Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:ударите под кръста срещу ЦСКА не са от днес и от вчера, мръсната война се води от доста отдавна .. подобни фрапиращи и налудничави решения е имало достатъчно пъти досега, мнозна от вас помнят трите отменени гола срещу Беласица в началото на един шампионат преди няколко години, помните сигурно и нанесения побой над футболисти на ЦСКА на полувремето срещу Велбъжд Кюстендил, прекратения мач и вследствие присъдените по 0 точки и на двата отборапомните сигурно и знаменития лаф на съдията за дузпата на Илиян Стоянов която не бе отсъдена "Абе видях дузпата,ама какво ми стана не я дадох"
помните вероятно и сателитната система от отбори, които се хвърляха на кръв срещу ЦСКА и играеха лениво срещу един друг отбор, помните също предполагам и мача на Левски срещу Марек в който се игра девет минути продължение докато вкарат гол естествено, апотеоз на всичко беше отнемането на лиценза през 2008-ма ..
madbutcher написа:Много хора могат да ме обороят след това, което ще напиша, но го пиша, защото през мъглата на БФС,започва да прозира истината. ЦСКА е на първо място с 6 точки преднина, факт, който изненада специалистите. Аз също не го вярвах след мачовете с Черноморец и Симитли. Когато бихме Локо Пловдив повярвах, че чудото е възможно и дойде първия удар-наказанието на Присо. Гледам ЦСКА от 25 години, но такова наказание не си спомням да е налагано досега. Гледах клипа от камерите на Лаута и още повече не вярвам на комисийте на БФС. Те твърдят, че са гледали записи, но аз твърдя, че все още на 38 години имам прекрастно зрение и не видях нищо уличаващо играча ни. За картона съм съгласен, два мача е нормалното наказание, но за след това няма как. Полицията прави разследване и не е стигнала да генерални изводи, а БФС осъдиха Присо без да се замислят. Ами ако българските власти го оневинят, а той си е изкарал наказанието, тогава какво? Не съм лумпен, но започвам да си мисля, че шефовете на футбола нарочно удрят по отбора ни. Конкурентите ни нямат футболни аргументи и затова битката ще се води на тихия фронт. Първо бяха тримата с допинга, после Анисе и сега Присо. Извинете случайности няма!
trayan16 написа:Не те ли е срам? Тримата с допинга може би трябваше да ги поощрят,така ли?За Анисе и Фифа каза,че не може да играе при вас!Присо показва средни пръсти на трибуните,бие се ,скача,като ненормален,награда ли заслужава?Ако беше направил тези неща в Англия нямаше да играе цял полусезон!
БФС отново отнема лиценза на ЦСКА
/ Размер на шрифта: T- | T | T+
"24 часа"
Вчера, 31 март, беше последният срок, в който Лицензионната комисия към БФС можеше да разглежда кандидатури. А самите заявки бяха направени още до края на февруари.
На практика всички родни елитни отбори, които са с шансове за евровиза, са заявили официалното си желание за това. Забележки и препоръки има към всички, но единствено ЦСКА няма почти никакви шансове да успее да покрие критериите за лиценз.
"Има възможност за сублицензиране на" Септември" (Симитли)", заяви шефът на лицензионната комисия към футболния съюз Красин Кръстев.
"Според правилата на УЕФА, ако отбор от по-ниските дивизии достигне до реална възможност за Европа чрез националната купа, може да получи право допълнително. Срокът за това е 15 април. Ако " Септември" отстрани "Лудогорец" в полуфинала за купата на България, то ще бъде направена допълнителна заявка", добави Кръстев.
Относно жалбите на половин дузина футболисти от "Локомотив" (София), че имат да получават пари от "железничарите", Кръстев обяви, че на този етап той не може да взема отношение по въпроса. Причината е, че "Локо" (Сф) не е сред кандидатите за лиценз за евротурнирите.
Лицензът на "червено-черните" за българското първенство обаче може да бъде застрашен, ако не са изчистени задълженията или няма ясна схема, по която това ще стане, до 30 април. Това е крайният срок за подаване документи за БГ лиценз.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
trayan16 написа:madbutcher написа:Много хора могат да ме обороят след това, което ще напиша, но го пиша, защото през мъглата на БФС,започва да прозира истината. ЦСКА е на първо място с 6 точки преднина, факт, който изненада специалистите. Аз също не го вярвах след мачовете с Черноморец и Симитли. Когато бихме Локо Пловдив повярвах, че чудото е възможно и дойде първия удар-наказанието на Присо. Гледам ЦСКА от 25 години, но такова наказание не си спомням да е налагано досега. Гледах клипа от камерите на Лаута и още повече не вярвам на комисийте на БФС. Те твърдят, че са гледали записи, но аз твърдя, че все още на 38 години имам прекрастно зрение и не видях нищо уличаващо играча ни. За картона съм съгласен, два мача е нормалното наказание, но за след това няма как. Полицията прави разследване и не е стигнала да генерални изводи, а БФС осъдиха Присо без да се замислят. Ами ако българските власти го оневинят, а той си е изкарал наказанието, тогава какво? Не съм лумпен, но започвам да си мисля, че шефовете на футбола нарочно удрят по отбора ни. Конкурентите ни нямат футболни аргументи и затова битката ще се води на тихия фронт. Първо бяха тримата с допинга, после Анисе и сега Присо. Извинете случайности няма!
Не те ли е срам? Тримата с допинга може би трябваше да ги поощрят,така ли?За Анисе и Фифа каза,че не може да играе при вас!Присо показва средни пръсти на трибуните,бие се ,скача,като ненормален,награда ли заслужава?Ако беше направил тези неща в Англия нямаше да играе цял полусезон!
След като разгледаха документите и видеозаписа, и изслушаха длъжностните лица, членовете на Дисциплинарната комисия, по вътрешно убеждение и с оглед на всички обстоятелства (смекчаващи и отегчаващи), прецениха да наложат наказание от 5 мача.
flo написа:Минавам само да ви задам един въпрос...
Къде са знамената "ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА" и оня транспарант на "Офанзива" зад който заставаше целия сектор
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта