Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

dimitar59
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот dimitar59 » 17 мар 2012 18:33

ehh написа:Онзи ден, мисля, бях написал, че подобни дърварски отигравания са или защото нашите са некадърници, или защото бойкотират треньора. Днес чета защитни слова за Дарко и Гаджев, което ме навежда на мисълта, че слабата игра на компанията Дарко, Гаджев и Йовов е някакъв вид бойкот на Костов.

Аз също мисля така.Но според мен зад всичко това стои Гонзо.За да видим и оценим истинските професионални качества на Костов незабавно Гонзо трябва да бъде изритан от ''Герена'',иначе този некадърник ще продължи с интригите.Също така моментално трябва да бъде изгонен и Гаджев като проводник на тези интриги.Мачът с ''Локо''-Пд. според мен беше само началото.Към Дарко,Гаджев и Йовов мога да добавя Митрев /с вина и за двата гола/ и колтото за някои да прозвучи абсурдно и Грийн.Убеден съм,че зад това стои сянката на Гонзо.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 17 мар 2012 18:44

ehh написа:Онзи ден, мисля, бях написал, че подобни дърварски отигравания са или защото нашите са некадърници, или защото бойкотират треньора. Днес чета защитни слова за Дарко и Гаджев, което ме навежда на мисълта, че слабата игра на компанията Дарко, Гаджев и Йовов е някакъв вид бойкот на Костов.

Никога не съм разбирал тези думи за бойкот.Футболиста е на работа и затова му се плаща да тича,да подава,да вкарва ...като е некадърен да си заминава,Левски да не е единственият клуб в света?!И какъв левскар е този който върви срещу клуба ?!?!?!Всички там дори на чистачките и шофьорите им се плаща да работят за отбора,а не срещу него!По логиката за бойкота футболистите ни нарочно падат за да играят както те си знаят,а не както иска треньора.За какво тогава е назначен треньора?Да станат Гаджев,Тасевски и Кмета треньори тогава!Поради тази причина си мисля че тези думи за бойкот са измислици на журналистите - за да си продават статиите или защото някой им плаща да създават интриги ...Аз не мога да си представя на някой да не му харесва работното място и да седи напук.Какъв олигофрен трябва да си за да го направиш?

deco
Контакти:

Мнениеот deco » 17 мар 2012 20:07

Пренавити са.Това е истината момчета,а пъкДарко,Йовов и Гаджев си повярваха,че са големи.Глупости.Според мен вина за всичко има ИВО ТОНЕВ,защото за да блесне в очите на всички,може би 'неумишлено 'създаде сериозно напрежение в отбора.КОСТОВ има най-малко вина за случващото се,човека дава всичко от себе си както се вижда.Съжалявам че ще го изгубим,едва ли ще издържи до есента. Толкова интриги,толкова мръсотия,и за това футбола ни е такъв а идържавата като цяло.ЕХ ЛЕВСКИ,СТАНИ И РАЗДАЙ ПРАВОСЪДИЕ МОЛИМ ТЕ.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 мар 2012 20:54

Стига, осъзнайте се и спрете да коментирате този мач! Просто е несериозно...Надиграха ни, отстраниха ни и толкоз! Айде точно на този мач без анализи!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 17 мар 2012 21:47

Отпадането на Левски от турнира за Купата на България повиши напрежението на „Герена“. Голяма част от футболистите на сините, начело с Христо Йовов и Владимир Гаджев вече са започнали да се обръщат срещу треньора – Николай Костов и да искат неговата глава, пише „Тема спорт“. Тренировката след мача с Локо Пд закъсня с почти час. По това време в съблекалнята на сините е имало сериозни разправии на висок глас между играчите и наставника.

Костов се опитва да успокои ситуацията на „Герена“, но засега не успява да се справи. Някои от решенията на треньора остават неразбрани от лидерите в тима, които настройвали и съотборниците си срещу Костов. Йовов и Гаджев били сериозно разочаровани от наставника, който "биел" по самочувствието им със смени по време на официалните мачове. В последния мач с Локо Пд капитанът Гаджев бе заменен в 72-та минута, а след това изрази недоумението си от решението на треньора. Йовов пък в два поредни мача - срещу Черно море и Монтана беше заменян прекалено рано. Срещу смърфовете Бижутера влезе като резерва, но си изкара червен картон и след само 15-ина минути напусна терена.

Левски има гостуване на Ботев Враца, а след това и тежък мач със Славия. И за двете срещи Костов няма да може да разчита на всичките си играчи заради травми и наказания.

Не искам да създавам напрежение,просто искам да покажа докъде стигнаха глупостите на българските медии :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 мар 2012 22:06

metodito написа:Сдърпа се със Сержиньо. Видя се и в мача с Локо, че Грийн нещо май...
Мпоите уважения към Йовчо! Защо е налаган от Костов? На какво основание? Може би на това, че спечелиш ли капитана, владееш съблекалнята? Ъ?
Диамутен. Що за безобразник?! Това е Иво Иванов, вярвайте ми! Просто се е боядисал.
Костов ако остане и другият сезон, ще подмени Йовов, Тасевски и Гаджев.

Тоя пич, ако съсипе Гаджев, значи е много просто парче. А Дарко досега има 6 голови асистенции през сезона. Нека да не е ефективен. Гаджев има 4 гола мисля и две асистенции. Кой се нае в наема в най-трудният момент на мача да стреля към вратата? Колко пъти ни спасява? Кой има най-много навъртени километри след Грийн през мачовете? Гаджев, а не Йовов! е капитанът на "сините" и Владо чака достатъчно Йовчо - да става кмет, да не става кмет. Да се отказва, да не се отказва, да прави безумни пропуски...
"Ще ти счупя мозъка"
Изображение
Българското първенство и тази година е слабо. С малки уговорки, сините могат да са шампиони. Макар че след мача с Локо много трудно си го обяснявам. А после? Нито Петев, нито Стойчо са по-добри треньори си мисля от Костов. Стоичков ми е загадка.
Червеният картон на Йовов не бе случаен. Нито изпуснатата дузпа срещу Спартак...
Просто има си един момент, когато трябва да помислиш, можеш ли го още...?

..."Ще ти счупя мозъка"... Лелелеле...
Да попаднеш в ситуация в която да излезеш по-голям простак от Кокала е трудно. А това, което Кокала му е казал: "Аз като съм бил в "Левски", ти топката не си знаел от коя страна се рита." При положение, че Кокала е едва година по-голям от него. Какво пък толкова?! Не отговаряш на простия и го подминаваш. Ако му беше отговорил нещо умно или си беше замълчал, Кокала щеше да излезе тъпия пред камерите. Ма то пък за сефте?! :mrgreen: Другият начин е да намериш начин и "да му счупиш мозъка". Ама някъде другаде. Не на стадиона пред камерите.
И аз между другото вече си мисля, че е нарочил Владо.

Не мога да разбера защо толкова се обижда Кокала, хората като него трябва да се уважават. Точно защото няма цетка на устата и понякога дори просташки но си казва кавото му е. Във времената на лицемерите точно хора като него са полезни на обществото ни.
Дли пък на Ники водата не му я мъти един човек от вътре с инициали ГИ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 мар 2012 22:12

ТЪМНО СИН написа:
Stanislav_Ivanov написа:Феновете трябва да покажат на Костов,че вярват в него.На мача с Миньор трябва да се опънат транспаранти в подкрепа на Костов,за да разбере,че има нашето доверие и може да работи на спокойствие.

Напълно те поткрепям,сега е момента да се подкрепи Костов,и още нещто крайно време е да се изгонят някои играчи като не им се играе,отколкото постоянна смяна на треньори.

Като се добавят и транспаранти от които да се разбере, че доверие и подкрепа към лицето Г.Иванов НЯМА, и очакваме да си тръгне

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 мар 2012 22:29

Blue Mind написа:Отпадането на Левски от турнира за Купата на България повиши напрежението на „Герена“. Голяма част от футболистите на сините, начело с Христо Йовов и Владимир Гаджев вече са започнали да се обръщат срещу треньора – Николай Костов и да искат неговата глава, пише „Тема спорт“. Тренировката след мача с Локо Пд закъсня с почти час. По това време в съблекалнята на сините е имало сериозни разправии на висок глас между играчите и наставника.

Костов се опитва да успокои ситуацията на „Герена“, но засега не успява да се справи. Някои от решенията на треньора остават неразбрани от лидерите в тима, които настройвали и съотборниците си срещу Костов. Йовов и Гаджев били сериозно разочаровани от наставника, който "биел" по самочувствието им със смени по време на официалните мачове. В последния мач с Локо Пд капитанът Гаджев бе заменен в 72-та минута, а след това изрази недоумението си от решението на треньора. Йовов пък в два поредни мача - срещу Черно море и Монтана беше заменян прекалено рано. Срещу смърфовете Бижутера влезе като резерва, но си изкара червен картон и след само 15-ина минути напусна терена.

Левски има гостуване на Ботев Враца, а след това и тежък мач със Славия. И за двете срещи Костов няма да може да разчита на всичките си играчи заради травми и наказания.

Не искам да създавам напрежение,просто искам да покажа докъде стигнаха глупостите на българските медии :lol: :lol: :lol:

Костов днес в пресконференцията спокоен ли ти изглеждаше

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 мар 2012 22:54

Cayman написа:Никога не съм разбирал тези думи за бойкот.Футболиста е на работа и затова му се плаща да тича,да подава,да вкарва ...като е некадърен да си заминава,Левски да не е единственият клуб в света?!И какъв левскар е този който върви срещу клуба ?!?!?!Всички там дори на чистачките и шофьорите им се плаща да работят за отбора,а не срещу него!По логиката за бойкота футболистите ни нарочно падат за да играят както те си знаят,а не както иска треньора.За какво тогава е назначен треньора?Да станат Гаджев,Тасевски и Кмета треньори тогава!Поради тази причина си мисля че тези думи за бойкот са измислици на журналистите - за да си продават статиите или защото някой им плаща да създават интриги ...Аз не мога да си представя на някой да не му харесва работното място и да седи напук.Какъв олигофрен трябва да си за да го направиш?

Това всичко, което го пишеш, е чиста проба идеалистично и точно така би трябвало да е. Но знам, че не падаш от небето, и гледаш футбол от Европа. Подобни методи не са измислени в България и много треньори са сменени по подобен начин. Последен пример - Андре Вияш Боаш, бивш треньор на Челси.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 мар 2012 10:20

Дли пък на Ники водата не му я мъти един човек от вътре с инициали ГИ

Дали пък Костов не го доведе Гонзо и заради това е дерта?! Понеже някой иска да сложи човек на когото вече е обещал. Милене, Милене, все тоя Гонзо ти е в главата.
Отпадането на Левски от турнира за Купата на България повиши напрежението на „Герена“. Голяма част от футболистите на сините, начело с Христо Йовов

Това изречение е глупост! Ники налага Ицо в първият състав! Журналски сплетни.
...Поне за Йовов не е вярно.

Костов се опитва да успокои ситуацията на „Герена“, но засега не успява да се справи.

Лелел, не ли ги е срам тея журнали, бе?!
Ники е един нелош треньор. Такъв, какъвто и бе Ясен. И в тази връзка... трябва да остане, поне до другата зима.

Върни се в “Архив”