LSFC 1914 написа:Жуниньо е долен боклук! Заслужен червен картон и дано повече да не влиза в игра за Левски!
Жониньо нищо не е направил!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:Жуниньо е долен боклук! Заслужен червен картон и дано повече да не влиза в игра за Левски!
blue magic написа:Смешен червен картон и отменен редовен гол! Добре че си решихме мача по рано!
TB1957 написа:йетаквиз отборчета като Калиакра, Монтана, Враца, Видима, Берое...... още като чуят Левски и си знаят какво ги чака, мачкай лавинааааа
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:TB1957 написа:йетаквиз отборчета като Калиакра, Монтана, Враца, Видима, Берое...... още като чуят Левски и си знаят какво ги чака, мачкай лавинааааа
Много ме кефят мненията ти. Пълни са с ирония и сарказъм. Не знам дали си наистина фен на Левски или просто умишлено дразниш понякога, но наистина са ми забавни писанията ти. :D (И не го казвам с ирония).
turbogena написа:А сега важи ли му наказанието за мача със Славия след като има клауза да не играе срещу тях
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта