Кашчей написа:Пич, вече казах, че не ме вълнуват чувствата ви към мен!
Аз отдавна съм го казал това, че искате безплатно доста голям парцел, в центъра на София, върху който да се изгради предимно търговска площ, а ако остане място-и стадион, така че няма да е нещо ново от моите уста.
В края на краищата тук не сме в съдебна зала, а във форум и всеки има право на мнение, или нещо бъркам?!?Ако не си забелязал (сигурно случайно) почти не ви се меся в темите за мачовете и играта.Мисля, че имам едно или две мнения за повече от 3 години в такава тема.Няма да е лошо да провериш в какъв тип теми, свързани с ЦСКА, вземам отношение.
Позволи ми и да не съм убеден, че плащате невъобразим наем, но това е нещо, което никога няма да разберем.Вчера показваха снимка на удостоверение от НАП, но досега не съм видял факсимиле от вносна бележка за наем-поне за един месец, а няма нищо по-просто от това, нали.Иначе и от сагата със Сливен имаше факсимилита и откъде ли не-само за наемите няма афиширани документи.
Между другото, докато сте с договор, не могат да ви изхвърлят без съдебно решение, дори и да не плащате!Нооо.. това са подробности от пейзажа, нали-важното е да оревем орталъка, че само ние плащаме!
Хе хе, в предното мнение се изявяваш като гуру в правилноста на мислене, а сега пък си приписваш някакви чувства към теб. Май съвсем излизаш от контрол.
Ами нали точно това ти написах. Ти не правиш съпоставка между думите "искат" и "да се изгради" ! В същност, желаеш ли нещо да се направи в тая държава, или винаги се интересуваш, защо някой иска терен? Титан ли са виновни, че Народна армия е в Борисовата градина? Да са поискали половината Борисова градина или площада пред Народното събрание ? Да са поискали нещо, което е извън базите? Като са толкова примамвливи терени, държавата защо не си ги модернизира и не си построи МОЛ, хотел, СПА център, ресторанти и др. и да си печели на воля? Имам чувството, че за теб построяването на търговски център в такъв мащаб, е като сглобяване на конструктор ЛЕГО. Взимаме концесията и хоп 3-4 ресторанта, 10-15 етажен хотел, МОЛ на 2-3 нива с подземен паркинг, кафета, зали, още куп помещения и реконстуиране на стадион, ей така с едно махване на вълшебната пръчица! Това го има само по филмите. Всичко друго е инвестиция, труд, време и сериозен риск за възвращаемост. Ако изобщо се случи твоето пророчество.
Изобщо не ме интересува в какво си убеден .С факсимиле или без, факт е, че ние плащаме наем ( най-вече за това беше проблема със спортното министерство), а други не плащат. А да искаш да ти плащат, че и да ти трият задника( да ти направят реконструкция) си е наглост от всякъде. Като после без да те гонят, лекинко не ти дават лиценз за неотговаряне на условия за ползване.