Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- skitnika22
- Контакти:
Re: Това ли ви е благодарността, г-да „футболисти"
Аз просто немога да си обесня как паднахме вчера.За мен едно е сигурно отбора не игра въобще!Става нещо но какво е?????Футболистите не играят и правят бойкот на треньора ли или има нещо нагласено незнам.Но те въобще не си даваха зор!!!Те даже не тичаха ходеха си по терена!Какво става подяволите??????Това е Левски!!!!До кога ще се случват такива неща!Сега уж има пари след новия спонсор има и треньор, какъв им е сега проблема на футболистите!Много нещо се помислиха за голями според мен някой футболисти!Отново загубиха публиката вчера!Мен вчера ме беше срам от тази игра!Незнам как тях не ги е!!!!Пълно безхаберие!
Преди този мач бях сигурен че Левски София са шампиони обаче явно съм надценил качествата на Костов. Изглежда свестен човек но "явно сме подценили противника" е несериозно за професионалист в мача от първенството ако ще и на Малта да е.
Браво на феновете,които за пореден път доказаха,че са на европейско ниво за разлика от шефовете и футболистите.Костов не става за треньор на ЛЕВСКИ и това го виждат дори и малките деца вече.Според мен чистка в отбора трябва да има час по-скоро,като се започне от треньора и футболисти като,Грийн,Диамунтен,Йовов,Тасевски,Иво Иванов,Милиев.Защитата със сигурност ще изглежда по-добре с наши юноши по-простата причина че по-зле няма накъде а и те поне знаят за кой отбор играят и какво значи той за половин България.За Рамос също имам съмнение дали става за ЛЕВСКИ,може да е техничен,но не е борбен и е плах и чуплив,нищо повече не е от Дани Младенов и Райков,които бяха закотвени от тоя пишман треньор.Божката Митрев да го трансферират някъде,че ще му разбият кариерата,а и вратар си имаме и това засега поне е най-сигурния титуляр.Такива които мрънкат за пари при тая бездушна игра трябва да се махат веднага,като по този начин ще останат достатъчно пари в касата и Иво Тонев,ако иска да се хареса на феновете да заминава за Фрайбург веднага и да доведе Дембеле на бял кон,че с тая схема на Ники-барселоната нищо добро не ни чака.
Blue Varna написа:Red Warrior написа:Точно хората от фенклуба на Левски за ПЛАТЕНИ от клуба! Да не говорим, че са и наркодилъри. Били взимали заеми...
циркаджия не е като да си пият сиропа за кашлица преди това.Иначе аз лично вчера взех заем от 50лв за да ги гледам тези кукли как се разхождат по терена
Ми подай молба да те назначат в централния фенклуб - я знаме ще вееш, я транспарант ще разпъваш, ако си по смелчага, може и амфетки да шиткаш или да пробваш да свиеш някой транспарант на врага

Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
scb написа:Преди този мач бях сигурен че Левски София са шампиони обаче явно съм надценил качествата на Костов. Изглежда свестен човек но "явно сме подценили противника" е несериозно за професионалист в мача от първенството ако ще и на Малта да е.
Абе това е малко оправдание , пред онзи опустошителен вятър на Лаута...Костов просто живее в друга реалност, нещо се е объркал, той още на подготовката се обърка, първо с слабата физическа подготовка- взе че наблегна на пилатес, тае бо и латино танци...за чии са тия глупости? до онези 3 дни почивка в София вместо да си стоят на лагера в Анталия...абе изкукала работа!
Мога да кажа браво на Черноморец,Локо Пд,Берое,Миньор и Ч.Море !!!
Това са отборите които правят интересно БГ първенството , вярно е че Черноморец счупиха много пари
(или пък някой направи огромна далавера с много пари) но въпреки това заслужават уважение .
Позицията изказана в тази декларация най-малкото говори че феновете не уважават противниците си
а и ръководните фактори в Левски нееднократно си позволяват да обиждат противниците си на терена
- чухме за скиори,трактористи,заводски отборчета и т.н.т.
Това са отборите които правят интересно БГ първенството , вярно е че Черноморец счупиха много пари
(или пък някой направи огромна далавера с много пари) но въпреки това заслужават уважение .
