svence написа:delqnski47 написа:svence написа:Те и да станат шампиони, сигурно пак ще пуснат декларация, за това че им се е пречело да станат по-шампиони.
Ние можем да си станем шампиони и с идиотизмите,които ни правят в момента!Така че това,че можем да станем шампиони нищо не доказва!
Ще ти кажа според мене как стоят нещата, от моя гледна точка, като фен на Левски, но не от тия дето виждат всичко в синьо. Вие феновете на вашия отбор не знаете какво искате. Първото което е, че искате да махнете титаните, а защо, след като те ви спасиха отвсякъде. Знаеш ли защо беше назначен Дуци, според мене, за да изгори той, а не Стойчо след разпродажбата на отбора, за да бъдат намерени пари за покриване на дългове. Реално това нещо се е знаело от всички в тази схема, която за мене е уникално добра. Новите при вас, пак според мене, са при вас защото Стойчо ги е искал. А БФС даже ви помогна, като са изчакали всичко това да се случи, а не се е деиствало, както в Хърватия. Мислиш ли че влизат в сметките на Стойчо играчите Тодор Янчев(мисля, че скоро искахте да се пенсионира, че вече не ставал) Румен Христов и Коцтадин Стоянов. Без тях мисля, че сте си перфектни и не ви и трябват. За Джонго Присо, какво е ставало в тунела, знае само той и който е бил там. Той си трае, начи е виновен, а като цяло за у Пловдив са виновни феновете на отбора ви, защото те първи провокираха. Гледайте си първенството и си подкрепяйте отбора и не се вкарвайте в някакви филми. Върнаха ви базите за 20 години. Е айде кажи ми с какво ви се пречи.
Всичко това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.
Ако трябва да изброявам, като тебе, всичките глупости които се направиха за твоя отбор, ще трябва да напиша цял роман !