Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Това ли ви е благодарността, г-да „футболисти"
Да,съгласен съм,на Влади не му е все едно какво става с ЛЕВСКИ. Кой ни пита обаче нас, какво ни е ???? И още нещо......някой забеляза ли вчера да се протестира за отмененият гол(според мен доста спорна засада).
Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и Станимир Стоилов вече над 2 часа провеждат среща, която може да върне специалиста на Герена.
По-рано през деня Левски се раздели с Николай Костов, а в момента най-актуалният вариант за нов треньор е Мъри Стоилов. Разговорите явно не са леки, тъй като продължават дълго време.
Почти 100% днешната тренировка на „сините“ няма да бъде водена от Стоилов, дори той да склони и да подпише, тъй като заниманието е предвидено за 18 часа. На практика футболистите на Левски все още не знаят кой ще бъде следващият им треньор, но до този момент „сините“ разговарят само със Стоилов, който изведе отбора до 1/4-финал в Купата на УЕФА и участие в Шампионската лига преди години.
По-рано през деня Левски се раздели с Николай Костов, а в момента най-актуалният вариант за нов треньор е Мъри Стоилов. Разговорите явно не са леки, тъй като продължават дълго време.
Почти 100% днешната тренировка на „сините“ няма да бъде водена от Стоилов, дори той да склони и да подпише, тъй като заниманието е предвидено за 18 часа. На практика футболистите на Левски все още не знаят кой ще бъде следващият им треньор, но до този момент „сините“ разговарят само със Стоилов, който изведе отбора до 1/4-финал в Купата на УЕФА и участие в Шампионската лига преди години.

- blue avalanche
- Контакти:
DominationPazardjik написа:Според мен Влади не му е все едно какво се случва в Левски !
Разбира се,че не му е все едно!Когато е заплашена "тарторската" му позиция-сменя треньора!
blue avalanche написа:DominationPazardjik написа:Според мен Влади не му е все едно какво се случва в Левски !
Разбира се,че не му е все едно!Когато е заплашена "тарторската" му позиция-сменя треньора!
Гаджев "мишока" е тартор на скандалите ,жалкарстването и интригите!Един път не е повел отбора!Няма да го запомним с нищо добро!
trayan16 написа:Гаджев е бреме за отбора!Да напуска моментално!Той изгони Костов!
+1 !
Първо моментално трябва да бъде изгонен Гонзо!!! Всички интриги и игри започват от него.Присъствието му под каквато и да е форма в ''Левски'' е супер вредно.Който и треньор да дойде го очаква същата съдба ако този некадърник се подвизава в клуба.
Мисля,че си много краен,явно забравяш Европейските мачове,а и този с Литекс на Герена.Ако не запомниш Гаджев с добро,просто трябва да забравиш целият сегашен състав.Всички в Ловеч,въпреки всичко !!!
Абсолютно селска проява от страна на нашите "фенове" да нарекат Миньор селски отбор. Нямам думи, не че ме изненадва. Кое му е селското на Миньор? Че играха като мъже и биха нашите п...и? Ей заради такива идиоти ме е срам да кажа, че съм левскар понякога... Единственото, което ме успокоява е, че такива идиоти има навсякъде. Ама защо при нас им дават трибуна, мамка му....
Гаджев-Маджев-Дарко-Марко веднага вън от Левски !!! Тоя Гаджев е по-дебел от мен
!!!

-
- Контакти:
Балона рано или късно трябваше да се спука.....
Ако разполагаш с достатъчно пари, не влизай тук - http://realmoneyforyou.alle.bg/
- Garra Dembele
- Контакти:
Мишки без души! Това мога да кажa за всички от Левски! Като се започне от управници чак до футболистите. Жалки отрепки
Сега и в Ловеч ще падат. Само да не е с голяма разлика...