Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)
Шумахер как е отпаднал,че почнах да го гледам 15 обиколки преди края.
Federer91 написа:Шумахер как е отпаднал,че почнах да го гледам 15 обиколки преди края.
Механична повреда в скоростната кутия.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Много ме е яд за слабата кола на Ферари... Маса абсолютно нищо не направи. Направо да го сменят още преди края на сезона.
[center]1914[/center]
Личи си, че Хамилтън е доста разочарован. Фетел за кой ли път с голям късмет в ключов момент...
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Добро състезание някой биха казали лош късмет за Фетел, че го забави механика с гумите иначе излизаше първи.
Без име написа:Много ме е яд за слабата кола на Ферари... Маса абсолютно нищо не направи. Направо да го сменят още преди края на сезона.
Еми то маса всеки сезон е така и не го сменят.
Бутона пак показа че Луис може да е по-бърз в 1 обиколка, но той е по-постоянен в състезанията. Алонсо извлече максималното в ситуацията, Ред Бул и Макларън са недостижими на този етап и да завърши 5ти след като и Мерцедес, Рено та дори и Уилямс са пред Ферари си е постижение. Добро състезание за Кими и Кобаяши който за пореден път доказа че е камикадзе 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
[center]Хамилтън разочарован въпреки мястото на подиума
[/center]"Състезанието бе трудно за мен, но поздравления за Дженсън. Направих лош старт. Не бях концентриран и ето какво стана. Постижението ми днес не беше лошо, но имайки предвид как се представиха другите, можех да постигна много повече. Нямах такава скорост като Дженсън.", сподели той.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Бътън в екстаз от победата си в Австралия
[/center]"Беше много специално. Сега трябва да се насладя на добре свършената работа. Благодаря на отбора за чудесната работа която всички свършиха и ми помогнаха да съм победител. Страхотно е да започнеш сезона с победа. Сега ще празнуваме, а после почваме да мислим за Малайзия."
"Най-голямото ми притеснение днес бе колата за сигурност. Нейното излизане към края на състезанието можеше да е много неприятно, тъй като времето започна да изстива, гумите да губят температура, а и трябваше да мисля постоянно за Себ и как ще рестартираме състезанието. Хубавата страна на това обаче бе горивото, което успях да спестя.", сподели той.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Фетел: Щастлив съм от второто място, Бътън беше недостижим
[/center]Поздравявам Макларън и Дженсън Бътън. Той направи много силно състезание и беше недостижим днес. Аз също съм доволен от представянето си в Австралия. Второто място е добър резултат, след като вчера никой не вярваше, че можем да се борим в челото след слабата квалификация", заяви Себастиан. "Знаехме, че състезанието ще бъде много тежко за нас, и спечелването на възможно най-много точки днес бе най-важната цел за нас с Уебър. Искаше ми се да стартирам от по-предна позиция, но това беше реалността в събота. Сега трябва да решим проблемите и да отговорим на съперниците ни през следващия уикенд", завърши германецът.