subzero написа:IOTUR4O написа:subzero написа:biso62 написал си 90% глупости,пич! Големия отбор се познава по това,че пада,става и продължава!! Виж Ботев,Етър!! Бяха във В група и кво..??? Да не би да се разпиляха? Напротив! Това ги прави по-силни и феновете им по-обединени!Винаги съм смятал,че пращането на ЦСКА във В група ще върне уважението на много хора,които в момента ги мразят(в това число и аз)! От това вие феновете няма да загубите,дори напротив!! Ще имате този отбор,който заслужавате-чист,неопетнен и още по-силен!! И всички ще уважават марката ЦСКА,която в момента е синоним на кражби,лъжи и некоректност!!
За договорите на Черноморец-престанете да повтаряте мантрите на г-на Василев. Как невалиден договор е подписан от футболиста и приет от БФС? И като е навалиден защо Анисе не играе в ЦСКА още??
За какви 100 000 и 350 000 лева става въпрос?? 100 000 лева за Левски не са коментирани.Нека някой покаже статия,интервю или нещо подобно където се казва,че цената за Левски е една,а за ЦСКА друга!
Отиването във В група ще ви оздрави!! За нас обаче не е сигурно!!
Иначе за управлението на страната съм съгласен с теб на 100%. По-голяма мизерия България няма в новата си история!!
Късмет,пич!!
Ти или си прекалено тъп, или си безнадеждно натровен от "чистия" бургаски въздух, или просто си заслепен от злобата си към ЦСКА. Не желая да се заяждам, но не мисля че мнението ти вълнува някой измежду хората подвизаващи се в този подфорум. Престанете да се правите на свети води ненапити. Колкото до безпредметните ти въпроси за случая Анисе аз също мога да те питам някои неща - защо БФС промени със задна дата свой нормативен документ, касаещ трудовите договори на футболистите ? Кой даде право на СТК към БФС да се произнася по казуса "Анисе" и да го присъжда но този и онзи ? Сключен ли е трудов договор със срок на изпитване в полза на Черноморец с играча Анисе ? Разрешено ли е сключването на такъв трудов договор с професионален футболист в България ? Колкото до това защо Анисе не играе в ЦСКА - можеш да спиш спокойно - скоро ще играе...
Не съм се смял така отдавна!! Мерси!!
Моля пак заповядай !!!