Аз съм много приятно изненадан от Стоичков, най-вече явно се заинтересува как е Нуно Пинто.
Странни неща стават днес - радвам се на Ицо Стоичков, а Гонзо като почна да дава интервю му прогорих ушите. Не искам да чувам като падаме, че сме играли добре. В България играем добре само като бием. Това е Левски бе човек!!!
Литекс - Левски - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - Левски
Тъч за Камата
Чет, 2012-03-29 20:37
О, футболни инвалиди и трижди по-големи морални такива, какво повече искате? Едно време Иван Славков ви предлагаше да сложи Тодор Живков на вратата, сега Бойко Борисов трябва да дойде да ви мята тъчовете ли?
Скочихте високо след тото-побоите над Монтана и Ботев Враца, само за да кацнете на Камата на... камата. Чувството, разбира се, е познато, макар и леко позабравено. Нещо като албума Like a Virgin на Мадона от 1984-а. Там лирическата героиня загатва как се чувства всеки път като първия път. Дано не я е боляло много. Дано ви е било наполовина толкова приятно, колкото ми беше на мен.
Имам един приятел, Гелето, стар комарджия, който обича да повтаря следната почти волтерианска сентенция: „И тройният мач трябва да се хване". Същото важи и за директивата - не струва и пет копейки ако нямаш акъл да я изпълниш.
Всички се опитваме да ви помогнем. Народната милиция прибра Нджонго Присо, защото бил негър и подмишниците му миришели, докато профучавал покрай кокалчетата на „Лаута". БФС-то не възстановява правата на Тошко, Коце и Румен, защото няма компетенция по казуса и не е страна, но същевременно обжалва срока на наказанието. Правителството спря строежа на АЕЦ „Белене", за да не отклонява съветските капитали от Подуяне. И природата е на ваша страна, след отличната реколта на тикви миналата есен цената на семките на пазар „Герена" е паднала с 35%, за да можете спокойно да люпите докато Брахими, Мрахими и останали пернишко-саудитски туристи ви се изреждат на собствен терен.
Дори аз се опитвам да ви мотивирам и да ви вдъхвам доверие в собствените сили, вярвам в триумфа ви с титлата, а вие един тъч да не можете да хвърлите, защото топката ви се закача в гърбицата. Нямате право, ще разбиете сърцата на безброй словенци, финланци и белоруси, които отсега ви чакат на жребия. Нищо, срещу Лудогорец „единицата" е твърда. Гарантирам ви, хрупайте спокойнослънчогледа. Ама нали знаете, „И тройният мач трябва да се хване".
Чет, 2012-03-29 20:37
О, футболни инвалиди и трижди по-големи морални такива, какво повече искате? Едно време Иван Славков ви предлагаше да сложи Тодор Живков на вратата, сега Бойко Борисов трябва да дойде да ви мята тъчовете ли?
Скочихте високо след тото-побоите над Монтана и Ботев Враца, само за да кацнете на Камата на... камата. Чувството, разбира се, е познато, макар и леко позабравено. Нещо като албума Like a Virgin на Мадона от 1984-а. Там лирическата героиня загатва как се чувства всеки път като първия път. Дано не я е боляло много. Дано ви е било наполовина толкова приятно, колкото ми беше на мен.
Имам един приятел, Гелето, стар комарджия, който обича да повтаря следната почти волтерианска сентенция: „И тройният мач трябва да се хване". Същото важи и за директивата - не струва и пет копейки ако нямаш акъл да я изпълниш.
Всички се опитваме да ви помогнем. Народната милиция прибра Нджонго Присо, защото бил негър и подмишниците му миришели, докато профучавал покрай кокалчетата на „Лаута". БФС-то не възстановява правата на Тошко, Коце и Румен, защото няма компетенция по казуса и не е страна, но същевременно обжалва срока на наказанието. Правителството спря строежа на АЕЦ „Белене", за да не отклонява съветските капитали от Подуяне. И природата е на ваша страна, след отличната реколта на тикви миналата есен цената на семките на пазар „Герена" е паднала с 35%, за да можете спокойно да люпите докато Брахими, Мрахими и останали пернишко-саудитски туристи ви се изреждат на собствен терен.
