Мнениеот danko_lud » 13 мар 2012 16:04
Значи след назначаването на Стойчо Младенов се забелязва много ясно как общественото внимание на феновете на ЦСКА рязко започчна да променя своя фокус. Младенов е прав за себе си, аз го оправдавам, той иска феновете на ЦСКА да се обединим и какъв по-голям повод за това от нашата обща омраза към Левски. Държавата им помагала и т.н. Вярно е, кофти е, но и на нас ни е помагала през годините. Сега има геноцид срещу ЦСКА от властта, държавата си прибира базите и т.н. Така е, няма да се примирм с това, ще се борим срещу този геноцид и тази избирателна власт, която на своя галеник Левски дава и подарява и спонсори намира и т.н., а ЦСКА е като мръсната котка, която трябва да се изгони и нищо не получава, нищо! Но това ли е големият проблем на ЦСКА, питам аз??? И отговорът е НЕ. А големият проблем си остава това, че властта в ЦСКА е в хора, които не могат да ръководят футболен клуб като ЦСКА. И на тези хора дори и държавата да има желание или премиерът да помогне на ЦСКА, то никой няма да им подаде ръка. Защото всички ги вижда, че са едни мошеници и за това няма и базите да ни дадат, защото държавата не е луда да си даде собствеността на едни мошеници и търгаши. И аз да бях нямаше да им дам нищо, макар че съм от ЦСКА! Това е тъжната истина господа цесекари, поне за мен. Иска ми се да се обединим всички заедно, но уви, това няма как да стане сега, не и с това ръководство. Аз поне няма да съм в кюпа! Фактите са си факти и те остават там винаги! Титан разпродадоха отбора през зимата незнайно защо и не купиха никакви заместници на продадените играчи незнайно защо. А парите от трансферите отиват за лиценза и в джоба на господата от титан. Сега можехме да се борим за титлата и да бъдем фаворити за нея дори, но вместо това реалната цел на ЦСКА е влизане в евротурнирите. И това е благодарение на шибаната и недалновидна политика на Титан. А това, че назначиха Стойчо Младенов е просто поредният им добър ход, за да намалят натиска върху себе си и да насочат светлината на прожекторите и общественото недоволство в друга посока, а не към тяхната къщурка!