Ботев със собствена телевизия!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев със собствена телевизия!!!
В допълнение на предишния ми пост, бих казал, че много по-добре ще е в някоя от съществуващите вече ТВ на нашия собственик, да се направи предаване за Ботев. Един път в седмицата въф формат 43-45 мин. с репортаж и коментар от мача през седмицата, някое друго интервю, плюс някоя по интересна рубрика или нещо такова ще бъде много по привлекателно и за зрителите и съответно рекламодателите.
e_cvetcov написа:В допълнение на предишния ми пост, бих казал, че много по-добре ще е в някоя от съществуващите вече ТВ на нашия собственик, да се направи предаване за Ботев. Един път в седмицата въф формат 43-45 мин. с репортаж и коментар от мача през седмицата, някое друго интервю, плюс някоя по интересна рубрика или нещо такова ще бъде много по привлекателно и за зрителите и съответно рекламодателите.
това е абсурдно да стане, а и според мен ще е автогол за самата телевизия(особено ако става въпрос за национален ефир; ако е регионален някак си по-може). имам чувството, че вие тази собственост я разбирате като квартална бакалия, в която човека който дава парите за да бъде тя заредена, избира какво точно да има по рафтовете й.
никой клуб в бг според мен не е дорасъл за собствена телевизия по примера на тези, които имат някои европейски отбори. дайте да не се изхвърляме ... възможността за предаване на мачове в интернет(ако няма юридически пречки за това), е напълно достатъчна на този етап.
Жалко , че ако влезнeте в "А" група , няма да можете да си предавате онлайн мачовете , защото правата ще ги държат онея дървари от livesport с тъпите коментатори . 

- publicimage
- Контакти:
B3ATS написа:Жалко , че ако влезнeте в "А" група , няма да можете да си предавате онлайн мачовете , защото правата ще ги държат онея дървари от livesport с тъпите коментатори .
Ще поживеем , ще видим
- bulgaro
- Контакти:
B3ATS написа:Жалко , че ако влезнeте в "А" група , няма да можете да си предавате онлайн мачовете , защото правата ще ги държат онея дървари от livesport с тъпите коментатори .
Правата се държат от вальо перуката михов, от него лесно могат да се откупят правата върху мачовете, които не попадат в програмната схема на Канал 1 и ТВ7, точно както са направили и от livesport.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !