Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

agrex
Контакти:

Re: Литекс - Левски|21 кръг|29 Март, Четвъртък|17:45ч|

Мнениеот agrex » 27 мар 2012 11:15

Една личност не може да се отъждествява с един отбор,особено ако този отбор се казва ЛЕВСКИ ! Ако Мъри е левскар, ще приеме без да поставя неизпълними условия.На по-старите фенове е ясно защо Сираков няма място в Левски.Никой не му отрича заслугите,но докато собственик на отбора е Тодор Батков,Левски е затворена страница за Сираков и то съвсем заслужено.И аз като много други левскари спрях да ходя на мачовете на любимия си отбор заради Гонзо.Но може ли някой да ми каже каква е разликата в играта на отбора при Гонзо и при Костов? За мен почти никаква.Видяхме каква е реакцията в трудна ситуация за отбора на човек,който не е свързан с Левски.Взима си шапката и довиждане. Да,за ЛЕВСКИ трябват здрави топки и сега се радвам,че Гонзо ги има.Може да не е велик треньор,но е ЛЕВСКАР и го е доказвал много пъти.Той е жива плът от този клуб и е един от малкото останали такива.Костов се изплаши от предстоящите мачове и си тръгна,че така е най - лесно.Гонзо обаче ще замине за Ловеч с единствената мисъл за победа.На ЛЕВСКИ му трябват мъже,а не п...и.И нека спрем да плюем по Гонзо.Сега май само той ни остана !Нека подкрепим отбора,така както само ние можем !
ЛИТЕКС - ЛЕВСКИ 1 : 2

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 27 мар 2012 12:47

Надявам се да победите, макар че прогнозата ми никак не е обнадеждаваща, но.. успех!
Изображение

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 27 мар 2012 13:00

Труден мач , мисля че ще загубим точки (дано да греша) :?
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 мар 2012 13:14

Не знам как ще завърши мача но ще има голове и много картони .
Това си е традиция последните години м/у Левски и Литекс . Ако Левски не спечели
ще са в много тежко положение и ще трябва да играят за сезона си с/у Лудогорец .
Левски влизат в серия от тежки мачове и загубата от Миньор си беше тежък удар за тях !
Литекс,Лудогорец,Локо СФ(макар и слаб отбор си е столично дерби и не се знае колко точки ще вземе Левски от предните 2 мача),Черноморец, после лек мач с Калиакра и следва дербито с ЦСКА и гостуване на Локо Пд.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 27 мар 2012 13:27

3-0 Никасио-Никасио-Никасио и отново шампиони
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 мар 2012 13:58

agrex написа:Една личност не може да се отъждествява с един отбор,особено ако този отбор се казва ЛЕВСКИ ! Ако Мъри е левскар, ще приеме без да поставя неизпълними условия.На по-старите фенове е ясно защо Сираков няма място в Левски.Никой не му отрича заслугите,но докато собственик на отбора е Тодор Батков,Левски е затворена страница за Сираков и то съвсем заслужено.И аз като много други левскари спрях да ходя на мачовете на любимия си отбор заради Гонзо.Но може ли някой да ми каже каква е разликата в играта на отбора при Гонзо и при Костов? За мен почти никаква.Видяхме каква е реакцията в трудна ситуация за отбора на човек,който не е свързан с Левски.Взима си шапката и довиждане. Да,за ЛЕВСКИ трябват здрави топки и сега се радвам,че Гонзо ги има.Може да не е велик треньор,но е ЛЕВСКАР и го е доказвал много пъти.Той е жива плът от този клуб и е един от малкото останали такива.Костов се изплаши от предстоящите мачове и си тръгна,че така е най - лесно.Гонзо обаче ще замине за Ловеч с единствената мисъл за победа.На ЛЕВСКИ му трябват мъже,а не п...и.И нека спрем да плюем по Гонзо.Сега май само той ни остана !Нека подкрепим отбора,така както само ние можем !
ЛИТЕКС - ЛЕВСКИ 1 : 2

Треньорът Костов има "топки", но не желае да бъде треньор на предатели. Тези футболисти уволниха сума треньори, защото така и не дойде точния човек. Смени Йовофф, защото игра слабо срещу "Черно море", и оня посредственик заедно с Гонзо започна да "подклажда огъня". Докато всичката сган в момента не си замине от "Левски", нищо няма да се промени.
Трябва да сте много заблудени, младежи, за да си мислите, че един никакъв футболист като Гонзо, дето в Европа го видяхме колко е добър, ще направи нещо. Този нито има нещо в гащите, нито нищо.

Футболист беше и е Емил Ангелов. Такива са също Наско Сираков, Даниел Боримиров, Коловати и още много големи играчи. Но Гонзо умееше само с лакти да борави и да чупи вратовете на съперниците. Това ако е футболист ...
С такъв треньор "Левски" пада минимум с три гола в Ловеч.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 27 мар 2012 17:12

Битка на корифеите в треньорския занаят.Инженера срещу Доктора.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 17:37

Ще има сблъсък на Титаните. Надявам се на победа, въпреки Гонзо :roll:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 27 мар 2012 18:05

Очаквам победа за Литекс. Трудна, изстрадана, но победа и три точки. Мачовете Литекс - Левски винаги са били със заряд и без значение моментната форма стават дербита. Йовов, Гаджев и Тасевски направиха номер на Костов, за да бъде изгонен, но в четвъртък те ще играят здраво. Въпроса е до кога на 3-4 пишлемета ще се позволява да гонят треньори... Дано в българския футбол се случи играчи да бъдат натирени заради бойкот на треньор.

Иначе Тонев е хитра лисица, сдобри се с Гонзо, сложи го треньор в трудна серия от мачове, сега ако Гонзо се издъни на лято си заминава и никой нищо няма да каже в негова защита. Сложи врага си най-близо до себе си, за да ти е под ръка и да виждаш какво прави, а после го остави сам да се прецака. :)

При победа Литекс ще тръгне към трета поредна титла и предвид очакваните "изненади" с ЦСКА в Стара Загора и с Раковски всичко ще се нареди.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 27 мар 2012 18:08

Прогнозата ми Литекс - Левски 1:4
Изображение

Върни се в “Архив”