Theos написа:Hellkeeper написа:Ревльовците, а дано да сте доволни сега![]()
Поредната малоумна постъпка от страна на ръководството, казвам ръководството, защото не вярвам Костов сам да е напуснал (ако не е заради вмешателство от страна на Гонзо, Тонев или Батков, а ако това е така мога само да му стисна ръката).
Наистина трябва да играе дървото и мърдите Йовов, Гаджев и Тасевски да го гризнат, ама здравата.
Гонзо го търпяхме ТРИ години, през които минаха разни пълни кретени, а Костов след ЕДНА загуба в първенството и почнахте да ревете.
А до ГОНГ - ЖАЛКИ СТЕ! Станахте бетер жълта медия!
Костов това му е вината,ако беше мъж щеше да излезе и да каже пред всички: Ей тия тримата ме бойкотират и за това ги вадя от отбора...а не да се прави ,че не знае за какво става дума на пресконференцията като го питаха дали някой бойкотира!
A той от къде да знае, че го бойкотират, а не са в слаба форма?
Аз сега очаквам да се пръкне Гонзо от някъде и да каже, ще видите един по-силен Левски, той само това си повтаря, пък нали се води голям мъж.
Само ми е чудно, как ще искаме да имаме някакъв що годе добър отбор, след като треньорът се сменя на всеки 3-4-5-6 месеца

Да го бяха оставили поне до лятото (ако не и по-дълго), да му бяха осигурили нужните играчи, а не такива, които са свободни агенти или твърди резерви... Нали уж щяхме да взимаме титуляри от еди къде си, пък то...