caci написа:Очаквам много по-вече от този отбор и треньор,но засега само си чакам,затова се притеснявам дали ще победим.
Що, след Беверен повече ли очакваше? И след мача в Целе?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
caci написа:Очаквам много по-вече от този отбор и треньор,но засега само си чакам,затова се притеснявам дали ще победим.
marmi52 написа:8-)
Нашите са трагични.![]()
Загуба с 1:4 ми се върти из главата ...![]()
Да продадеш играчи като Ели Маркес, Галин Иванов, Илия Илиев, Жуниор и т.н. на полусезона и да вземеш Петър Димитровозначава само едно - че Чичо Венци е отписал пролетния полусезон, както всяка година го прави !!!
Левски ще се чувства комфортно на Овча купел, както обикновено ...
ShtrudeL написа:Балона се надууува и надууува,и рано или късно ще се спука![]()
До сега не играем нищо,добре че сполучихме на съперници!
flo написа:bojo0o0o94 написа:Ами Славия нямат осветление за това часа е толкова ранен. Аз лично сам на даскало и няма да мога да гледам мача.
Момчета чупете се от даскало.Прибягвайте до старата схема с извинителните бележки ,всички на Овча Купел
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Все си мисля, че Венци е сложил специална клауза при продажбата на Жуниор, която ще се активира в Сряда и която само той и Батков знаят
marmi52 написа:8-)
Нашите са трагични.![]()
Загуба с 1:4 ми се върти из главата ...![]()
Да продадеш играчи като Ели Маркес, Галин Иванов, Илия Илиев, Жуниор и т.н. на полусезона и да вземеш Петър Димитровозначава само едно - че Чичо Венци е отписал пролетния полусезон, както всяка година го прави !!!
Левски ще се чувства комфортно на Овча купел, както обикновено ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта