Ботев със собствена телевизия!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

e_cvetcov
Контакти:

Re: Ботев със собствена телевизия!!!

Мнениеот e_cvetcov » 30 яну 2012 12:02

В допълнение на предишния ми пост, бих казал, че много по-добре ще е в някоя от съществуващите вече ТВ на нашия собственик, да се направи предаване за Ботев. Един път в седмицата въф формат 43-45 мин. с репортаж и коментар от мача през седмицата, някое друго интервю, плюс някоя по интересна рубрика или нещо такова ще бъде много по привлекателно и за зрителите и съответно рекламодателите.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 06 фев 2012 15:49

e_cvetcov написа:В допълнение на предишния ми пост, бих казал, че много по-добре ще е в някоя от съществуващите вече ТВ на нашия собственик, да се направи предаване за Ботев. Един път в седмицата въф формат 43-45 мин. с репортаж и коментар от мача през седмицата, някое друго интервю, плюс някоя по интересна рубрика или нещо такова ще бъде много по привлекателно и за зрителите и съответно рекламодателите.

това е абсурдно да стане, а и според мен ще е автогол за самата телевизия(особено ако става въпрос за национален ефир; ако е регионален някак си по-може). имам чувството, че вие тази собственост я разбирате като квартална бакалия, в която човека който дава парите за да бъде тя заредена, избира какво точно да има по рафтовете й.
никой клуб в бг според мен не е дорасъл за собствена телевизия по примера на тези, които имат някои европейски отбори. дайте да не се изхвърляме ... възможността за предаване на мачове в интернет(ако няма юридически пречки за това), е напълно достатъчна на този етап.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 10 мар 2012 11:10

Жалко , че ако влезнeте в "А" група , няма да можете да си предавате онлайн мачовете , защото правата ще ги държат онея дървари от livesport с тъпите коментатори . :evil:

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 10 мар 2012 11:32

B3ATS написа:Жалко , че ако влезнeте в "А" група , няма да можете да си предавате онлайн мачовете , защото правата ще ги държат онея дървари от livesport с тъпите коментатори . :evil:

Ще поживеем , ще видим

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 10 мар 2012 13:48

B3ATS написа:Жалко , че ако влезнeте в "А" група , няма да можете да си предавате онлайн мачовете , защото правата ще ги държат онея дървари от livesport с тъпите коментатори . :evil:

Правата се държат от вальо перуката михов, от него лесно могат да се откупят правата върху мачовете, които не попадат в програмната схема на Канал 1 и ТВ7, точно както са направили и от livesport.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Архив”