Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот patron » 20 мар 2012 00:18

Кашчей написа:
patron написа:Каше, не знам какво те вълнува, но това твоето си е чиста проба комплексарщина и омраза. Това да имаш записани на сметката си над 7000 плюнки в този форум е красноречив, ако не са тези сайтчета да я отприщваш тази твоя емоционална обремененост си загубен! Лоша работа Каше, лоша! Имаш поне една прилика с нас ЦСКАрите и ти като нас не можеш да живееш без армейският клуб, на теб явно това ти дава смисъл в животеца, а плюеш по него, но какво ли се чудя, дървени философи като теб бол в тая държавица, като не могат да свършат нещо смислено и си чешат езиците :roll:

Пич, виж ми подписа..виж ми и аватара!Ако ги намериш някъде в нета ела, ще те черпя!

Това ми е тръпката на мен, а не вашите "грандовско"мански тегоби.Мен не ме бърка дали ще ви дадат стадиона, но не трая политиката, която води ръководството ви!Не е имало други, които да са толкова некоректни към контрагенти, каквито са ви сегашните шефове.А вие дори нямате ясна позиция-веднъж сте за вън, като ви докараха Стойчо и станахте хрисими.Стойчо обаче не е панацея и ще го разберете, ама що преди това да не оплюете всеки, който не е съгласен с политиката на шефовете, с изцепките на харизмата и въобще.... щом не е про, то задължително е анти!

:lol: Абеее ясно кое ти е тръпка на теб, няма да се повтарям!(Нищо лично към теб, нито искам да се заяждам или да те обиждам по какъвто и да било начин, но твоят случай е фрапантен и избива на диагноза. Като толкова те дразним ние привържениците на ЦСКА и собствениците, не се занимавай с нас, ами ни остави ние да си разискваме проблемите в нашата "къщичка" и недей да бъдеш НА ВСЯКА МАНДЖА, МЕРОДИЯ ;) )

А сега ми виж и ти моя подпис, за да разбереш колко ги подкрепям шефовете с тяхното неадекватно управление!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 мар 2012 00:26

Кашчей написа:Пич, вече казах, че не ме вълнуват чувствата ви към мен!

Аз отдавна съм го казал това, че искате безплатно доста голям парцел, в центъра на София, върху който да се изгради предимно търговска площ, а ако остане място-и стадион, така че няма да е нещо ново от моите уста.
В края на краищата тук не сме в съдебна зала, а във форум и всеки има право на мнение, или нещо бъркам?!?Ако не си забелязал (сигурно случайно) почти не ви се меся в темите за мачовете и играта.Мисля, че имам едно или две мнения за повече от 3 години в такава тема.Няма да е лошо да провериш в какъв тип теми, свързани с ЦСКА, вземам отношение.

Позволи ми и да не съм убеден, че плащате невъобразим наем, но това е нещо, което никога няма да разберем.Вчера показваха снимка на удостоверение от НАП, но досега не съм видял факсимиле от вносна бележка за наем-поне за един месец, а няма нищо по-просто от това, нали.Иначе и от сагата със Сливен имаше факсимилита и откъде ли не-само за наемите няма афиширани документи.

Между другото, докато сте с договор, не могат да ви изхвърлят без съдебно решение, дори и да не плащате!Нооо.. това са подробности от пейзажа, нали-важното е да оревем орталъка, че само ние плащаме!

Хе хе, в предното мнение се изявяваш като гуру в правилноста на мислене, а сега пък си приписваш някакви чувства към теб. Май съвсем излизаш от контрол.
Ами нали точно това ти написах. Ти не правиш съпоставка между думите "искат" и "да се изгради" ! В същност, желаеш ли нещо да се направи в тая държава, или винаги се интересуваш, защо някой иска терен? Титан ли са виновни, че Народна армия е в Борисовата градина? Да са поискали половината Борисова градина или площада пред Народното събрание ? Да са поискали нещо, което е извън базите? Като са толкова примамвливи терени, държавата защо не си ги модернизира и не си построи МОЛ, хотел, СПА център, ресторанти и др. и да си печели на воля? Имам чувството, че за теб построяването на търговски център в такъв мащаб, е като сглобяване на конструктор ЛЕГО. Взимаме концесията и хоп 3-4 ресторанта, 10-15 етажен хотел, МОЛ на 2-3 нива с подземен паркинг, кафета, зали, още куп помещения и реконстуиране на стадион, ей така с едно махване на вълшебната пръчица! Това го има само по филмите. Всичко друго е инвестиция, труд, време и сериозен риск за възвращаемост. Ако изобщо се случи твоето пророчество.
Изобщо не ме интересува в какво си убеден .С факсимиле или без, факт е, че ние плащаме наем ( най-вече за това беше проблема със спортното министерство), а други не плащат. А да искаш да ти плащат, че и да ти трият задника( да ти направят реконструкция) си е наглост от всякъде. Като после без да те гонят, лекинко не ти дават лиценз за неотговаряне на условия за ползване.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2012 00:53

msm написа:
Кашчей написа:Пич, вече казах, че не ме вълнуват чувствата ви към мен!

Аз отдавна съм го казал това, че искате безплатно доста голям парцел, в центъра на София, върху който да се изгради предимно търговска площ, а ако остане място-и стадион, така че няма да е нещо ново от моите уста.
В края на краищата тук не сме в съдебна зала, а във форум и всеки има право на мнение, или нещо бъркам?!?Ако не си забелязал (сигурно случайно) почти не ви се меся в темите за мачовете и играта.Мисля, че имам едно или две мнения за повече от 3 години в такава тема.Няма да е лошо да провериш в какъв тип теми, свързани с ЦСКА, вземам отношение.

Позволи ми и да не съм убеден, че плащате невъобразим наем, но това е нещо, което никога няма да разберем.Вчера показваха снимка на удостоверение от НАП, но досега не съм видял факсимиле от вносна бележка за наем-поне за един месец, а няма нищо по-просто от това, нали.Иначе и от сагата със Сливен имаше факсимилита и откъде ли не-само за наемите няма афиширани документи.

Между другото, докато сте с договор, не могат да ви изхвърлят без съдебно решение, дори и да не плащате!Нооо.. това са подробности от пейзажа, нали-важното е да оревем орталъка, че само ние плащаме!

Хе хе, в предното мнение се изявяваш като гуру в правилноста на мислене, а сега пък си приписваш някакви чувства към теб. Май съвсем излизаш от контрол.
Ами нали точно това ти написах. Ти не правиш съпоставка между думите "искат" и "да се изгради" ! В същност, желаеш ли нещо да се направи в тая държава, или винаги се интересуваш, защо някой иска терен? Титан ли са виновни, че Народна армия е в Борисовата градина? Да са поискали половината Борисова градина или площада пред Народното събрание ? Да са поискали нещо, което е извън базите? Като са толкова примамвливи терени, държавата защо не си ги модернизира и не си построи МОЛ, хотел, СПА център, ресторанти и др. и да си печели на воля? Имам чувството, че за теб построяването на търговски център в такъв мащаб, е като сглобяване на конструктор ЛЕГО. Взимаме концесията и хоп 3-4 ресторанта, 10-15 етажен хотел, МОЛ на 2-3 нива с подземен паркинг, кафета, зали, още куп помещения и реконстуиране на стадион, ей така с едно махване на вълшебната пръчица! Това го има само по филмите. Всичко друго е инвестиция, труд, време и сериозен риск за възвращаемост. Ако изобщо се случи твоето пророчество.
Изобщо не ме интересува в какво си убеден .С факсимиле или без, факт е, че ние плащаме наем ( най-вече за това беше проблема със спортното министерство), а други не плащат. А да искаш да ти плащат, че и да ти трият задника( да ти направят реконструкция) си е наглост от всякъде. Като после без да те гонят, лекинко не ти дават лиценз за неотговаряне на условия за ползване.

Другото го подминавам, но как определяш това като факт?Само защото от ЦСКА го твърдят или въз основа на документи?

Че малко ли са 68 дка в Централния парк на София, в който да се направи търговски обект, та да искат и още-егати и наглото предположение!

Да не говоря за това, че според Борисов, преди 3-4 седмици, ЦСКА имаше 2.5 милиона дълг, но с продажбата на четворката, която (пак според Борисов) е била финализирана през ноември, сте покрили дългове от 5.5 милиона..естествено, от продажбата държавата не си е начислила ДОД :mrgreen:

Думите "искат" и "да се изгради" са много свързани.Никой не говори за лего конструктор, защото само в мокрите сънища на някого такова съоръжение се изгражда за по-малко от година.. като магазин на МЕТРО.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 мар 2012 01:24

Кашчей написа:

Другото го подминавам, но как определяш това като факт?Само защото от ЦСКА го твърдят или въз основа на документи?

Че малко ли са 68 дка в Централния парк на София, в който да се направи търговски обект, та да искат и още-егати и наглото предположение!

Да не говоря за това, че според Борисов, преди 3-4 седмици, ЦСКА имаше 2.5 милиона дълг, но с продажбата на четворката, която (пак според Борисов) е била финализирана през ноември, сте покрили дългове от 5.5 милиона..естествено, от продажбата държавата не си е начислила ДОД :mrgreen:

Думите "искат" и "да се изгради" са много свързани.Никой не говори за лего конструктор, защото само в мокрите сънища на някого такова съоръжение се изгражда за по-малко от година.. като магазин на МЕТРО.

Факта го определям, не от твърдението на ЦСКА. Защото те не го твърдят , а отговарят че наистина имат такива задължения. Твърдението идва от спортно министерство, комисиите по лицензите, вкл. и от министър председателя. Има видео и интервюта , които доказват това и ти го знаеш много добре. Но, по-друго е да се направиш на наивник и да си зададеш поредната помиярска измишльотина!
Абсалютно непонятно ми е защо подминаваш "другото", след като там е и отговора на въпроса ти! Естествено, в невъзможноста за отговор да се изкриви и мнението на опонента. Казах, че не са поискали нещо, което не отговаря на дейноста, като примерно парцел от жълтите павета, а терен върху който е застроена спортна база. База, която е била "домът" на ЦСКА, и където е отредено от самата държава да се развива спортна дейност. И в това Титан нямат никаква вина, че се намира в центъра на София, или че се разпростира на 68 дка. Даваш ли си сметка, че колкото е по-голям терена, толкова е по-трудно да се обслужва? Наясно ли си, че концесията не е собственост, и че Титан няма да я занесат в някоя швейцарска банка, или по-късно да бъде разделен парцелът от наследници? Би ли ми гарантирал, на мен и на Титан, че те ще са собственици на клуба в следващите 5 години? И дали в рамките на 5 години, ще имат възможноста да построят декларирания от теб търговски център и ще си покрият разходите ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2012 09:02

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:Васко, Нейков може да се съгласи и дупе да даде (извинявам се за грубият израз) но трябва някой да му го поиска.А за разрешение от негова страна, първо трябва да се промени един закон, а ако не се промени, трябва Гл. архитект на София да го разреши.А ако го разреши, до 20 години в София ще има само останки от Борисовата градина.

Знам, че си от Русе, за това ще те попитам знаеш ли къде е построен София Ленд, и най-вече знаеш ли в момент какво има около него? Ако не знаеш, поинтересувай се и после ми говори за останки от Борисовата градина, разрешения от архитекта и промени в закона.

Случайно съм бил в София Ленд, но не знам какво има сега там.Ако е нещо, несвързано със спортно-развлекателна дейност, значи Законът за парковото устройство е нарушен и можете да се позовете на прецедент.Дали това ще подейства в нашата право (не) раздавателна система-не знам.

