Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Pichichi » 14 мар 2012 14:33

Пичове,само да вметна,че и Черноморец плаща да играе на Лазур!

Съгласен съм с тебе коректно мнение, само да отбележим че трябваше да имате нов стадион на мястото
на стария или нещо бъркам . Нямаше ли един невероятен макет в бяло ?
То и Лупи пускаше едни макетчета, само да му бяха дали концесия и щеше да има 5 звезден стадион
за 30 000 на мястото на Армията !!! Даже преди това и Божков/Илийката май правиха макети.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 14 мар 2012 14:37

шивача написа:ама вие нищо не признавате , ми тогава и ние не ви признаваме титлите при вис2, чорни, бакърджиев и борат, то май не сте били шампиони :lol: . Да ти обясня и друго, вие имате повече фенове в софия, което ви дава предимство при посещенията на мачовете, ние имаме повече в останалата част на Бг. Ето, аз съм от Пловдив и през есента съм бил на три мача, като на мача с Локото бях по стечение на обстоятелствата, семеен съм и не мога да отделям 5-6 часа от уикенда за собствен кеф, дано ме разбираш. Така че това не е показателно, че сте имали повече фенове на мача с Ливърпул. Както всички ви казват постоянно, ЦСКА е отбора, който знаят на запад, а Стоичков е футболиста-това е истината. Вие сте известни само с това, че като ви изтеглят на жребий някъв мижав отбор и отварят шампанското ;)
В потвърждение на моите думи и сина на уеа каза, че знае само за ЦСКА :)

А бе човече, осъзнай се!
В България не може да има нещо по-голямо, по-дълго и по-тежко от Правителствения отбор! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2012 14:41

pampi написа:
шивача написа:ама вие нищо не признавате , ми тогава и ние не ви признаваме титлите при вис2, чорни, бакърджиев и борат, то май не сте били шампиони :lol: . Да ти обясня и друго, вие имате повече фенове в софия, което ви дава предимство при посещенията на мачовете, ние имаме повече в останалата част на Бг. Ето, аз съм от Пловдив и през есента съм бил на три мача, като на мача с Локото бях по стечение на обстоятелствата, семеен съм и не мога да отделям 5-6 часа от уикенда за собствен кеф, дано ме разбираш. Така че това не е показателно, че сте имали повече фенове на мача с Ливърпул. Както всички ви казват постоянно, ЦСКА е отбора, който знаят на запад, а Стоичков е футболиста-това е истината. Вие сте известни само с това, че като ви изтеглят на жребий някъв мижав отбор и отварят шампанското ;)
В потвърждение на моите думи и сина на уеа каза, че знае само за ЦСКА :)

А бе човече, осъзнай се!
В България не може да има нещо по-голямо, по-дълго и по-тежко от Правителствения отбор! 8-)

Май цола е била по-голяма и по-тежка, ама не съм сигурен :roll: ужас, след години на чорни ще му издигнат паметник в пъти по-голям от на Апостола и ще разказват на нашите внуци, колко бил велик той и глупаците ще вярват, както и тея двамата :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2012 15:12

Pichichi написа:
Пичове,само да вметна,че и Черноморец плаща да играе на Лазур!

Съгласен съм с тебе коректно мнение, само да отбележим че трябваше да имате нов стадион на мястото
на стария или нещо бъркам . Нямаше ли един невероятен макет в бяло ?
То и Лупи пускаше едни макетчета, само да му бяха дали концесия и щеше да има 5 звезден стадион
за 30 000 на мястото на Армията !!! Даже преди това и Божков/Илийката май правиха макети.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами,да,трябваше!!! Ама тва кво общо има???
Не сме почнали да ревем или да обвиняваме някого!!
Знаем кой ни е виновен и специално за стадиона няма какво да направим!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2012 15:18

subzero написа:Пичове,само да вметна,че и Черноморец плаща да играе на Лазур!

