subzero написа:IOTUR4O написа:Ти или си прекалено тъп, или си безнадеждно натровен от "чистия" бургаски въздух, или просто си заслепен от злобата си към ЦСКА. Не желая да се заяждам, но не мисля че мнението ти вълнува някой измежду хората подвизаващи се в този подфорум. Престанете да се правите на свети води ненапити. Колкото до безпредметните ти въпроси за случая Анисе аз също мога да те питам някои неща - защо БФС промени със задна дата свой нормативен документ, касаещ трудовите договори на футболистите ? Кой даде право на СТК към БФС да се произнася по казуса "Анисе" и да го присъжда но този и онзи ? Сключен ли е трудов договор със срок на изпитване в полза на Черноморец с играча Анисе ? Разрешено ли е сключването на такъв трудов договор с професионален футболист в България ? Колкото до това защо Анисе не играе в ЦСКА - можеш да спиш спокойно - скоро ще играе...
Понеже имам време,мисля да ти отговоря колкото мога!!
1.Като не те интересува мнението ми-не го чети!! Не,че се заяждам,ама мога да пиша в който форум си искам и не ме интересува дали някой го чете и му пука!!
2.Със сигурност сме повече свети води ненапити от вас. Питай,който и да е фен на отбор различен от ЦСКА
3.Да ми говориш на мен за омраза към ЦСКА е смешно!!! Докато не започнаха глупостите на Титан,аз бях фен на ЦСКА,разбира се след бъргаските отбори! И мога пак да бъда,но не и сега!!
4.Защо БФС промени свой нормативен документ не мога да ти кажа. Най-вероятно защото са наакани! Обаче това не означава,че Черноморец са виновни!! Изобщо смяташ ли,че БФС е виновен за нещо след като ви остави в А група преди години?? А може би точно там е грешката!! Сега щеше да има нов ЦСКА!!
5.Не знам дали такъв договор е разрешен,но и не знам да е забранен-поне до скоро!! Което ме кара да си мисля,че щом не е бил забранен,значи не трябва да има проблем..
6.Аз за Анисе не се притеснявам-знам,че няма да играе при вас!Просто ще е футболист,който ще се провали заради глупостите на Титан!! А не е лош футболист!!
7.Вие просто трябв да разберете,че Титан са зло за ЦСКА,а не да търсите проблемите в Батков,Левски,Черноморец,бургаския въздух,БФС,държавната помощ и междугалактическия заговор за унищожението на ЦСКА!!
Имате страшно много фенове и колкото по-бързо осъзнаете,че грешката е във вашия телевизор,толкова по-бързо отново ще бъдете уважавани!!
Проблемът на ЦСКА е Титан!! Успех!!