега след шега на съотборниците си. Чаровната му усмивка не слиза от лицето. Този играч знае, че в такива моменти само усмивката е начинът да повдигнеш духа на съотборниците си. Да ги накараш да повярват, че волейболът е само една игра, от която печелиш винаги. Всички се обръщат към него с: Пеца или Бате Петьо.

Да, това е емблематичната фигура в родния волейбол – Петър Узунов. На 41 години, бившият национал пред чийто блокади трепереха бразилци, кубинци и руснаци, е тук, за да помогне на съотборниците си от Кърджали да влязат за втори път в историята след финала за Купата. Той знае, че е резерва, заради травма в колената. Но е редом до своите съотборници.

Вече е 18.00 часа. Начало на мача… Залата е на път да се срути под аплодисментите на публиката. Врящия котел в под пара. От тук насетне всички се решава на игрището. „Грабвайте телата“, сякаш е мотото на дупничани. Макар и с разкъсан мускул либерото на националния отбор Мартин Божилов е в състава. Боли го, личи си, но тук няма място за плач, има място за мъже. За истински мъже. Разпределителят Гьорги Гьоргиев е на сервис за Марек Юнион-Ивкони. Изкълчените глезени са в историята. Болката е забравена или пък притъпена от волята за победа. „Тренер, морам да играм и да победиме“, преди мача чух 19-годишния македонец с български паспорт да казва на Найден Найденов. Трябва да си с голямо сърце, с характер и да си мъж, за да не се скриеш като мишките и да кажеш после: „Мен ме нямаше и затова паднахме“.

Съдиите… Ах, горките. Не искам да съм на тяхното място в този момент. Марек поведе с 1:0 гейма. Още два и отборът е за 3-и път на финал. 25:16 за Марек, 2:0 гейма… финалът е вече само на гейм разстояние. Публиката е в делириум. Агитката на Арда се опитва всячески да даде сили на своите. Средата на гейма е, а Марек повежда с 4 точки. Край! Всичко е вече предначертано. Обрат ли? Абсурд! Иван Халачев иска смяна. Влиза Петър Узунов. Няма хрън, няма мрън. Има мъже. Разиграване и… О-о-о, ужас. ГОЛЕМИЯТ Петър Узунов е на земята. Усмивката я няма. Болка е изписана на лицето му. Няма Ох, няма Боли ме. Докторът не чака да свири съдията, а тича на игрището. Целият щаб на Арда е вече до своя лидер. Играчите отвръщат лица. Едни се кръстят, други са пребледнели, трети скръстили ръце в поза за молитва и гледат нагоре. Коляното на Пецата не е където трябва. То е на…20 сантиметра от мястото си. Едно момиче от първите редове колабира от гледката. „Момчета, скрийте го, да не гледат хората“, чувам Коцето Митев и всички застават с гръб към публиката. Браво Коце за съобразителността. Съперници няма, има само приятели. Играчите преживяват с Бате Петьо болката му. И тук няма фенове на Марек, няма фенове на Арда, публиката почва да скандира: Петър Узунов. Да, големия играч е играч на всички! Доктор Красимир Панчев прави и невъзможното, помага му и масажистът на националния отбор Сашо Върбанов. О, ужас! И второто коляно тръгна някъде. Суматохата продължава. Гримаса на болка. Отново намеса на доктора. „При такава болка няма как да не припаднеш“, констатира вещ в лекарските срещи зрител. Но, бате Петьо, стоически издържа. Така както издържаше в годините, когато обличаше екипа на националния отбор. Така, както преди години издържа да излезе с националната фланелка само 24 часа след смъртта на брат му. ГОЛЯМ. Повече от 1000 зрители продължават да скандират: „Петър Узунов“. Изнасят го извън игрището в очакване на линейката. „Айде момчета. Заради Пецата“, кресва отново Коцето Митев. 19:16 за Марек. Носилката влиза в залата."

P.S. Оттук аз лично - предполагам и Вие си задавате следните въпроси:
1.Знаете ли в каква стая е настанен ПЕЦАТА (националният ни състезател по волейбол) в шибана стая,но сигурно това е заслужил от шибаната ни държава.
2.Къде е федерация, къде е Данчо Лазаров,къде е министерство на спорта?
3.Това ли заслужават спортистите в тази държава?
4.Искат му 300лв.за линейка да го транспортират до Пловдив не че няма да ги дадем ,но това ли е заслужил ,че нали тази контузя му е и от представянето на БЪЛГАРИЯ пред света?

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Мнениеот LL999 » 12 апр 2012 17:17

Г-н Русев, кажете на Ники Александров да си пие по-често лекарствата. Кой ще иде на мачове по великден, като от днес няма с кой да се препсуваш по улиците. Всички се изнесоха в провинцията. Прост народ сме и това е.

п.п. За ПРИСО: Мнението на Александров е било винаги изкривено. Само в България можеш да удари полицаи без последствия. Пак казвам, г-н Русев, каже те му по-често да си пие лекарствата. Досадно е да слушаш глупостите му и да не можеш да разбереш новините от деня. Чакам да ви слушам и Александров започва да говори глупости цял час.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 12 апр 2012 17:53

Ники ако трябва да си пие лекарствата, то тогава Томислав и Вальо трябва директно да ги обявят за наркозависими :lol:
Последна промяна от patron на 12 апр 2012 18:20, променено общо 1 път.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 апр 2012 17:54

аре Томето се опитва от време на време да гледа трезво, колкото и рядко да му се случва .. обаче Грънчаров е направо в абстиненция вече :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”