TB1957 написа:ДОбре ве, не мога да разбера закво почти всички фенове реват за този тотално провалил се и безочлив нагляр - Кауна. На кво отгоре поставя условия и наглее ?! Стои без работа, никой освен Левски не се е сетил, за него, за 3 години е изгонен позорно от 4 отбора, нулеви успехи и 100 пъти ви обясних, че успехите му в Левски бяха плод на случайност и съдийски аванти, неслучайно дойде краха срещу Тампере и 16-те точки. После ходеше да ги лъже и в Кипър че бил треньор за 21:45 а го разкриха анонимници, за Литекс и Националния коментара е излишен, срам, срам, срам !!! Мине се не мине 2-3 седмици и изпълзи от хралупата си да ръси акъл по медиите, адски противно същество, дано Г-н Батков не се огъне под уличния натиск и облъчени фенове
Не съм фен на твоят отбор,но имаш иизвестно право как обаче ще обесниш факта,че Хасковският пъпеш бе избран за треньор номер едно на Кипър на полусезона или нещо подобно?Относно мнението ви,че Чужденеца е добър вариант грешите,но ще го разберете когато историята започна да се повтаря като с Кратко Останич,Гьоре Йовановски и други,които са абслоютно ниво под нашите треньори най-добрият вариант за отбора ви е Херо,но шанса ви е нулев поне така мисля.Окука може би не е лош треньор,но не би зарязал добрите пари в Китай заради Левски а Петрович май вече е прекалено стар за да промени нещо според мен утре ще представят Викторио Павлов като наставник до 24 април!