metodito написа:Сдърпа се със Сержиньо. Видя се и в мача с Локо, че Грийн нещо май...
Мпоите уважения към Йовчо! Защо е налаган от Костов? На какво основание? Може би на това, че спечелиш ли капитана, владееш съблекалнята? Ъ?
Диамутен. Що за безобразник?! Това е Иво Иванов, вярвайте ми! Просто се е боядисал.
Костов ако остане и другият сезон, ще подмени Йовов, Тасевски и Гаджев.
Тоя пич, ако съсипе Гаджев, значи е много просто парче. А Дарко досега има 6 голови асистенции през сезона. Нека да не е ефективен. Гаджев има 4 гола мисля и две асистенции. Кой се нае в наема в най-трудният момент на мача да стреля към вратата? Колко пъти ни спасява? Кой има най-много навъртени километри след Грийн през мачовете? Гаджев, а не Йовов! е капитанът на "сините" и Владо чака достатъчно Йовчо - да става кмет, да не става кмет. Да се отказва, да не се отказва, да прави безумни пропуски...
"Ще ти счупя мозъка"

Българското първенство и тази година е слабо. С малки уговорки, сините могат да са шампиони. Макар че след мача с Локо много трудно си го обяснявам. А после? Нито Петев, нито Стойчо са по-добри треньори си мисля от Костов. Стоичков ми е загадка.
Червеният картон на Йовов не бе случаен. Нито изпуснатата дузпа срещу Спартак...
Просто има си един момент, когато трябва да помислиш, можеш ли го още...?
..."Ще ти счупя мозъка"... Лелелеле...
Да попаднеш в ситуация в която да излезеш по-голям простак от Кокала е трудно. А това, което Кокала му е казал: "Аз като съм бил в "Левски", ти топката не си знаел от коя страна се рита." При положение, че Кокала е едва година по-голям от него. Какво пък толкова?! Не отговаряш на простия и го подминаваш. Ако му беше отговорил нещо умно или си беше замълчал, Кокала щеше да излезе тъпия пред камерите. Ма то пък за сефте?!

Другият начин е да намериш начин и "да му счупиш мозъка". Ама някъде другаде. Не на стадиона пред камерите.
И аз между другото вече си мисля, че е нарочил Владо.