Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

IOTUR4O

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот IOTUR4O » 14 мар 2012 10:40

subzero написа:
IOTUR4O написа:
subzero написа:biso62 написал си 90% глупости,пич! Големия отбор се познава по това,че пада,става и продължава!! Виж Ботев,Етър!! Бяха във В група и кво..??? Да не би да се разпиляха? Напротив! Това ги прави по-силни и феновете им по-обединени!Винаги съм смятал,че пращането на ЦСКА във В група ще върне уважението на много хора,които в момента ги мразят(в това число и аз)! От това вие феновете няма да загубите,дори напротив!! Ще имате този отбор,който заслужавате-чист,неопетнен и още по-силен!! И всички ще уважават марката ЦСКА,която в момента е синоним на кражби,лъжи и некоректност!!
За договорите на Черноморец-престанете да повтаряте мантрите на г-на Василев. Как невалиден договор е подписан от футболиста и приет от БФС? И като е навалиден защо Анисе не играе в ЦСКА още??
За какви 100 000 и 350 000 лева става въпрос?? 100 000 лева за Левски не са коментирани.Нека някой покаже статия,интервю или нещо подобно където се казва,че цената за Левски е една,а за ЦСКА друга!
Отиването във В група ще ви оздрави!! За нас обаче не е сигурно!!
Иначе за управлението на страната съм съгласен с теб на 100%. По-голяма мизерия България няма в новата си история!!
Късмет,пич!!

Ти или си прекалено тъп, или си безнадеждно натровен от "чистия" бургаски въздух, или просто си заслепен от злобата си към ЦСКА. Не желая да се заяждам, но не мисля че мнението ти вълнува някой измежду хората подвизаващи се в този подфорум. Престанете да се правите на свети води ненапити. Колкото до безпредметните ти въпроси за случая Анисе аз също мога да те питам някои неща - защо БФС промени със задна дата свой нормативен документ, касаещ трудовите договори на футболистите ? Кой даде право на СТК към БФС да се произнася по казуса "Анисе" и да го присъжда но този и онзи ? Сключен ли е трудов договор със срок на изпитване в полза на Черноморец с играча Анисе ? Разрешено ли е сключването на такъв трудов договор с професионален футболист в България ? Колкото до това защо Анисе не играе в ЦСКА - можеш да спиш спокойно - скоро ще играе...

Не съм се смял така отдавна!! Мерси!!

Моля пак заповядай !!!

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 14 мар 2012 10:49

Нещата не са толкова прости, колкото се опитвате да ги изкарате. Видно е за всички, че Титан нямат пари да издържат ЦСКА, а само да ни държат някъде в началото на А група. Аз ходя на мачове вече 20 години и не смятам, че нашия клуб трябва да играе ролята на отбор, който се бори за отличия, но не и титлата. Ако 2008г. ни бяха пратили в В група, сега вече да сме се върнали по-силни отвсякога. Не мислете, че го искам, но това глупаво съществуване ще изгони още хора от стадиона. Защо мислите Титан сложиха Стойчо за треньор? Те много добре разбират, че без поне един истински армеец са за никъде. Това беше много силен ход, с който да притъпят донякъде протестите. Само, че този път са в грешка и то сериозна.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 14 мар 2012 10:55

madbutcher написа:Нещата не са толкова прости, колкото се опитвате да ги изкарате. Видно е за всички, че Титан нямат пари да издържат ЦСКА, а само да ни държат някъде в началото на А група. Аз ходя на мачове вече 20 години и не смятам, че нашия клуб трябва да играе ролята на отбор, който се бори за отличия, но не и титлата. Ако 2008г. ни бяха пратили в В група, сега вече да сме се върнали по-силни отвсякога. Не мислете, че го искам, но това глупаво съществуване ще изгони още хора от стадиона. Защо мислите Титан сложиха Стойчо за треньор? Те много добре разбират, че без поне един истински армеец са за никъде. Това беше много силен ход, с който да притъпят донякъде протестите. Само, че този път са в грешка и то сериозна.

+1 Ние феновете на ЦСКА ДА НЕ ПАДАМЕ ОТ МАРС. Един път става, два пъти става и на третия път...... Кредитът на доверие към Титан се изчерпа, това което направиха тая зима беше капката която преля чашата.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2012 11:02

Според мен, това което пишете е абсурдно ...
От написаното от вас става ясно, че България съществува, единствено и само "заради каузата"- да унищожи ЦСКА.
Как не се усещате, колко абсурдно звучите, незнам.
Как пък, на всички неутрални им е ясно, че търсите враг, на грешен адрес !?
Само вие предпочитате да се вкарвате в някви трилъри ...