Дори аз се опитвам да ви мотивирам и да ви вдъхвам доверие в собствените сили, вярвам в триумфа ви с титлата, а вие един тъч да не можете да хвърлите, защото топката ви се закача в гърбицата. Нямате право, ще разбиете сърцата на безброй словенци, финланци и белоруси, които отсега ви чакат на жребия. Нищо, срещу Лудогорец „единицата" е твърда. Гарантирам ви, хрупайте спокойнослънчогледа. Ама нали знаете, „И тройният мач трябва да се хване".
- mistreated
- Контакти:
След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Morgause написа:ralka_levskarka написа:mistreated написа:Аз пак да питам: "Левски кога ще победи отбор от тройката"?
И аз пак да питам: "ЦСКА кога ще спре да се излага с отбори от Б група" ?
Може ли и аз да питам?"Кога Левски ще спре да се излага в Европа" ?
Що ти кога гледа Цска в Европа бРЕ?

- Синьо сърце
- Контакти:
RIR написа:Аз съм много приятно изненадан от Стоичков, най-вече явно се заинтересува как е Нуно Пинто.
Странни неща стават днес - радвам се на Ицо Стоичков, а Гонзо като почна да дава интервю му прогорих ушите. Не искам да чувам като падаме, че сме играли добре. В България играем добре само като бием. Това е Левски бе човек!!!
Така е. Ма нищо не можем да направим. Аз не мога да слезна долу и да я вкарам.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
mistreated написа:След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?
Вие да не го свършвате после? Вчера след първото полувреме бяхте леш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
mistreated написа:След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?
На мен да.От кога чакам някой да зачекне темата.Ми много ясно от 4 години се повтаря,че нямаме физическа подготовка и се обещава за следващата година и така 4 години.Така е и с титлите.Така ще е и с новия треньор Илиянчо.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
sslevski написа:Сега направихме розовите шампиони.Извинявам се момчетата от четирибуквието сами го постигнаха и то заслужено.Това е ясно на всички ама я да питам в евротурнирите ще влизаме ли или Илиян Илиев ще обиграва за за 2016 и ще следваме план 2024.Моля някой ако има яснота да пише .
Затова питай Иво Тонев,той има властта в Левски
- mistreated
- Контакти:
daniel875 написа:mistreated написа:След всичките ви коментари за мача се питам на някой направи ли му впечатление, че след 70-тата минута свършихте въздуха?
Вие да не го свършвате после? Вчера след първото полувреме бяхте леш.
Ти нас не ни гледай, ние нали сме трагични. Пък и ся колкото и да ти обяснявам, че три мача подред имаме ден по-малко от съперниците ни за почивка, или пък да ти разказвам как едва събираме 18 човека за групата, няма смисъл.
Аз те питам за Левски!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Яд ме е само за Гонзо и Ицо Йовов. Първият няма вина за загубата (за да не ме цитира някой и да ми обяснява как е объркал състава и как пуска Цветков в последните минути, направо ще му отговоря, че това се случи заради принудителната смяна, иначе Цветков щеше да влезе към 65-75 минута като втора смяна). Вторият имаше малшанса да изпусне няколко чисти положения и сега ще понесе доста негативи. Головите умения не могат да се придобият с тренировки или с нещо друго, тях или ги имаш, или ги нямаш, а с годините Йовов е доказал, че ги притежава и затова в ситуациите ставаше въпрос за липса на шанс, а не на умения. Гонзо го каза най-добре: "Този, който не е играл, той не е пропускал".
Другите не искам да ги коментирам, тях да ги оценяват хората, които им дават 4-5 цифрени заплати. И още нещо, тоя тупан Диамунтен по-добре да го пращат да поддържа форма с юношите и лятото да го гонят - нищо не става от него.
Другите не искам да ги коментирам, тях да ги оценяват хората, които им дават 4-5 цифрени заплати. И още нещо, тоя тупан Диамунтен по-добре да го пращат да поддържа форма с юношите и лятото да го гонят - нищо не става от него.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!