Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Радуканов - спасителният вариант за "Левски"
ооооооооооооо,не,само този не
forumx3 написа:Ще цъфнем и вържем ако този глупак дойде в Левски
+1

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски!!!
[offtopic]Аз във вашия форум нито един път не съм писал,тия дето спят кажи им го на тях не на мен.
[/offtopic]

- shotgun blues
- Контакти:
ИВО ТОНЕВ ще докара ОКУКА !!!
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Red Warrior написа:vlad442 написа:Поредната простотия и то отново преди важните мачове. Просто нямам думи. И сега кой ще ни бъде треньор срещу Литекс ????
Гонзалес
Ще ти се!
-
- Контакти:
Това решение е безумно. Ако мърдите Гаджев и Тасевски играха малко по- съсредоточено, то Миньор отиваше на разлика. Единствената грешка на Костов е, че робува на "звездите" на отбора. Следващия треньор и той ще изкара 2 месеца. Е нещо започваме много да приличаме на един червен отбор.
тоя е изключително нагъл селяк.разби ни отбора за нула време и въпреки,че бях толерантерен към него ,преди седмица на срещата се видя,че е уникално прост.не знам дали има някъде запис,ама ми се ще да го разбере цяла България и повече да няма къде да си намери работа тоя малоумник
Темата трябва да се казва - Йовов и Гаджев успешно изгониха Костов
- Red Warrior
- Контакти:
grasiani написа:А дано от 3-ия път този сезон улучим тренъора който ни трябва.Един Илиян Илиев не е лош вариант,наш човек е има шампионски манталитет, добър мотиватор и добре тактически грамотен,не пада от Луната запознат е с нравите тука.Друг е въпроса дали ще иска да работи с Батков и Гонзо .Но парите също са фактор,така че всичко е възможно в страната на неограничените възможности.
И.Илиев каза, че ще работи в Левски само с някой от неговото поколение (намекваше за Сираков, или Ники Илиев).
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
grasiani написа:А дано от 3-ия път този сезон улучим тренъора който ни трябва.Един Илиян Илиев не е лош вариант,наш човек е има шампионски манталитет, добър мотиватор и добре тактически грамотен,не пада от Луната запознат е с нравите тука.Друг е въпроса дали ще иска да работи с Батков и Гонзо .Но парите също са фактор,така че всичко е възможно в страната на неограничените възможности.
Едвали ще напусне Берое по средата на сезона ,просто не е такъв мишкар

Последна промяна от Blue Mind на 26 мар 2012 14:26, променено общо 1 път.