darakchiev_77 написа:За мен назначаването на Костов беше надежда че сме надскочили българщината във футбола ама нейсе. Ще си я караме както си знаем и като се появи човек със самочувствие и знания, ще им е неудобен. Ако беше останал щеше да ги поразкара през лятото манекените, естествено че не може да ги застопори на пейката по средата на сезона с идващите важни мачове е литекс и лудогорец. Още две три попълнения като Диамутен, Пинто и Рамос и отборът щеше да е друг, ама хубавите работи стават бавно. И сега ако се разиграят келешите и вземем максимума от идващите мачове много ще ги обичаме всички. До следбащия неудобен треньор. Жалко.
Не беше угоден и това се видя още от самото му идване и казването на всичко право куме в очи. Сега пак ще слушаме работим за 191919191 година по защитата, ще се подобряват нещата в ход и процес на работа, ще работим в движение не знам какво си......а този Диамунтен няма форма ли не знам какво, но да се взима в ръце, защото за момента е пълна дупка, ама пълна дупка. Страх го е да изнася, неточни пасове, неумело спиране, бавен, само пада при всяка ситуация, дано покаже игра, че за момента с нищо не оправдава визитката си.