Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Загадката 05.04 Гонзо си събра багажа

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2012 23:48

Stanislav_Ivanov написа:Аз съм ЗА идването на Мъри в Левски.На него във всичките отбори който беше, не му дадоха време.Той има нужда от това.Сега в Левски ако дойде,има 1 полусезон да обиграе отбора и да ги научи на това което иска.После има и лятна подготовка което също е добре.Освен това той може да налага юноши ! Правил го е в Левски преди,ще го направи и сега.Нали искате юноши? Сега ще можем да ги видим как са и що са. :)

Колко време му е необходимо на Стоилов?Така,де...Да го смятаме отсега и да се готвим...
За 4 сезона освен един Миланов и Домовчийски(айде и Хичо),кои юноши е "наложил"?

zzzzbg
Контакти:

Re: Гонзо си събра багажа.. УРААА!

Мнениеот zzzzbg » 04 апр 2012 23:53

andibreme написа:Този Ивайло Петров е бивш нападател на Локо(Пд) и съотборник на Гонзо. Двамата с Гонзо са шампиони за юноши старша възраст от 1994 г с Локомотив (ПД)!

А така де! И няма нищо общо с Пифа!!!! Пифа си е бившия вратар на ЦСКА. Кво го пифосват навсякъде?

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 04 апр 2012 23:56

blue avalanche написа:
Stanislav_Ivanov написа:Аз съм ЗА идването на Мъри в Левски.На него във всичките отбори който беше, не му дадоха време.Той има нужда от това.Сега в Левски ако дойде,има 1 полусезон да обиграе отбора и да ги научи на това което иска.После има и лятна подготовка което също е добре.Освен това той може да налага юноши ! Правил го е в Левски преди,ще го направи и сега.Нали искате юноши? Сега ще можем да ги видим как са и що са. :)

Колко време му е необходимо на Стоилов?Така,де...Да го смятаме отсега и да се готвим...
За 4 сезона освен един Миланов и Домовчийски(айде и Хичо),кои юноши е "наложил"?

Като погледнеш 4-5 сезона преди и 5-6сезона след него колко юноши са пробили в първия отбор, мисля ,че бройката му е добра!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Гонзо си събра багажа.. УРААА!

Мнениеот kireto2 » 04 апр 2012 23:59

zzzzbg написа:
andibreme написа:Този Ивайло Петров е бивш нападател на Локо(Пд) и съотборник на Гонзо. Двамата с Гонзо са шампиони за юноши старша възраст от 1994 г с Локомотив (ПД)!

А така де! И няма нищо общо с Пифа!!!! Пифа си е бившия вратар на ЦСКА. Кво го пифосват навсякъде?

Пич аз познавам поне 5 "Ивайловци" на които им викат "Пифа"! Успокой се вече и двамата са "Пифа"! ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 апр 2012 00:00

Жалко че се подведе от мустака и си тръгна по този начин. Гонзо можеше да остане любимец на цялата публика на Левски. Напоследък ми е много крив и се радвам,че се маха но ми е малко кофти да си тръгва така немил-недраг. Дано покаже повече достойнство от Сираков и да не плюе по следващите в Левски.
110 години любов!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 апр 2012 00:02

groti написа:Жалко че се подведе от мустака и си тръгна по този начин. Гонзо можеше да остане любимец на цялата публика на Левски. Напоследък ми е много крив и се радвам,че се маха но ми е малко кофти да си тръгва така немил-недраг. Дано покаже повече достойнство от Сираков и да не плюе по следващите в Левски.

Мисля ,че няма да го прави ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 апр 2012 00:05

Какъв е Стоилов, че ще иска Гонзо да се махне ? Какъв е той, че ще иска такова условие ? Да, Гонзо не се справя, но не е това начина.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 апр 2012 00:07

LaRgO написа:Какъв е Стоилов, че ще иска Гонзо да се махне ? Какъв е той, че ще иска такова условие ? Да, Гонзо не се справя, но не е това начина.

Ако това е причината поредният фаул в Левски. Той трябваше да си тръгне,но не да го гони някой,който ще го разкарат след година-две максимум. И все пак Тонев и Батков си измиха ръцете с него
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Треньорският пост в Левски Сф

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2012 00:10

Синьо сърце написа:Тонев няма никаква вина за станалото. Тонев не е назначен-той е представител на новите в Левски. Тонев искаше Костов да преподпише преди мача с Миньор, Тонев е навивал Костов цяла нощ да остане- но как да го убеди, след като и ние гледахме жалкия цирк на Герена? Един кадърен треньор с виждане за футбола и бъдещето беше провален от боклуци и предатели, тези нямат място в Левски! Гонзо пожертва Клуба за своето жалко его! Гонзо не си мръдна пръста за нас в Ловеч! Ето как от легенда се превръщаш в плява... Но всекиму според заслуженото- ние ще преживем това, но той ще си остане в лайната...

Сърце, четейки коментарите ти, предполагам че е възможно е да имаш някаква информация "от кухнята", но това което казваш вероятно се знае от шепа хора. Погледнато отстрани и от човек като мен, казаното по-горе звучи нелогично. Не казвам, че е невъзможно, ала ми се струва меко казано странно. Ако са верни теориите за нов собственик и ако наистина Тонев ще е новият мним шеф, то той би трябвало да запознае цялата синя машина с този факт, или поне да направи подобни намеци. Откакто е в Левски, Тонев показва завидна увереност и лидерство, което би трябвало да покаже кой коли и беси. Има и една друга теория, че групи играчи ревностно бранят нечие лоби - Батково, Гонзово, Тонево или Сираково, но не вярвам че някой играч ще си плюе на хляба и ще протестира срещу новия си шеф. Ако наистина приемем, че Костов бе харесван от Тонев и вторият смяташе че първият е човекът, който ще върне мечтаната от нас игра, то някак няма логика Тонев да допусне капризите на играчите. Не се връзва, това е лишено от всякаква логика :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Треньорският пост в Левски Сф

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 00:15

TristaNNN написа:... но не вярвам че някой играч ще си плюе на хляба и ще протестира срещу новия си шеф. Ако наистина приемем, че Костов бе харесван от Тонев и вторият смяташе че първият е човекът, който ще върне мечтаната от нас игра, то някак няма логика Тонев да допусне капризите на играчите. Не се връзва, това е лишено от всякаква логика :roll:

Малка корекция.Играчи като Йовов,Тасевски,Гаджев и Милиев могат да "плюят на хляба си",защото:
1.Йовов вече няма "хляб".
2.Тасевски и Гаджев се оглеждат за "чуждестранен хляб".
3.Милиев беше на път да остане "без хляб".

Върни се в “Архив”