Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дали германците ще си плащат както Левски?
Надали. Немците имат пари и ще си платят за нощувка в хотела.

lisko74 написа:kokala,i boreto sa legendi za levski. razberete go tova. radko e lagez i gane na gotovo.dano se provali tapak.
Супер по темата изтепа рибоците с динамит!
П.П. Искам да ги таксуват и немците да стане смях.

Re: Защо не наказаха Миньор?
samobotev написа:А на вас кое ви е българското?
Може би кражбата на всеки по добър играч от отбор извън София и закотвянето му на резервната скамейка за сметка на някой бразилец от плажовете в Рио,или наказанията които отнася всеки малко по надъхан отбор,да играе без публика в мачовете срещу вас.А сега се сетих май българското при вас е да се радвате на измислени дузпички свирени от поръчкови рефери в мачовете ви срещу уж доста по слаби от вас отбори.
Аз съм 100 пъти повече българин от такива мижитурки като вас дето подкрепят двата отбора погребващи футбола в България вече над 50 години и се радват на измислените им нагласени 2-3 месеца предварително победки.А всеки отбор който иска да играе честно и да не ви се дупи всяка година го пращат набързо да се образова във В или Б група.Справка Нефтохимик,Металург,Берое всеки един от тези отбори беше неудобен на сини и червени и със няколко курвенски номера всеки един от тях беше изхвърлен от А група.
Та боли ме фара,че цигани като вас са тръгнали да ми обесняват българин ли съм или турчин.
И кои са тези дузпички, педалче такова? Щото аз нещо не си спомням!!!!
CHELSEA
- Tuluzko_96
- Контакти:
Re: Испанският ежедневник "АS" хвали Тасевски!
Футболистите на Левски ги хвалят в най-реномираните европейски издания, а за жалките футболистчета на цска пише само в Спорт1 

ivo_gf написа:tprodanov написа:Орките и чувство за хумор ли имат? Смешни сте вие като публика, с един-единствен мач за който живеете, със смешен отбор, с жалък стадион!
Ооооо, еврогранда, къде сте бе? Мама ви да е**м говежда израелска, великата публика на ЛеФски изпълни до краен предел стадиона в квартал Подхуене на мача тази събота срещу Ботев - тя наброяваше точно 1237 души :D Но това не е всичко, най много публика на Гейарена миналия сезон имаше на мача срещу ''смешния отбор'' на Миньор, а именно 7000 души :D. След 90-минутна борба и себераздаване, еврогранда на България пред 7000привърженици успя да постигне равенство, за което и най-големите оптимисти левскарчета не си бяха и мечтали... Това ли е велика публика (1237 души тази събота на Гейарена)... Ех. трябва да се учим от вас, о вий, велики фенове, ооо вий велики отборе, Хахаха, смешки, много сте си повярвали май вие, че сте европейски отбор, а сте едно нищо, една селска сбирщина от чекияри, която скоро ще бъде разбита на Стадиона на мира...
Тоя пък... Сега по-добре ли се чувстваш? Ако не, пии някакво успокоително...
CHELSEA
- Blue World Order
- Контакти:
самоботев,циганин е баща ти,дето те е направил,цървул.
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Kasperle написа:Надали. Немците имат пари и ще си платят за нощувка в хотела.
Тук не става въпрос за пари. Просто разстоянието е малко и би било по-добре да се прибере отбора след мача, отколкото следващия ден да се изгуби до обяд.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Поредна малоумна тема - респект! То бива бива гонга да си пускат теми, ама баш толкоз 

- unist_gp
- Контакти:
blueblizzard написа:Днес националния отбор на Германия играе квалификация в Азербайджан. Мачът ще свърши към 23:00 местно време. Чудя се дали германците ще предпочетат да нощуват в "Европейския Дубай". Имат ли избор? Президента на републиката е казал никакви полети след 24:00 ч. Ще ми се от редакцията на Гонг да хвърлят едно око на развитието по този случай. Не, че е много важно, така или иначе ги бихме, но 20 хиляди евро да дадеш на някакви азиацки айдуци си е грехота.
Аз си мисля,че германците без много да се обесняват ще си платят и излитат, колкото и да е часът. За твое сведение на летище Тегел в Берлин също е забранено след 12 да се излита и каца

Аз не мога да разбера, какво като хлебарки напълзяха в нашия форум индивидите от Ботев?
Доказаните комплексари сред футболните фенове. С отбор, който отдавна трябваше да е в Б група и да е понесъл поне още толкова наказания, колкото е понесъл досега.
Аз отдавна съм казал - заслужавате си Селския и още дълго ще ви ръководи, защото сте най вече тъпи парчета. А тъпаци най-лесно се управляват.
Доказаните комплексари сред футболните фенове. С отбор, който отдавна трябваше да е в Б група и да е понесъл поне още толкова наказания, колкото е понесъл досега.
Аз отдавна съм казал - заслужавате си Селския и още дълго ще ви ръководи, защото сте най вече тъпи парчета. А тъпаци най-лесно се управляват.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!