Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Трябва ли Николай Костов да си подаде оставка ?

Мнениеот Hakercheto » 25 мар 2012 18:50

Добре защо се тормозите и говорите глупости ?
Отговорете ми на това:
Кога сте виждали БГ отбор да си изтегля крилата в центъра и да оставя фланговете на бековете както в Тотнъм?
Кога сте виждали БГ отбор да си рутира крилата и нападателя в всевъзможни позиции както в Барса?
Кога сте виждали БГ отбор който да играе играта на Ман Сити ?
Костов си разбира от работата,а това че повечето ни футболисти за пръв път чуват за подобни тактики не е проблем на треньора. Вярно е че нямаме Шави и Иниеста в средата,ама айде да убием Костов за това щото той е виновен ? Осъзнайте се! Ако не тая,другата година сме шампиони 100 % :twisted: :twisted:

[offtopic]Един Даксон на мястото на Тасевски+ отказване от футбола за Йовов и отбора ще придобие друго лице. Вярвайте ми ![/offtopic]
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 мар 2012 18:54

Боже Господи...Изображение Общуването с онези в този форум влияе негативно на някои хора! Кво е виновен Костов, при положение, че на Дарко и Гаджев не им се играе в ЛЕВСКИ, на Йовов му мина времето, а Иво Главата и Данчо Тополата нямат място в ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
27102710
Контакти:

Мнениеот 27102710 » 25 мар 2012 18:56

Blue_Lion написа:Боже Господи...Изображение Общуването с онези в този форум влияе негативно на някои хора! Кво е виновен Костов, при положение, че на Дарко и Гаджев не им се играе в ЛЕВСКИ, на Йовов му мина времето, а Иво Главата и Данчо Тополата нямат място в ЛЕВСКИ !

+1

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 25 мар 2012 18:57

Hakercheto написа:Добре защо се тормозите и говорите глупости ?
Отговорете ми на това:
Кога сте виждали БГ отбор да си изтегля крилата в центъра и да оставя фланговете на бековете както в Тотнъм?
Кога сте виждали БГ отбор да си рутира крилата и нападателя в всевъзможни позиции както в Барса?
Костов си разбира от работата,а това че повечето ни футболисти за пръв път чуват за подобни тактики не е проблем на треньора. Вярно е че нямаме Шави и Иниеста в средата,ама айде да убием Костов за това щото той е виновен ? Осъзнайте се! Ако не тая,другата година сме шампиони 100 % :twisted: :twisted:

[offtopic]Един Даксон на мястото на Тасевски+ отказване от футбола за Йовов и отбора ще придобие друго лице. Вярвайте ми ![/offtopic]

Ако не другата по другата със сигурност сме шампиони и така всяка година,хайде стига смешки.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 мар 2012 18:58

grasiani написа:
Hakercheto написа:Добре защо се тормозите и говорите глупости ?
Отговорете ми на това:

Ако не другата по другата със сигурност сме шампиони и така всяка година,хайде стига смешки.

Явно дори не схващаш какво имам предвид.....
Дори няма да се опитвам да ти обясна
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 25 мар 2012 19:01

Категорично не. Още от както дойде съм скептичен към Костов и мисля че не става за Левски, но това не променя факта, че трябва да го оставим да работи. Дори и така да е, няма как да разберем дали не става, ако не го оставим да работи. Да не сме сметището цесека да си сменяме треньорите през 2 месеца?Стига толкова, трябва да го оставим да работи поне до зимата. Няма значение дали ще спечелим титлата или дали ще влезнем в евро турнир. Трябва да работи. В подготовката изпробва и юнуши, може и да ги наложи. Въпреки че съм скептичен към него си личи, че е научен и приличен човек , професионалист, който не е и бита карта в България защото ми писна да връщаме все същите лица в отборите, ако се иска прогрес трябва нещо различно, който квото е дал добре , едва ли може да даде повече. Нека работи, ако следващата зима сме на това дередже да го сменят тогава или да го оставят до следващото лято и да пуска юнуши, аз лично нямам проблем с нулеви години, стига да се работи с ясен план за бъдещто. Сега стига сте хленчили след всеки негативен резултат и отивайте в Ловеч.
САМО ЛЕВСКИ!

deco
Контакти:

Мнениеот deco » 25 мар 2012 19:03

Момчета ,причината за моментното състояние на ЛЕВСКИ изобщо не е Костов,а се намира много по-дълбоко.До колкото знам със сигурност той е адски всеотдаен,но ключът със сигурност се намира на друго място,той е по-нагоре към тавана.Всичко което сега се случва е умишлено и от тук нататък очаквайте по големи разочарования.Подготвят се по-големи капани,и ако самия Костов знае ще напусне веднага.И слепите днес видяха,че Левски умишлено неиграха.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 25 мар 2012 19:03

Това ли е решението, да сменяме треньорите след една загуба? Как изобщо искате да гледате силен отбор (било то Левски или който и да е), след като при първата грешка искате смяна на треньора? НЯМА ОТБОР, КОЙТО САМО ДА ПЕЧЕЛИ!

Да ви имам и логиката обаче. Кокала направи отбора шампион, но се скъсахте да го плюете. Ратко беше пълна карикатура, но му дадохте кредит на доверие, същото бе и с Гонзо. Костов има ЕДНА загуба в първенството и давай да го махаме.

Я като сте такива разбирачи, изкарайте си по един лиценз за треньори и Батков да си ви менка след всяка загуба.

Това, че някои мърди не са за Левски и че новите дойдоха в края на подготовката (и въпреки това се представят по-добре от половината играчи до момента), сигурно и за това е виновен Костов?

Аман от мрънкачи.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 25 мар 2012 19:04

Sleepwalker написа:Категорично Костов трябва да остане поне до зимата. Защото дори и да се махне сега или след първенството, не виждам кой ще дойде на негово място.
Разберете, че отбор не се прави за 2-3 месеца. През зимата част от трансферите му не се осъществиха, други пък станаха в последния момент. В отбора остана и много пълнеж, който обаче си стои, защото няма кой да дойде на тяхно място. Вариант е юноши, но тогава Батков трябва да зачеркне титлата, което няма да стане. Но най-важното според мен е, че Костов наследи едни футболисти, които бяха чували за тактическа постройка, заучени положения и отборна игра само от Диемите. Е няма как да стане те да се научат на такитка и дисциплина на игрището за една подготовка и няколко мача, а именно това е в основата на печелившия футбол. Мисля, че Костов трябва да остане поне до зимата, за да си направи лятната подготовка на спокойствие, новото скаутско звено да си свърши работата сега през пролетта, за да доведе през лятото качествени футболисти и да разкара поне 5-6 от настоящите, които не са за Левски и чак след това да се тегли чертата и да се види на къде вървят нещата. Всичко друго би било грешка!!!

Батков я е зачеркнал титлата колкото и еретично да ти звучи.Тя е само за статистиката.Нямаме шансове в ШЛ.Пари и коефициент можем да вземем в ЛЕ.Оставете Стойчовчетата да се набутат в устите на лъвовете.Но и това не е сигурно защото висят с лиценза.Мисля,че и в Разград разсъждават по подобен начин затова вчера върнаха газта.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 25 мар 2012 19:04

[b]И какво ги тренира Костов- ДА ИГРАЯТ РУМБА В КОФА ЛИ ?[/b
Истината е, че от както дойде Костов Левски заигра по-лошо от колкото при Гонзо !

Върни се в “Архив”