Има едно нещо, пряко свързано със спортна дейност- комплекс Малееви, който между другото е доста добър. Но той е само едно от десетките други неща, които се пръкнаха там - то не са хотели, болница(Токуда), сервизи, големи фирмени сгради(ама сгради, не просто постройки), бензиностанции... И всичко това на територията на парк, който е на 1 минута с кола от Борисовата градина.
Но дори и не е нужно да се позоваваме на този "прецедент" защото така или иначе Армията вече е построен, а не е поникнал там. Следователно нищо не пречи в същите граници да се построи пак или най-малкото да се реконструира основно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 20 мар 2012 10:08

Писал съм го и преди, проблемът на много стадиони у нас, включително и Армията, не са толкова самите стадиони, колкото околната им инфраструктура. Строени са във времена, когато 10-15 % от българските семейства са имали автомобили и никой не е помислил, че един ден това ще се промени. Много хора, аз в това число, бихме били против в Борисовата градина да се направи паркинг за 1000 автомобила.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2012 11:35

Бившия София Ленд, комплекса Малееви,болница Токуда,сервиза на Нисан,огромната офис сграда Чаланджър
(където е Оракъл БГ) това всичко беше в границите на Ловния парк на София който граничи с Борисовата градина на северозапад !!!По какъв начин е строено там не мога да коментирам , може и да съм в заблуда и тези терени да са били в регулация но си мисля че бяха част от парка до преди 20-на години .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 мар 2012 11:41

Каква ще бъде съдбата на терена на "София ленд" обаче ще трябва да решат столичните общинари, тъй като те имат право да променят статута на зоната.

Три огромни небостъргача най - вероятно ще бъдат вдигнати на мястото на "София ленд", който сигурно ще бъде съборен. Това стана ясно вчера, след като главният архитект на столицата Петър Диков обяви, че фирмата - собственик вече е поискала от общината промяна на статута на комплекса.
Решението за ново строителство обаче трябва да мине през Столичен общински съвет, за да бъде подменен статута на земята, защото земята е определена от Общински съвет за построяване на увеселителен парк.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 мар 2012 13:21

Ето как стават работите иначе оня боклук Диков ми обясняваше как не можел да се бутне Народна Армия защото не можело да влизат камиони да извозят отпадъците други такива дивотии.

Просто трябва да падне ГРОБ от власт иначе няма да стане нищо.Многократно предупреждавах , ама кой да чуе още преди да се кандидатира за кмет Борисов, че тоя дойде ли на власт спукана ни е работата.Базите ще ги дадат понеже много се разшумя обаче забравете да се направи нещо по тях освен козметични промени.Те , ако могат в капка вода ще ни удавят.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2012 18:42

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Знам, че си от Русе, за това ще те попитам знаеш ли къде е построен София Ленд, и най-вече знаеш ли в момент какво има около него? Ако не знаеш, поинтересувай се и после ми говори за останки от Борисовата градина, разрешения от архитекта и промени в закона.

Случайно съм бил в София Ленд, но не знам какво има сега там.Ако е нещо, несвързано със спортно-развлекателна дейност, значи Законът за парковото устройство е нарушен и можете да се позовете на прецедент.Дали това ще подейства в нашата право (не) раздавателна система-не знам.

Има едно нещо, пряко свързано със спортна дейност- комплекс Малееви, който между другото е доста добър. Но той е само едно от десетките други неща, които се пръкнаха там - то не са хотели, болница(Токуда), сервизи, големи фирмени сгради(ама сгради, не просто постройки), бензиностанции... И всичко това на територията на парк, който е на 1 минута с кола от Борисовата градина.
Но дори и не е нужно да се позоваваме на този "прецедент" защото така или иначе Армията вече е построен, а не е поникнал там. Следователно нищо не пречи в същите граници да се построи пак или най-малкото да се реконструира основно.

Васко, не мисля, че ще има проблем, ако става въпрос само за стадион, с ресторант, заведение за бързо хранене, фен-магазин и паркинг.Дори и басейн и тенис-кортове да направите-пак не би трябвало да има проблеми.Въпросът е, че мераците са мааалко по-различни на собствениците, от желанията на феновете.А именно тези мераци засега се стопират от един закон.Кой знае, може и да го променят, заради вас.Вярно, тогава ще пуснат на воля духът от бутилката, но защо са ни на нас закони, които могат да обслужват всички, а не само част нас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”