Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Осирането на Левски срещу Миньор - кой е виновен?

Мнениеот plamen_ol » 25 мар 2012 15:42

Според коментатора - "Металургичните условия" :lol:

Потребителски аватар
donDiego

Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот donDiego » 25 мар 2012 15:43

THE G.A.M.E написа:
donDiego написа:Левски пак ли продаде мача,щот знам,че всяка загуба е съмнителна... :mrgreen: :mrgreen:

За разлика от мачът ни с Локо, този път - не.

Просто Миньор си ни надиграха и тактически, и игрово ... ;)

Ти може да се съмняваш,но за мен няма никакво съмнение в това тото! :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Lewski-1914
Контакти:

Мнениеот Lewski-1914 » 25 мар 2012 15:43

Виновен е КОСТОВ заради объркания състав . Трябваше да пусне Димов или Старокин на мястото на Тасевски ( който трябваше де бъде резерва) заради тази му гениална мисъл ние нямахме 1 отнета топка !

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 мар 2012 15:44

Изигра лоша работа очакванията за разгромна победа... Подцениха ги просто това е ! За един отбор като Левски не трябва да има подобни подценяване, ама найсе..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 25 мар 2012 15:50

Костов май идва от друга планета,щом не допуска някои от играчите да са играли срещу него.Глоби и чистка.
СПУКАНОГЪРНЕ

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 25 мар 2012 15:50

Пак средната линия подведе треньора-за кой ли пореден мач нищо не играят и Тасевски и Гаджев.Нападателите как да вкарат гол като тия мърди се разхождат по терена и не могат един пас да вържат.Всеки мач играеме с 1 или 2 души по малко.Ако искат да стават шампиони все ми е тая,нямам намерение в следващите месеци да си късам нервите за бездарници които се разхождат по терена и не показват уважение към хората отишли да ги гледат.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2012 15:51

К'ви са тия малоумни теми бре ?

Що ли питам ...
То сега в следващите дни ще се преброят истинските левскари ...

И защо подобни теми се прехвърлят към тази за мачът, а просто не се заключват ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 25 мар 2012 15:54

За мен бе грешка смените на Цветков и Жуниньо. Колкото и слабо да играят при положение, че губиш мача трябва да поемеш по голям риск!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 25 мар 2012 15:54

Истината е,че всички сме балони само че от тия ароматизираните и резерварче отпред.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 мар 2012 15:58

преди време казах в един от поУстовете си тук- Батков виси със страшно много пари на Киро Домусчиев, няма как да не му "барне" едно "ми" когато трябва...Що си мислите вчера висяха толкоз време с неговия кум- лешояда в количката-Заберски?! Спирам да говоря, просто няма смисъл.Ако имаше истински футбол, феърплей и т.н.- днес трябваше с лекота да разгромим съперника си Миньор от Перник. МИНЬОР!!!! Не Милан, а МИНЬОР. И някой образ сега ще ми говори за грешки на съдията, за крив ъгъл на слънчевото греене и кво ли не...Аре нема нужда.Който няма разум в кратуната- да си вярва каквото си иска. Аз казвам, че футбол в същинския смисъл на тази игра- НЯМА. Всичко е една голяма далавера, от която единственият губещ са обикновените запалянковци. ВИЖТЕ КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ, НА ЛЕВСКИ И НА ЦСКА В ДНЕШНИТЕ МАЧОВЕ...Всички "загуби" ще бъдат покрити предостатъчно. Бях се дистанцирал от известно време да вземам мнения по отношение на Левски, вече си мисля, че изобщо не си струва да си хабя нервите за някакви нещастници, взимащи по 10-15 хил. евро на месец. А да не си дават сметка за смисъла на "Л"-то на гърдите им...
Спирам. Не критикувам никого, казвам една болезнена истина. Левски постоянно бива "насилван" ... от своите...
Няма смисъл пичове
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”