Празник за българският футбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Празник за българският футбол.
Левск и Цска са истинско зло за българския футбол, обаче според мен неправилно причислявате и Локо и Славия към тях.
- Червени_шампиони
- Контакти:

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
аве ако неса софиските паразити няма кой и 2 лв да извади за тв права14 Ноември 2008 написа:kiko75 написа:а на телевизията и се плаченяма кой да даде два лева за полуфиналите
![]()
Не се хаби! Както се намери "някоя"тв за Литекс-Миньор и Ботев-Лудогорец,така ще има и за другите мачове без участието на софийските паразити!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:аве ако неса софиските паразити няма кой и 2 лв да извади за тв права14 Ноември 2008 написа:kiko75 написа:а на телевизията и се плаченяма кой да даде два лева за полуфиналите
![]()
Не се хаби! Както се намери "някоя"тв за Литекс-Миньор и Ботев-Лудогорец,така ще има и за другите мачове без участието на софийските паразити!
Те пък едни пари дават...
delqnski47 написа:Абе като почнете в едни филми да влизате
смЕтайте с колко процента ще се намали интереса към нашия футбол,ако се затрият ЦСКА и ''Левски''!Всички знаем кои фенове на кои два отбора са най-многобройни!
като ще ни плюят заедно, заедно ще се подкрепяме

И още по добре за футбола телевизии ако на някой му се гледа мач да се разходи до най-близкия стадион или да си гледа висха лига по тв
tifozi rossoneri
]а на телевизията и се плаче
няма кой да даде два лева за полуфиналите
[/quote]
Не се хаби! Както се намери "някоя"тв за Литекс-Миньор и Ботев-Лудогорец,така ще има и за другите мачове без участието на софийските паразити![/quote] аве ако неса софиските паразити няма кой и 2 лв да извади за тв права[/quote]
Те пък едни пари дават...[/quote]
ми без тия пари коко си отиваше както и поне 5 собственика на отбори в А група защото отбори като КАлиякра,монтана , търговище , раковски се издържат само от тия пари

Не се хаби! Както се намери "някоя"тв за Литекс-Миньор и Ботев-Лудогорец,така ще има и за другите мачове без участието на софийските паразити![/quote] аве ако неса софиските паразити няма кой и 2 лв да извади за тв права[/quote]
Те пък едни пари дават...[/quote]
ми без тия пари коко си отиваше както и поне 5 собственика на отбори в А група защото отбори като КАлиякра,монтана , търговище , раковски се издържат само от тия пари
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
magga написа:delqnski47 написа:Абе като почнете в едни филми да влизате
смЕтайте с колко процента ще се намали интереса към нашия футбол,ако се затрият ЦСКА и ''Левски''!Всички знаем кои фенове на кои два отбора са най-многобройни!
като ще ни плюят заедно, заедно ще се подкрепямеПълна глупост е тая тема, освен показването на видимата ненавист на няколко стотин човека към Левски и ЦСКА, друго тука не виждам ... Как цяла България ликува след като и сини и червени има от нос Калиакра до Охрид, че и отвъд, а феновете на Лудогорец са ?! 5000 човека я има, я няма ... имам колега от Ловеч и ми каза там как са с феновете ... В Пловдив всеки мач се играе поне пред 100 000 луди фена на някой от двата им гранда, които не се знае с чии лицензи играят и какво общо имат с оригиналните отбори ... изобщо Ние да сме ви проблема
Никой не плюе феновете на Левски и ЦСКА,а начина по който непрекъснато ви бутат напред
Днес е най-хубавият ден за българския футбол след лято '94 !!!
-
- Контакти:
nikistlp написа:Днес е най-хубавият ден за българския футбол след лято '94 !!!
E тва е топ отговора !

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!