Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Anyway
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот Anyway » 27 мар 2012 20:51

deepblue написа:
turbogena написа:Пълна подигравка с феновете ,ама пълна! :evil: До кога ще търпим тази гавра? Това мина всякакви граници. Не съм изпускал домакинство този сезон ,но с този калпав треньор няма да стъпа на стадиона!

Кое е гавра, колега? Сменят треньора, няма кой читав да дойде от днес за утре, търси се подходящ, доиграва се полусезона .... и те така .

Аз съм с карта от 8 години ...

Дано помощника на Гонзо реди картите а не той че...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 мар 2012 20:53

deepblue написа:
turbogena написа:Пълна подигравка с феновете ,ама пълна! :evil: До кога ще търпим тази гавра? Това мина всякакви граници. Не съм изпускал домакинство този сезон ,но с този калпав треньор няма да стъпа на стадиона!

Кое е гавра, колега? Сменят треньора няма кой читав да дойде от днес за утре, търси се подходящ, доиграва се полусезона, .... и те така .

Ко каза ко? :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2012 20:55

deepblue написа:

Кое е гавра, колега? Сменят треньора, няма кой читав да дойде от днес за утре, търси се подходящ, доиграва се полусезона .... и те така .

Защо махнаха Костов? Това ли беше целта - да се сложи Гонзо :shock: Та по-добре Костов да го беха оставили да доиграе сезона поне. Нямам думи да опиша това безумие :evil: Колко пъти Гонзалдо ще идва на бял кон да ни ''спасява''? Пак ще се борим да влезнем в тройката. Пореден нулев сезон. Тонев като дойде нали каза ,че Гонзо не е водил добре отбора и е сгрешил тотално селекцията? А сега какво прави - назначава го пак. Това за мене е подигравка. По този начин отписваме изцяло и този сезон...

И аз съм с карта от 4-5 години ;) За този сезон също имам карта ,но явно ще си остане наполовина неизползвана...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 27 мар 2012 20:55

Anyway написа:................................

Дано помощника на Гонзо реди картите а не той че...

Аз предпочитах Ясен.

joro bad

Мнениеот joro bad » 27 мар 2012 20:58

levskarin написа:Въпреки, че по непонятни причини все ми триете темите щом са против Гонзо, ето Ви нещо, което прочетох от г-н Дойков, което казва цялата истина "Относно публикацията на Спортал - "Официално: Гонзо пак треньор на Левски":
Уважаемо ръководство на Левски!
Драги, фенове на великия син клуб!
Трагедия! Събрали се, умували и станало като в поговорката - Напънала се планината и родила мишка! Според досегашните резултати - трагедия! Бъдещите не могат да бъдат по-различни! Пак - трагедия! Гнози беше добър футболист, но като треньор и ръководител - пълен провал. Сега имаме "успешната възможност" да останем извън тройката, че и дори по-долу. Той не може да подреди отбора, абсолютно шаблонен и придвидим, и мисля, че не е в състояние да надиграе тактически нито един треньор в "А" група в момента. Очаквам от ЦСКА да бъдем не просто победени, а разгромени! Страшно искам да не съм прав, но както във всяка човешка сфера, така и във футбола си има закономерности! Очаквах ръководителите на ...клуба да им дойде поне капчица здрав разум, но очевидно го нямат. Г-н Батков не Ви ли жал без резултат да си пилеете парите. Кой, просто разумен бизнесмен, ще повери предприятие на доказано неможещ човек?!?!?! Ами, аз на мястото на спонсорите на отбора бих веднага се замислил дали да си давам парите на място, където не знаят как да постигнат резултат? Макар и късно незабавно отменете решението си този прославен в миналото ни футболист да бъде треньор и спортен ръководител на клуба ни!!! Намерете му нещо почетно, но само не и там. Г-н Иванов, в името на Левски - оттеглете се! Все пак има с какво добро и хубаво да Ви помним! Призовавам Националния фен-клуб и всички фен-фракции и привърженици на отбора да се обединим и да окажем необходимия и цивилизован граждански натиск върху ръководството затова негово НЕРЕШЕНИЕ на кризата в отбора!!! Само Левски!

+1111111111111111111.................. Много правилно :idea: ;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 20:59

Синьо сърце написа:
СВОБОДЕН написа:Ще доиграем шампионата така, после всичко навън и начисто.

Начисто. И как ще стане това, след като сме се замърсили до мозъка на костите?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 21:04

Знаех си аз , като избраха големия синигер за символ на София вместо гугутката , че това неминуемо ще доведе до криза в отбора . :) Хайде лека нощ .ПОДКРЕПЯЙте батков , докато съсипе ЛЕВСКИ ДОКРАЙ .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 мар 2012 21:06

Не съм въодушевен от избора на ръководството за "нов" треньор на Левски, но в крайна сметка това е решението, а честно казано и нямаме голям избор! Вината за мен е у играчите, но това е друга тема...жалко за Костов ! Единственото което мога да направя е, да пожелая успех до края на сезона на Гонзо - Само ЛЕВСКИ...ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
foxy_vd
Контакти:

Мнениеот foxy_vd » 27 мар 2012 21:11

Честито Подуянци! :)

joro bad

Мнениеот joro bad » 27 мар 2012 21:12

САМО ЛЕВСКИ- ДО ГРОБ!!!

Върни се в “Архив”