Казвате - "Не ни дават базите нарочно"
Ми не са ви ги дали вашите хора - военните.
Или забравихте, какви скандали имахте с тях ...

"Било се помагало на Левски, а на ЦСКА се пречи" ...
Друго абсурдно твърдение !
Естествено, че спонсорите ще предпочитат Левски !
И вие много добре знаете отговора, защо ...
Левски е най-популярният Клуб в България, с най-голяма фенска маса !
Ся ще скочите, че не е така ...
Ами, ако вие сте най-големият и популярен Клуб, що бягат спонсорите от вас ??

Всичко е въпрос на пари, пазари и реклама ...
Във време на пазарни времена, това се гледа.
Отделно, че вие си имате лоша слава ...
И за това, ни най-малко е виновна държавата , БФС, да не говорим пък, за Левски.
Правителствата ли са виновни, че взимате играчи и забравите да платите ?
Правителствата ли са виновни, че не изплащате дължимото към играчите си, техните миниджъри, клубове и т.н. ?
Правителството ли е виновно, че ви съдят маса народ ?

Но основният проблем е, че ВИЕ, отказахте да избягате от ком. миналото си.
Така, както го направиха например Стяуа и ЦСКА Москва.
И това ви тежи, както на репутацията, така и за намирането на свестни- чуждестранни спонсори.

Престанете да участвате във филми, режисирани от 1-2-ма гурута ... И погледнете - истинските - реалните си проблеми !
А те не са от типа - "Всички ни пречат да бъдем велики, и искат да ни закрият" ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 14 мар 2012 11:21

Тhe game стига глупости. Кой е най-големия отбор и кой с най-голяма фенска маса не си ти дето ще го каже това. Кво комунистическо минало те гони, такова може да гони само баба ти и дядо ти.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 14 мар 2012 11:29

Но ти си прав че тая пролет ние само се чудим къде да потърсим причина за проблемите и неуспехите ни на клуба. То не беше държавата, то не беше Левски и не знам си кво. И ССтойчо мощно дава тон обаче. А сега ако Титан не бяха разпродали отбора или бяха взели поне читави заместници, никой нямаше да се занимава нито с държавата, нито с Левски, а щяхме да си гоним титлата. Ама сега нали на всички цесекари ни е криво, че почти нямаме шанс за титлата и се чудим само на кой да си го изкараме, а истината е че Титан са виновни за състоянието ни сега и Стойчо го сложиха с цел да подейства като някакво лекарство на феновете на ЦСКА и да намали натискът срещу собствениците. А начинът на Стойчо да ни успокои и обедини е като нападне вечния враг! Чисто и просто психология се нарича това! Няма лошо, Младенов го уважаваме всички фенове на ЦСКА, той заслужава да го подкрепим. нО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМЕ И РЪКОВОДСТВОТО. ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2012 11:40

danko_lud написа:Тhe game стига глупости. Кой е най-големия отбор и кой с най-голяма фенска маса не си ти дето ще го каже това. Кво комунистическо минало те гони, такова може да гони само баба ти и дядо ти.

Шефовете на ВТБ си казаха хората, че от Септември месец миналата година са взели решение да работят с Левски.
Като изрично посочиха, че са направили проучване на ВСИЧКИ КЛУБОВЕ и са избрали Левски.
Те го казаха това:
THE G.A.M.E написа:Левски е най-популярният Клуб в България, с най-голяма фенска маса

Всичко е бизнес и хората са решили, че чрез Левски ще предобият най-голяма популярност и гласност.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 14 мар 2012 11:50

THE G.A.M.E,Шефовете на ВТБ си казаха хората, че от Септември месец миналата година са взели решение да работят с Левски.
Като изрично посочиха, че са направили проучване на ВСИЧКИ КЛУБОВЕ и са избрали Левски.
Те го казаха това:
[quote="THE G.A.M.E написа:
Левски е най-популярният Клуб в България, с най-голяма фенска маса

Всичко е бизнес и хората са решили, че чрез Левски ще предобият най-голяма популярност и гласност.[/quote]

