Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Левски на националния стдион при класиране в ШЛ

Мнениеот pehopeho » 12 авг 2009 13:20

BGarmy написа:
Blue World Order написа:със селяните некъде толкова бяха. чорбата в София няма достатъчно фенове да напълни даже Армията,камо ли Васил Левски... техните фенове са в дълбоката провинция,неслучайно по гостувания са повече,отколкото на домакинствата на Кочинпарк :lol:

Сега ли осъзна, че България е червена? :shock:

А бе пич, България не е двамата ти братовчеда дето ходите на "Армията", съседа от 2-ия етаж и червения ти чичо от Куртово Конаре ( бивш военен и женен за партийната комсомолка Цеца )! В България живеят около 8 000 000. :) Около 6 000 000 сини!
Отдавна не се бях смял така!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 12 авг 2009 13:22

България е била червена ама до 1989г. :)
А това за провинция и столица е тъпо, защото дори и по 5000 да сме на мач на Герена поне 2/5 от тях са от провинцията,включително и аз.Хора се отказаха за мача с Баку заради лошото време и бяха в София.Аз се вдигнах за 1 час път и пак дойдох.Много такива примери има сигурен съм.Така че от колкото по-далеч идват фенове,това показва колко е голяма обичта им към Левски.

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 12 авг 2009 13:23

david_villa написа:На мача с "Ливърпул" Лупи бе сложил цени от по 50 лв., които тогава звучаха още по-сериозно на фона на средна работна заплата 250, да речем. Интересно ми е как средностатистически човек да си заведе семейството, като после цял месец няма какво да яде? Кой отбор сега може да събере пълни трибуни при цени от 25 лв. за страничен и 75-80 за "А"?!

Пълни глупости !!! За Г беше по 16 (почти 100% сигурен), колкото и на Левси-Челси (15)... А да не говорим, че на нашият мач имаше черна борса и реално много хора си ги взеха на двойни цени.
Последна промяна от heckler на 12 авг 2009 13:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 12 авг 2009 13:24

Проблема на Герена за ШЛ е липсатана небходиия брой паркоместа за 25 000 стадион. Премиера се ангжира да затвоти една улица и ако има нужда нещата ще станат.

Темата София/провинция не се интерпретира правилно. Никой не спори чеи Левски има фенове в провинцията и чужбина. Тук говорим за това ,че ЦСКА е изкуствено създаден 1948 г. "военно-партиен" отбор. Т.е той никога не е бил софийски и масата му фенове са от разни градчета, дето няма да ги споменвама да не обидя някой. Т.е няма го елитарността и финеса на Левски, който е отбор от голям град със съответния манталитет и т.н.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2009 13:25

david_villa написа:На мача с "Ливърпул" Лупи бе сложил цени от по 50 лв., които тогава звучаха още по-сериозно на фона на средна работна заплата 250, да речем. Интересно ми е как средностатистически човек да си заведе семейството, като после цял месец няма какво да яде? Кой отбор сега може да събере пълни трибуни при цени от 25 лв. за страничен и 75-80 за "А"?!

Абе пич в ШЛ цените да не бяха по малки а :?: А и когато играехте с Ливърпул не беше ли собственик още Черепа :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 12 авг 2009 13:25

момчета,няма да се обиждате :lol: под селяни не визирам НЕсофиянците,а баш' селяните (като манталитет),с които за съжаление е пълно в България. имаме ги и тук в София,даже ни превземат града последните десетина години. далеч съм от мисълта,че в София са само граждани ;)
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 12 авг 2009 13:27

Blue World Order написа:момчета,няма да се обиждате :lol: под селяни не визирам НЕсофиянците,а баш' селяните (като манталитет),с които за съжаление е пълно в България. имаме ги и тук в София,даже ни превземат града последните десетина години. далеч съм от мисълта,че в София са само граждани ;)

Точно те просто заместиха 500 000 свестни хора отишли в чужбина, и от разни села и паланки се намърдаха у Градо! Но пък има и печеливши - строителите и ФК ЦСКА която дигна посещаемостта си с 100 човека на всеки 10 000 дошли от прованса.

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 12 авг 2009 13:28

UltraBlue написа:

Абе пич в ШЛ цените да не бяха по малки а :?: А и когато играехте с Ливърпул не беше ли собственик още Черепа :roll:

Черепа точно си беше,а скъпи билети бяха и нашите в групите на ШЛ,но стадиона се пукаше по шевовете. просто както писах по-рано - цска не просто не пълни стадиона си,когато играе с големи отбори,те просто нямат капацитета от фенове в София за това нещо... а от провинцията не всеки може да дойде...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 12 авг 2009 13:28

Но тъй-като ние сме столичен отбор, на нас ни трябва нац. стадион - там публиката под 30 000 няма да пада срещу най-слабите. Още следващата сряда ще има 24 ооо на Герена,порради липса на места не са повече

17.11.1968

Мнениеот 17.11.1968 » 12 авг 2009 13:31

Къв Лупи бе приятелю, тогава още Божков ви беше собственик... толкова сте и фенове на ЦСКА... и за Г беше 15 лева билета, а за А-40, за В- 25...

Върни се в “Архив”