Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vladomin_
Контакти:

Re: Загадката 05.04 Гонзо си събра багажа

Мнениеот vladomin_ » 05 апр 2012 07:02

Въпроса кой ще е треньор на Левски наистина стигна връхната си точка. Жалкото е, че е в доста неподходящ момент. За мен трябваше да не изпускат Николай Костов. А евентуално ако не станаха шампиони да го сменят в края на сезона. Въпреки, че не той е виновен за моментното състояние на Левски, а слабите играчи с които разполага отбора. Който и да поеме отбора в този момент ще му е много трудно. Гледах напоследък няколко мача на Славия и ми направи впечатление добрата работа на Мартин Кушев. Илиан Илиев е също добър вариант, но забелязвам че за целия си престой в Берое, никога не е работил под напрежение, т.е. отбора нямаше цели. А би ли издържал на това напрежение не знам, когато винаги трябва да си на върха. Станимир Стоилов е също добър вариант, ако му дадат пълната власт да си окомплектова отбора. Все пак под негово ръководство отбора игра 1/4 финал в лига Европа. И тогава Левски имаше стил на игра. Колкото по бързо се реши треньорската сага в Левски толкова по добре за футбола ни като цяло.
ВДинев

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 05 апр 2012 07:09

Сега като Гонзо напусне , надявам се да сте доволни някой от вас . Ще се махне от Левски един истински Левскар , една икона във футбола , един честен човек и почтен човек. Айде дерзайте ....

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 05 апр 2012 07:15

kempesmario написа:Сега като Гонзо напусне , надявам се да сте доволни някой от вас . Ще се махне от Левски един истински Левскар , една икона във футбола , един честен човек и почтен човек. Айде дерзайте ....

Ми то ако става дума и аз съм левскар, че и по-голям от Гонзо. Дай да ме направят тогава директор и треньор и спонсор и говорител и не знам си какво в едно... Я стига. Само Гонзо е левскар и мъж. Колко истински левскари, наши си кадри са минали през отбора през годините пък никой не ги споменава даже. Тоя и Батков съсипаха всичко, ама всичко. Дори ако видиш че Батков е виновен се махни веднага и го остави в изолация. Ама не... по-добре е да се тъпанчим че сме левскари и да взимаме парите.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 05 апр 2012 07:48

Винаги е кофти като си тръгваш по този начин, но затова трябва да се вземат правилните решения когато му дойде времето. Йовов и той така ще напусне като гледам освиркван от своите си, еми откажи се навреме като хората бенефисче туй онуй да те изпратят подобаващо. Но са виновни и ръководителите че ги убеждават такива футболисти че има още какво да дадат. А. Фъргюсън беше казал че е много тежко да кажеш на някого че няма да играе но клубът там е над всичко дори и като става въпрос за звезди като Бекъм, Невил и др.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 05 апр 2012 07:48

Приятели,знаете ли защо Наско Сираков в последно време не спира да говори ?Щото е толкова голям Левскар и го боли?Пълни глупости !!!Наско е пред фалит,играе комар постоянно дори местата където го прави неговия кръг са известни !Чува се че в последно време предимно губи,продава си къщата в Богров,последните му снимки и интервюта изглежда много изтръпнал.Шанса му е да влезе отново в Левски или да има човек там - Мъри Стоилов и ще започне това което умее най-добре - уреждане на мачове,трансфери с надути цени целящи да ощетят бюджета на Левски.Хубавото само е че Батков това го знае ! А когато има един честен и почтен в Левски като Гонзо това което може да направи е да си събере багажа !Да не става за директор но сърцето му е много по голямо от парите.Здрави да сме ще видим :)

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 05 апр 2012 08:05

T&T на 05 Апр 2012 03:34
Гонзо може да е всякакъв, но за разлика от Сираков не мисли само за пари и никога не би си показал гениталиите на феновете на Левски, както го направи великия комбинатор, когато играеше за Славия. Глупаво би било сините фенове да разпънат на кръст Гонзо и да го зачеркнат от своята митология само заради това, че не става за ръководител, защото той преди всичко е левскар по сърце и душа и не би предал отбора, заради собствената си изгода. Гонзо се нае да "вади кестените от огъня" няколко пъти само и единствено от желание да помогне, като само собствената му глупост му попречи да осъзнае, че тази работа не е в неговите възможности.

+1

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 05 апр 2012 08:16

IORGOS PAPADOPULIS написа:Приятели,знаете ли защо Наско Сираков в последно време не спира да говори ?Щото е толкова голям Левскар и го боли?Пълни глупости !!!Наско е пред фалит,играе комар постоянно дори местата където го прави неговия кръг са известни !Чува се че в последно време предимно губи,продава си къщата в Богров,последните му снимки и интервюта изглежда много изтръпнал.Шанса му е да влезе отново в Левски или да има човек там - Мъри Стоилов и ще започне това което умее най-добре - уреждане на мачове,трансфери с надути цени целящи да ощетят бюджета на Левски.Хубавото само е че Батков това го знае ! А когато има един честен и почтен в Левски като Гонзо това което може да направи е да си събере багажа !Да не става за директор но сърцето му е много по голямо от парите.Здрави да сме ще видим :)

Не съм адвокат на никой, но вземи направи една равносметка при кой какво сме постигали. Първо сравни Наско и Гонзо като футболисти, после като ръководители. Ако щеш и Мъри и Гонзо сравни като футболисти... А стига с тоя Гонзо. Бил мъж. Па и аз съм мъж си мисля. Бил честен. И аз към такъв мисля. Ма бил левскар. Ми то и аз. Ма не става за ръководител. Мале то и аз.... И какво излезе. Да ме вземат мен поне да взема някой лев ли???? Глупости. Айде мислете с тия глави. Гонзи като е мъж и левскар да беше оставил Батков сам, защото имаше примера на Кокала, Наско, Мъри, Борето.... А той се натиска. Ми има една приказка "Жената като много се натиска, мъжа вземе та си поиска".