Позицията изказана в тази декларация най-малкото говори че феновете не уважават противниците си
а и ръководните фактори в Левски нееднократно си позволяват да обиждат противниците си на терена
Pichichi написа:Мога да кажа браво на Черноморец,Локо Пд,Берое,Миньор и Ч.Море !!!
Как да уважаваш отбор чийто фенове стрелят на месо с въздушни пушки???
Едва ли феновете на Локо Пд и Ботев се уважаваха редица пъти по улиците на Пловдив?
Ама щото е Левски, другите неща разбира се бързо се забравят!
- hienizator
- Контакти:
Много ме е яд на положението в момента .. от претенденти за титла и възможност да хванеш единствената ти останала цел - шампион,се озоваваш на средата на нищото с катаклизъм в клуба,какъвто вече ми писна да гледам в продължение на няколко години! Не знам вече какво се е сбъркало толкова в тоя клуб,но нищо не е както беше преди и така да кажа не виждам и светлина в тунела! В един момент си казваш,добре има някакъв гръбнак този отбор,има някаква основа този клуб ... има някаква цел пред себе си,а в следващия момент всичко това рухва и се вижда,че в отбора е пълно с безгръбначни,целта се изплъзва,а основата на която е стъпил клубът поддава!? Имам чувството,че има и някакъв сериозен проблем относно заплатите в отбора,преди време излезе Тонев и каза,че е втрещен от високата заплата на Калво!? Е ако е така,в което не се съмнявам как да бъде мотивиран Тасевски или Гаджев,които са в отбора от няколко години и взимат по-малко пари от него! А и двамата са се помислили за незаменими особенно Гаджев се има за някаква икона,но ако се погледне отстрани ще види че не се развива нито грам,не е мръднал нито сантиметър и започва да става посредствен и да лежи на някакви стари лаври,а от това Левски губи страшно много! Да видим сега в 16:00 часа какво са решили,много ми е любопитно,ако сменят Костов ще го приема само и единствено ако назначат Мъри! Всякаква друга развръзка днес няма да промени абсолютно нищо,което би било жалко!
Трябва да ви прекръстят на ДЕКЛАРАТОРИТЕ. Не може в една декларация да твърдите, че ви е победил селски отбор от 80хил. град при положение, че стадиона ви се пълни с хора от провинцията. Нима сини хуни Перник не са част от вашата агитка господа "граждани".
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
santiliana написа:преди време казах в един от поУстовете си тук- Батков виси със страшно много пари на Киро Домусчиев, няма как да не му "барне" едно "ми" когато трябва...Що си мислите вчера висяха толкоз време с неговия кум- лешояда в количката-Заберски?! Спирам да говоря, просто няма смисъл.Ако имаше истински футбол, феърплей и т.н.- днес трябваше с лекота да разгромим съперника си Миньор от Перник. МИНЬОР!!!! Не Милан, а МИНЬОР. И някой образ сега ще ми говори за грешки на съдията, за крив ъгъл на слънчевото греене и кво ли не...Аре нема нужда.Който няма разум в кратуната- да си вярва каквото си иска. Аз казвам, че футбол в същинския смисъл на тази игра- НЯМА. Всичко е една голяма далавера, от която единственият губещ са обикновените запалянковци. ВИЖТЕ КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ, НА ЛЕВСКИ И НА ЦСКА В ДНЕШНИТЕ МАЧОВЕ...Всички "загуби" ще бъдат покрити предостатъчно. Бях се дистанцирал от известно време да вземам мнения по отношение на Левски, вече си мисля, че изобщо не си струва да си хабя нервите за някакви нещастници, взимащи по 10-15 хил. евро на месец. А да не си дават сметка за смисъла на "Л"-то на гърдите им...
Спирам. Не критикувам никого, казвам една болезнена истина. Левски постоянно бива "насилван" ... от своите...
Няма смисъл пичове
най-лестно е да хвърлиш някаква димка за уговорен мач. Г-н Батков скоро каза, че НИКОГА АМА НИКОГА Левски не е играл и няма да играе в уговорен в мач и аз му вярвам безрезервно