Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: We need a Hero

Мнениеот hristo1306 » 05 апр 2012 21:45

Foreigner написа:
balef написа:Егати смешниците са шефовете в ПФК Левски ?!?
Единствения верен ход е Херо !!!!!!

Напълно съм съгласен.
В тази тежка ситуация... we need a Hero.

Да не е луд ! Ще си остави недовършена работата си в "Черноморец", по - спокойната работа и най - вече любовта на съгражданите си, да ви оправя бакиите ! Вие сте най - голямо блато в българския футбол. Задминахте и ЦСКА, няма оправия при вас !

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: 06.04, 16:00 Koй ще е треньора? Кой ще наследи Гонзо?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 апр 2012 21:49

TB1957 написа:ДОбре ве, не мога да разбера закво почти всички фенове реват за този тотално провалил се и безочлив нагляр - Кауна. На кво отгоре поставя условия и наглее ?! Стои без работа, никой освен Левски не се е сетил, за него, за 3 години е изгонен позорно от 4 отбора, нулеви успехи и 100 пъти ви обясних, че успехите му в Левски бяха плод на случайност и съдийски аванти, неслучайно дойде краха срещу Тампере и 16-те точки. После ходеше да ги лъже и в Кипър че бил треньор за 21:45 а го разкриха анонимници, за Литекс и Националния коментара е излишен, срам, срам, срам !!! Мине се не мине 2-3 седмици и изпълзи от хралупата си да ръси акъл по медиите, адски противно същество, дано Г-н Батков не се огъне под уличния натиск и облъчени фенове

Не съм фен на твоят отбор,но имаш иизвестно право как обаче ще обесниш факта,че Хасковският пъпеш бе избран за треньор номер едно на Кипър на полусезона или нещо подобно?Относно мнението ви,че Чужденеца е добър вариант грешите,но ще го разберете когато историята започна да се повтаря като с Кратко Останич,Гьоре Йовановски и други,които са абслоютно ниво под нашите треньори най-добрият вариант за отбора ви е Херо,но шанса ви е нулев поне така мисля.Окука може би не е лош треньор,но не би зарязал добрите пари в Китай заради Левски а Петрович май вече е прекалено стар за да промени нещо според мен утре ще представят Викторио Павлов като наставник до 24 април! :) :)

edin11
Контакти:

Мнениеот edin11 » 05 апр 2012 21:55

Раниери и АВБ са свободни, така че... :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 апр 2012 22:05

Ще го наследи Бъз-бъз.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MjFpTq8GAEc[/youtube]
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Загадката 05.04 Гонзо си събра багажа

Мнениеот T&T » 05 апр 2012 22:11

Херо не се е стабилизирал достатъчно след боледуването и процедурите и за него самия ще е самоубийство да поеме Левски в този момент и да изхаби един куп нерви, които да му навредят на здравето.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 апр 2012 22:16

Мисля, че утре ще видим пожарен вариант.Залагам на някой измежду Стефан Грозданов,Гочето или Ясен, някакъв такъв вариант ми се върти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2012 22:16

К'во става?
Легнахме си спокойни , а гледам , че все още си нямаме треньор (извинете , днес много ангажименти и не съм надавал ухо) :o
Свършиха ли се левскарите? :x

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: We need a Hero

Мнениеот Foreigner » 05 апр 2012 22:27

hristo1306 написа:
Foreigner написа:

Напълно съм съгласен.
В тази тежка ситуация... we need a Hero.

Да не е луд ! Ще си остави недовършена работата си в "Черноморец", по - спокойната работа и най - вече любовта на съгражданите си, да ви оправя бакиите ! Вие сте най - голямо блато в българския футбол. Задминахте и чорбата, няма оправия при вас !

Е ние не сме цска, да кажем нещо и да стане или да рИвем по медиите, че БФС не пуска Херо при нас.
Едва ли някой свестен треньор ще се съгласи да води Левски по Батково време.
...

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 05 апр 2012 22:28

TB1957 написа:ДОбре ве, не мога да разбера закво почти всички фенове реват за този тотално провалил се и безочлив нагляр - Кауна. На кво отгоре поставя условия и наглее ?! Стои без работа, никой освен Левски не се е сетил, за него, за 3 години е изгонен позорно от 4 отбора, нулеви успехи и 100 пъти ви обясних, че успехите му в Левски бяха плод на случайност и съдийски аванти, неслучайно дойде краха срещу Тампере и 16-те точки. После ходеше да ги лъже и в Кипър че бил треньор за 21:45 а го разкриха анонимници, за Литекс и Националния коментара е излишен, срам, срам, срам !!! Мине се не мине 2-3 седмици и изпълзи от хралупата си да ръси акъл по медиите, адски противно същество, дано Г-н Батков не се огъне под уличния натиск и облъчени фенове

+1 за мен най-добрия вариант е Херо след това Илиев но и двамата няма да дойдат :evil: Затова според мен е най-добре да оставят отбора на Викторио и той да вкара в отбора малко юноши и всичко ще е наред за догодина, то тази...............
А ако ще е чужденец аз искам Грозни и никой друг!
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 апр 2012 22:32

NOMER14 написа:К'во става?
Легнахме си спокойни , а гледам , че все още си нямаме треньор (извинете , днес много ангажименти и не съм надавал ухо) :o
Свършиха ли се левскарите? :x

Не са се свършили, всички чакаме и тръпнем, не спим даже! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”