Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот Avenger » 26 мар 2012 19:48

darakchiev_77 написа:За мен назначаването на Костов беше надежда че сме надскочили българщината във футбола ама нейсе. Ще си я караме както си знаем и като се появи човек със самочувствие и знания, ще им е неудобен. Ако беше останал щеше да ги поразкара през лятото манекените, естествено че не може да ги застопори на пейката по средата на сезона с идващите важни мачове е литекс и лудогорец. Още две три попълнения като Диамутен, Пинто и Рамос и отборът щеше да е друг, ама хубавите работи стават бавно. И сега ако се разиграят келешите и вземем максимума от идващите мачове много ще ги обичаме всички. До следбащия неудобен треньор. Жалко.

Не беше угоден и това се видя още от самото му идване и казването на всичко право куме в очи. Сега пак ще слушаме работим за 191919191 година по защитата, ще се подобряват нещата в ход и процес на работа, ще работим в движение не знам какво си......а този Диамунтен няма форма ли не знам какво, но да се взима в ръце, защото за момента е пълна дупка, ама пълна дупка. Страх го е да изнася, неточни пасове, неумело спиране, бавен, само пада при всяка ситуация, дано покаже игра, че за момента с нищо не оправдава визитката си.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 26 мар 2012 19:49

Леле, ако Гонзо ви стане треньор, ще трябва да се надявате за евротурнири само :lol: шампионска титла ще е мираж :lol:
Последна промяна от vpnikolov на 26 мар 2012 19:50, променено общо 1 път.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 мар 2012 19:50

Синьо сърце написа:Аз ако Гонзо ни води, не само до Ловеч няма да ида, но и по тв няма да ги гледам... Съсипаха го Костов тия няколко пу..и в отбора, гледайте ги само как ще играят в четвъртък, хич няма и да ги изброявам. Ако утре в 18,00 не ни изведе Мъри, отписвайте и шампионат, и всичко...Може да е спорен вариант, но е единственият верен в момента. Освен ако не дойде някой отвън, но кога ще гледа отбора, кога ще се запознава с всички...Не става, а Херо го оставете на мира-човекът е болен и не може да работи под това напрежение в Левски, поне не и сега. Илиан не е за Левски. Остава Мъри. И аз съм с някои резерви към него, но нямаме избор. Това е положението. А и анкетата е категорична.

Ужасно си прав в почти всичко:)Обаче много ме притеснява,че ,ако дойде Мъри,то това ще бъде рано или късно в комплект с Наско...

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 26 мар 2012 19:53

И аз бях против каквато и да е треньорска рокада в момента, но той сам е напуснал. В първия момент като прочетох новината си помислих "същото като с Велев и явно са му намерили заместник".....
Идея нямам кой ще дойде, но трябва да е доста респектиращ за тия футболистчета дето се разхождат като ущипани балерини.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 26 мар 2012 19:53

Мировянския глуповат човек когато стана треньор на 20ти век....стана повод за присмех и забава......сега не се ли повтаря същото при нас.....кога ще разберете, че Гонзи не става за треньор.........

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 26 мар 2012 19:54

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че има вариант той да води отбора до края на сезона. Както е известно, от днес сините са без старши треньор, след като тази сутрин Николай Костов подаде оставка след неделната домакинска загуба с 0:1 за първенство от Миньор Перник.

:oops: : :| :x
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 мар 2012 19:55

Наско е неизбежен като въртенето на Земята... :)
Сега, имаме си собственици-да се събират и да решават какво им е виждането завбъдеще генерално. Ако ще са Наско и Мъри-те да са, но Гонзо??? В четворката няма да влезем!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 26 мар 2012 19:57

Синьо сърце написа:Наско е неизбежен като въртенето на Земята... :)
Сега, имаме си собственици-да се събират и да решават какво им е виждането завбъдеще генерално. Ако ще са Наско и Мъри-те да са, но Гонзо??? В четворката няма да влезем!

С Гонзо може и извън топ 4 да сме

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 26 мар 2012 19:58

shammi написа:И аз бях против каквато и да е треньорска рокада в момента, но той сам е напуснал. В първия момент като прочетох новината си помислих "същото като с Велев и явно са му намерили заместник".....
Идея нямам кой ще дойде, но трябва да е доста респектиращ за тия футболистчета дето се разхождат като ущипани балерини.....

Факт е че сам е напуснал, но зависи дали са направили опит да го разубедят. Или пък добре им е дошло.

Върни се в “Архив”