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 05 апр 2012 08:28

Съгласен съм но стига с тия постижения.Не е много сигурно че Мъри и Наско биха имали същите успехи.Димитър Пенев ни направи 4-ти в света и после нищо.
Тук нещата са аналогични - добри футболисти + късмет - синя приказка !Без да омаловажавам приноса на Мъри.Но винаги правим едно - нов бардак със стари к..ви.
Успех !

Lakokara4a написа:
IORGOS PAPADOPULIS написа:Приятели,знаете ли защо Наско Сираков в последно време не спира да говори ?Щото е толкова голям Левскар и го боли?Пълни глупости !!!Наско е пред фалит,играе комар постоянно дори местата където го прави неговия кръг са известни !Чува се че в последно време предимно губи,продава си къщата в Богров,последните му снимки и интервюта изглежда много изтръпнал.Шанса му е да влезе отново в Левски или да има човек там - Мъри Стоилов и ще започне това което умее най-добре - уреждане на мачове,трансфери с надути цени целящи да ощетят бюджета на Левски.Хубавото само е че Батков това го знае ! А когато има един честен и почтен в Левски като Гонзо това което може да направи е да си събере багажа !Да не става за директор но сърцето му е много по голямо от парите.Здрави да сме ще видим :)

Не съм адвокат на никой, но вземи направи една равносметка при кой какво сме постигали. Първо сравни Наско и Гонзо като футболисти, после като ръководители. Ако щеш и Мъри и Гонзо сравни като футболисти... А стига с тоя Гонзо. Бил мъж. Па и аз съм мъж си мисля. Бил честен. И аз към такъв мисля. Ма бил левскар. Ми то и аз. Ма не става за ръководител. Мале то и аз.... И какво излезе. Да ме вземат мен поне да взема някой лев ли???? Глупости. Айде мислете с тия глави. Гонзи като е мъж и левскар да беше оставил Батков сам, защото имаше примера на Кокала, Наско, Мъри, Борето.... А той се натиска. Ми има една приказка "Жената като много се натиска, мъжа вземе та си поиска".

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 05 апр 2012 08:36

Lakokara4a написа:Ми то ако става дума и аз съм левскар, че и по-голям от Гонзо. Дай да ме направят тогава директор и треньор и спонсор и говорител и не знам си какво в едно... Я стига. Само Гонзо е левскар и мъж. Колко истински левскари, наши си кадри са минали през отбора през годините пък никой не ги споменава даже. Тоя и Батков съсипаха всичко, ама всичко. Дори ако видиш че Батков е виновен се махни веднага и го остави в изолация. Ама не... по-добре е да се тъпанчим че сме левскари и да взимаме парите. Айде вън сега на тоя столипиновец и да тренира "Мария Луиза"- Лом щом като е тарикат!

Само не разбирам защо намесваш несъществуващия отбор от Лом?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 апр 2012 08:41

Боже, боже, колко мъка има по този свят! Ти казваш нещо, което другите ги е срам да признаят. Евала, човек! Хвала! Това, което не казват почти всички, които плюха Иванов - че си мислят, че са нещо повече от него и видиш ли ти...
Жална история. Уелкъм ту Бългерия! Ние сме 6 млн. министър-председатели, 6 млн.треньори по футбол, разбираме от вся и всьо и видиш ли ти?! Каква несправедливост!!! Че не сме ние на мястото на еди-кого си, за да им покажем как се прави.
Истината обаче е съвсем друга! А тя, господа е, че в основата сме си едни малки посредствени байганьовчета търсещи внимание. Остри думи са, знам. Но...
Дали Георги е и той такъв и си е казал: "Пък що да не стана аз един директор?! Колко му е, я?!" И джаста-праста, хайде в канцеларийката. Не знам така ли е станало. И не го твърдя, но се смея на малките човечета, които твърдят неща за които не могат просто да са сигурни.
Чао, Гонзо и не ти благодаря, че беше изтривалка на гос'ина Батков, но ти благодаря, че издържа тези три години и поне се виждаше, че искаш да направиш добро.
Айде вън сега на тоя столипиновец и да тренира "Мария Луиза"- Лом щом като е тарикат!

Мда... нали? Ако не е п**де***ст, ще е мангал. Еми, пич, прост ли си се родил, прост и ще си останеш.
Тонев няма никаква вина за станалото. Тонев не е назначен-той е представител на новите в Левски. Тонев искаше Костов да преподпише преди мача с Миньор, Тонев е навивал Костов цяла нощ да остане- но как да го убеди, след като и ние гледахме жалкия цирк на Герена? Един кадърен треньор с виждане за футбола и бъдещето беше провален от боклуци и предатели, тези нямат място в Левски! Гонзо пожертва Клуба за своето жалко его! Гонзо не си мръдна пръста за нас в Ловеч! Ето как от легенда се превръщаш в плява... Но всекиму според заслуженото- ние ще преживем това, но той ще си остане в лайната...

Бъркаш, пич и то много. Още с идването си и първите си интервюта бе ясно, че Тонев има други намерение и за Иванов, и за треньора, който Иванов е избрал. Абе, вие не мислите ли, понякога???? Пресявайте я тая информация малко от малко. И не четете спарцали-марцали, а слушайте внимателно интервютата. Спортните хора са ... не особено умни и все изпускатр камъчета...
Последна промяна от metodito на 05 апр 2012 09:00, променено общо 5 пъти.

Върни се в “Архив”