danko_lud написа:Red Warrior написа:И двете са проблем

Не се знае дали ако имахме нормални собственици държавата нямаше да ни подаде ръка и на нас.
Аз мисля, че държавата помага и на вас... цяла северна България с боклука се занимават вашите хора, започнах да забелязвам че в южна има на места от "титанковци" , това се случи след като БББ стана на власт и така както вие го казвате излиза че само на Левски се помага - ако вашите собственици бяха хора и на вас щеше да се намери хубав спонсор. Не виждате ли че от всички отбори само вие недоволствате - замислете се дали не е у вас проблема? После да продължа Стойчо Младенов се измъква по този начин, че на Левски се помагало, защото вижда че с тези футболисти нищо няма да се получи и да замаже фенското око, което на този етап е най-важно.Още като видях,че на мястото на наказаните Ви футболисти не се взеха - на съответните постове и стана ясно,че работата ще куца. За мен единствените виновници за това случило се са само и само "титанковците" , защото от готов отбор го направиха на нищо... излапаха парите и замазаха очите на горкия фен, който тръпне в очакване да се зарадва поне с приятна игра. Толкова от мен, желая ви успех!