А как става това плащане, след като общината е акционер в клуба и в същото време е собственик на стадиона? Общината плаща наем на себе си ли? Питам щото ми се вижда леко абсурдно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 14 мар 2012 15:40

vaskonti написа:

А как става това плащане, след като общината е акционер в клуба и в същото време е собственик на стадиона? Общината плаща наем на себе си ли? Питам щото ми се вижда леко абсурдно?

Инфото е от 24 часа:

“Черноморец” плаща наем за стадион “Лазур”

100 000 лева на месец наем за стадион “Лазур” плаща “Черноморец”. Стопанин се води регистрираната в града фирма “Спортс пропърти мениджмънт Бургас”, която била наследник на славния ПФК “Нафтекс”. Според регистрацията в нея влизат дъщерната компания на “Петрол холдинг” - “Фиона” и група физически лица. Собственикът на “Черноморец” Митко Събев бе също бос и на “Нафтекс”, след като “Нефтохимик” на Христо Порточанов бе преименуван така през 2002 година.

“Черноморец” продължава войната с “червените” преди първия мач от пролетния полусезон. Целият град е с 3000 плаката, които призовават да се даде отпор на злото.

“Тези са направени по идея на феновете на отбора”, уточниха от клуба. Те щели да пуснат 500 свои преди мача.

В плакатите на запалянковците обаче е сгрешен началният час на дербито. Той бе отложен за 15,45 часа в неделя по искане на телевизията, която ще го предава пряко. Това обаче не е фатално, защото там е записано, че е от 15,30.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 мар 2012 15:48

Ами,да,трябваше!!! Ама тва кво общо има???

Общото е че под някаква форма имате права в/у стария си стадион .
Можете да строите нов на неговото място или пък да си го ремонтирате !!!
Дори предишния клуб на Дражев също имаше права в/у стадиона (мисля че го беше уредил на концесия),
даже после след като му фалира клуба пак имаше някакви спорове или бъркам ?

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 14 мар 2012 16:04

subzero написа:
IOTUR4O написа:Ти или си прекалено тъп, или си безнадеждно натровен от "чистия" бургаски въздух, или просто си заслепен от злобата си към ЦСКА. Не желая да се заяждам, но не мисля че мнението ти вълнува някой измежду хората подвизаващи се в този подфорум. Престанете да се правите на свети води ненапити. Колкото до безпредметните ти въпроси за случая Анисе аз също мога да те питам някои неща - защо БФС промени със задна дата свой нормативен документ, касаещ трудовите договори на футболистите ? Кой даде право на СТК към БФС да се произнася по казуса "Анисе" и да го присъжда но този и онзи ? Сключен ли е трудов договор със срок на изпитване в полза на Черноморец с играча Анисе ? Разрешено ли е сключването на такъв трудов договор с професионален футболист в България ? Колкото до това защо Анисе не играе в ЦСКА - можеш да спиш спокойно - скоро ще играе...

Понеже имам време,мисля да ти отговоря колкото мога!!
1.Като не те интересува мнението ми-не го чети!! Не,че се заяждам,ама мога да пиша в който форум си искам и не ме интересува дали някой го чете и му пука!!
2.Със сигурност сме повече свети води ненапити от вас. Питай,който и да е фен на отбор различен от ЦСКА
3.Да ми говориш на мен за омраза към ЦСКА е смешно!!! Докато не започнаха глупостите на Титан,аз бях фен на ЦСКА,разбира се след бъргаските отбори! И мога пак да бъда,но не и сега!!
4.Защо БФС промени свой нормативен документ не мога да ти кажа. Най-вероятно защото са наакани! Обаче това не означава,че Черноморец са виновни!! Изобщо смяташ ли,че БФС е виновен за нещо след като ви остави в А група преди години?? А може би точно там е грешката!! Сега щеше да има нов ЦСКА!!
5.Не знам дали такъв договор е разрешен,но и не знам да е забранен-поне до скоро!! Което ме кара да си мисля,че щом не е бил забранен,значи не трябва да има проблем..
6.Аз за Анисе не се притеснявам-знам,че няма да играе при вас!Просто ще е футболист,който ще се провали заради глупостите на Титан!! А не е лош футболист!!
7.Вие просто трябв да разберете,че Титан са зло за ЦСКА,а не да търсите проблемите в Батков,Левски,Черноморец,бургаския въздух,БФС,държавната помощ и междугалактическия заговор за унищожението на ЦСКА!!
Имате страшно много фенове и колкото по-бързо осъзнаете,че грешката е във вашия телевизор,толкова по-бързо отново ще бъдете уважавани!!
Проблемът на ЦСКА е Титан!! Успех!!