ДА НЯКОЙ ИМ Е ПОДШУШНАЛ ОБАЧЕ ДА ИЗБЕРАТ ЛЕВСКИ. нЯМА ЗНАЧЕНИЕ БЕ ЧОВЕК, КАКТО И ДА Е. дРЕМЕ МИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ВИ ПОМАГА. НИЕ СМЕ ГОРДИ ХОРА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА! ДА ВИ ПОМАГА ДЪРЖАВАТА, НЯМА ПРОБЛЕМ. КАКТО ВИЖДАШ АЗ ТВЪРДЯ И ТЪРСЯ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ ДРУГАДЕ, А НЕ ВЪВ ВАШАТА ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА. ДАЖЕ МИ ПИСНА ДА ПИША И ЧЕТА ЗА ТАЯ ПОМОЩ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ЛЕВСКИ. ТАКА ЧЕ ДОРИ НЕ МИ СЕ ПИШЕ НА ТАЗИ ТЕМА ВЕЧЕ. ДАЛИ ВИ Е ПОМОГНАЛА ДЪРЖАВАТА ИЛИ НЕ МИ Е ВСЕ ТАЯ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИЕ И ДЪРЖАВАТА!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2012 12:12

IOTUR4O написа:Ти или си прекалено тъп, или си безнадеждно натровен от "чистия" бургаски въздух, или просто си заслепен от злобата си към ЦСКА. Не желая да се заяждам, но не мисля че мнението ти вълнува някой измежду хората подвизаващи се в този подфорум. Престанете да се правите на свети води ненапити. Колкото до безпредметните ти въпроси за случая Анисе аз също мога да те питам някои неща - защо БФС промени със задна дата свой нормативен документ, касаещ трудовите договори на футболистите ? Кой даде право на СТК към БФС да се произнася по казуса "Анисе" и да го присъжда но този и онзи ? Сключен ли е трудов договор със срок на изпитване в полза на Черноморец с играча Анисе ? Разрешено ли е сключването на такъв трудов договор с професионален футболист в България ? Колкото до това защо Анисе не играе в ЦСКА - можеш да спиш спокойно - скоро ще играе...

Понеже имам време,мисля да ти отговоря колкото мога!!
1.Като не те интересува мнението ми-не го чети!! Не,че се заяждам,ама мога да пиша в който форум си искам и не ме интересува дали някой го чете и му пука!!
2.Със сигурност сме повече свети води ненапити от вас. Питай,който и да е фен на отбор различен от ЦСКА
3.Да ми говориш на мен за омраза към ЦСКА е смешно!!! Докато не започнаха глупостите на Титан,аз бях фен на ЦСКА,разбира се след бъргаските отбори! И мога пак да бъда,но не и сега!!
4.Защо БФС промени свой нормативен документ не мога да ти кажа. Най-вероятно защото са наакани! Обаче това не означава,че Черноморец са виновни!! Изобщо смяташ ли,че БФС е виновен за нещо след като ви остави в А група преди години?? А може би точно там е грешката!! Сега щеше да има нов ЦСКА!!
5.Не знам дали такъв договор е разрешен,но и не знам да е забранен-поне до скоро!! Което ме кара да си мисля,че щом не е бил забранен,значи не трябва да има проблем..
6.Аз за Анисе не се притеснявам-знам,че няма да играе при вас!Просто ще е футболист,който ще се провали заради глупостите на Титан!! А не е лош футболист!!
7.Вие просто трябв да разберете,че Титан са зло за ЦСКА,а не да търсите проблемите в Батков,Левски,Черноморец,бургаския въздух,БФС,държавната помощ и междугалактическия заговор за унищожението на ЦСКА!!
Имате страшно много фенове и колкото по-бързо осъзнаете,че грешката е във вашия телевизор,толкова по-бързо отново ще бъдете уважавани!!
Проблемът на ЦСКА е Титан!! Успех!!
Изображение

ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2012 12:26

THE G.A.M.E"

Шефовете на ВТБ си казаха хората, че от Септември месец миналата година са взели решение да работят с Левски.
Те го казаха това:
[quote="THE G.A.M.E написа:
Левски е най-популярният Клуб в България, с най-голяма фенска маса

Всичко е бизнес и хората са решили, че чрез Левски ще предобият най-голяма популярност и гласност.[/quote]
бая глупост си сътворил, игричке. Тея руснаци не се ви чували освен, ако не се занимават с наркотици и имат ож-беш със софия-запад. Дори в гонг излезе , че ЦСКА е най-популярния клуб в Бг, за най-титулувания си знаете ;) ама вие си вярвайте , както за репресиите по комунизма, дето вашата легенда караше алфа, а на баща ми един приятел, който беше шеф на корекома в Пловдив караше жигулка, щото нямал право и на волга :lol: йерархия майна, иначе и той бая си пийваше , ама явно е било малко за алфа :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”