Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ
Аз предпочитам Герена и Левски ще лицензира и него за групите на ШЛ,за ЛЕ имаме лиценз.А на тези,които дуднат в темата-пожелавам им да слушат още много пъти този химн на живо,но никога на терена да не са техните червени любимци!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Испанският ежедневник "АS" хвали Тасевски!
Преди година-две имаше възможност да играем с Бразилия, но те отсякоха, че искат известно количество валута, за да се разтъпчат в България(5 или 6 цифрена беше сумата и не помня вече) и, разбира се, всичко пропадна.Сега ще играем срещу боксови круши като не се знае дали и срещу тях можем да играем равностойно... 
Re: Защо не наказаха Миньор?
ivo_gf написа:Blue World Order написа:пернишките хоумлеси се готвят за мача с нас,както ние примерно ше се готвиме за мачове с Реал и Ман Юнайтед в групите на ШЛ. което си е престижно за нас като се замислиш![]()
всички пеУничани в мините!
Грешка, тъпчо. Има голяма разлика, и тя е че ние ще ви бием, отколкото мачовете ви с Реал и Ман Юн ще завършат 0:5
Кого ще биеш пък ти,бе?Айде малко се освести и гледай реално. Може да биете,ама нашите футболисти ако ги няма на терена!На вас съм ви казал-когато ви видя така да играете срещу ЦСКА,ви признавам и публично ще го заявя с тема тук!Дотогава ви считам за техни сателитчета и не ви ща обясненията-гледах ви с нас,гледах ви и с тях,просто забрави!Айде ще се видим в събота,макар че сме от различни страни на барикадата.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
ivo_gf написа:Грешка, тъпчо. Има голяма разлика, и тя е че ние ще ви бием, отколкото мачовете ви с Реал и Ман Юн ще завършат 0:5
Да както ще завърши и мача с вас - 0:5 за нас

- Blue World Order
- Контакти:
ivo_gf написа:Blue World Order написа:пернишките хоумлеси се готвят за мача с нас,както ние примерно ше се готвиме за мачове с Реал и Ман Юнайтед в групите на ШЛ. което си е престижно за нас като се замислиш![]()
Грешка, тъпчо. Има голяма разлика, и тя е че ние ще ви бием, отколкото мачовете ви с Реал и Ман Юн ще завършат 0:5
виж се колко си неграмотен бе,минет
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Blue World Order
- Контакти:
Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ
brusli написа:При всички положения е по-добре да се играе на Герена и акустиката е по-добра и трибуните са по-близко до терена, а и ще има по малко туристи...Само човек, който рядко ходи на мачовете на отбора би твърдял обратното..
аз ходя по мачове от 95-та и не съм съгласен. Васил Левски е стадиона,на който трябва да играем в ШЛ! близо 2 пъти по-голям,по-подържан,по-представителен и да не пропуснеме,че Левски е писал история на тоя стадион през десетилетията... най-големите ни мачове са там. абе мирише си на футбол на Васил Левски,не мисля,че може да има спор...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Blue World Order написа:ivo_gf написа:Blue World Order написа:пернишките хоумлеси се готвят за мача с нас,както ние примерно ше се готвиме за мачове с Реал и Ман Юнайтед в групите на ШЛ. което си е престижно за нас като се замислиш![]()
виж се колко си неграмотен бе,минет
За каква неграмотност ми говориш бе, чикия такава? На 2 места съм сменил запетаите и то в процеса на бързо писане... Образованието ли ще си мерим, а? С бакалавърска степен съм и две магистърски, и то от 2 водещи университети в Бг - ТУ и УНСС, ти средно образование имаш ли? То бива бива тъпи левскарчета, ама ти си върха!!!
- Blue World Order
- Контакти:
ти може и да си като Мис пеУник с 2 висши,ама и двамата си оставате пеУнишки под-хора. орки. 
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
КУР ЗА ПЕУНИК ! И ОТНОВО ЩЕ ДОЙДЕТЕ ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ШАМПИОНА НЕ СКАПАНОТО ВИ ОТБОРЧЕ ! КАЗАХ ПОДЧОВЕЦИ ! СмАрт за вас ОРКИ ! Айде миньорк....
- Michael Carrick
- Контакти:
Re: ИЛИАН ИЛИЕВ
Виждам, че доста от вас го харесват и има защо, но поне му пишете името правилно - ИЛИАН ИЛИЕВ