О боже Господи нашия бил фен на ЦСКА, ама сега не бил заради Титан хахахахаха ти ме уби бе гларус. Ти въобще осъзнаваш ли кви ги говориш - мерси ЦСКА няма нужда от твоята симпатия - подкрепяй си бургаските отбори - там ти е силата....Колкото до отговорите, които си дал - не съм и очаквал друго - ЦСКА и Титан виновни за всичко, БФС окъкани, само Черноморец чисти и неопетнени - същинска идилийка....Успех и на теб !!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2012 16:17

Hellkeeper написа:
vaskonti написа:

Инфото е от 24 часа:

“Черноморец” плаща наем за стадион “Лазур”

100 000 лева на месец наем за стадион “Лазур” плаща “Черноморец”. Стопанин се води регистрираната в града фирма “Спортс пропърти мениджмънт Бургас”, която била наследник на славния ПФК “Нафтекс”. Според регистрацията в нея влизат дъщерната компания на “Петрол холдинг” - “Фиона” и група физически лица. Собственикът на “Черноморец” Митко Събев бе също бос и на “Нафтекс”, след като “Нефтохимик” на Христо Порточанов бе преименуван така през 2002 година.

“Черноморец” продължава войната с “червените” преди първия мач от пролетния полусезон. Целият град е с 3000 плаката, които призовават да се даде отпор на злото.

“Тези са направени по идея на феновете на отбора”, уточниха от клуба. Те щели да пуснат 500 свои преди мача.

В плакатите на запалянковците обаче е сгрешен началният час на дербито. Той бе отложен за 15,45 часа в неделя по искане на телевизията, която ще го предава пряко. Това обаче не е фатално, защото там е записано, че е от 15,30.

Това кой какво казва, че плаща, не ме интересува. Питах как общината плаща на себе си наем.
Иначе въпросната фирма “Спортс пропърти мениджмънт Бургас” си е също на Събев, така че и по тая линия Черноморец плаща/дължи наем на себе си. Да ме поправят бургазии ако бъркам...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Първо в Livesport.bg: Титан иска разговор с феновете?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 мар 2012 16:36

Ръководството на „армейците“ очаква срещи с всички фен-фракции, които имат претенции към управлението на клуба

През последните 10 дни отношенията между феновете и ръководството на ЦСКА доста се изостриха. „Армейските“ привърженици се обединиха срещу действията на шефовете на клуба по време на зимната пауза и в последното домакинство на „червените“, феновете бяха само 45 минути на мача, като през първите 40 не пяха любимите си песни, а в промеждутъка постоянно скандираха против „Титаните“ Димитър Борисов и Иво Иванов.

Източник близък до клуба разкри за Livesport.bg, че шефовете на отбора са готови да седнат на една маса с всяка една фракция, която пожелае среща с тях, за да обсъдят бъдещата политика на клуба. От „Борисовата градина“ очакват съвсем скоро да се срещат с ултрасите на отбора, които имат нещо против с управлението на клуба.

До този момент основен опонент на пернишкото ръководство е фен-фракцията „Офанзива“, но не само те са се обединили срещу шефовете на клуба. Интересното е, че въпреки това, че босовете са афиширали желание да се срещнат с феновете, нито една от фракциите не ги е потърсила. Ако това е истина това е момента всички да се казва в очите а не да се правят безсмислени протестчета,които само вредят на отбора!

Върни се в “Архив”