Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2012 22:57

AN71 написа:Ето ти един друг пич какво е написал из сайтовете го намерих току що:Пичове, работата в Монтана взе да намирисва много яко. Леля ми работи в Сибанк в Монтана. Днес ги извикали извънредно на работа въпреки, че никога банката им не е работила в неделя. Казали им че щял да идва шефа. Някъде към 14:30 дошъл Бойко и се затворили в офиса на управителя заедно с кмета на Монтана. Гледали някакъв мач до около 15:45 и постоянно псували. Тогава Бойко наредил да се направи транзакцията и в банката пристигнали 100 000 лв от сметка на Булгартабак, които кмета веднага взел и отпрашил на някъде с бус, на който пишело ФК Монтана. После нещата в офиса поутихнали. Само някъде малко преди 16:00 чули Бойко да вика-мръсно копеле, тази греда ще ти струва всичко скъпо за теб на този свят. Говорели нещо и за някакъв хижар на връх Мусала ама леля ми не рабрала много. Всичко това не бих го казал ако буквално преди минути не ми се беше обадил вуйчо ми от Благоевград. Работи в Булгартабак. Обадил му се шефа и му казал да забравят за заплати известно време понеже част от парите били похарчени. Обади ми се и стринка ми от Златна панега. Били изпратили днес някакви циментови смески към Сепарева баня. Щели утре да направят някакви отливки, които да качват нагоре към някакъв връх. :) :) :) :) :)

Зная, че написаното е ебавка, но поне да беше спестил това с кмета, щото човека даваше интервю за БНТ от стадиона в 15:15ч. и няма как да е бил на две места едновременно, освен ако няма двойник :mrgreen:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2012 22:57

donDiego написа:
Синьо сърце написа:
donDiego написа:ФУТБОЛЕН КОМИКС: ЦИРКЪТ ПОЧНА! :mrgreen: :mrgreen: Оня пич е объркал темите и комиксите :mrgreen:

Много плачеш излишно-инак пичага изглеждаш. Що си мисля, че и преди съм те срещал, но това е друга тема...

Съмнявам се да сме се срещали,но със сигурност сме дискутирали тук и преди 23 февруари ;)

Е за тва иде реч, де...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 11 мар 2012 23:05

BadBoy написа:
AN71 написа:Ето ти един друг пич какво е написал из сайтовете го намерих току що:Пичове, работата в Монтана взе да намирисва много яко. Леля ми работи в Сибанк в Монтана. Днес ги извикали извънредно на работа въпреки, че никога банката им не е работила в неделя. Казали им че щял да идва шефа. Някъде към 14:30 дошъл Бойко и се затворили в офиса на управителя заедно с кмета на Монтана. Гледали някакъв мач до около 15:45 и постоянно псували. Тогава Бойко наредил да се направи транзакцията и в банката пристигнали 100 000 лв от сметка на Булгартабак, които кмета веднага взел и отпрашил на някъде с бус, на който пишело ФК Монтана. После нещата в офиса поутихнали. Само някъде малко преди 16:00 чули Бойко да вика-мръсно копеле, тази греда ще ти струва всичко скъпо за теб на този свят. Говорели нещо и за някакъв хижар на връх Мусала ама леля ми не рабрала много. Всичко това не бих го казал ако буквално преди минути не ми се беше обадил вуйчо ми от Благоевград. Работи в Булгартабак. Обадил му се шефа и му казал да забравят за заплати известно време понеже част от парите били похарчени. Обади ми се и стринка ми от Златна панега. Били изпратили днес някакви циментови смески към Сепарева баня. Щели утре да направят някакви отливки, които да качват нагоре към някакъв връх. :) :) :) :) :)

Зная, че написаното е ебавка, но поне да беше спестил това с кмета, щото човека даваше интервю за БНТ от стадиона в 15:15ч. и няма как да е бил на две места едновременно, освен ако няма двойник :mrgreen:

Корумпиран брат-близнак :mrgreen: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 11 мар 2012 23:09

За първи път в моя съзнателен живот виждам,интервю на треньор преди мач,в което той да обяснява как отбора му ще загуби?!! :shock:
Браво за побеата,но да си знаете още от сега,че Домусчиев,Стоичков и Младенов няма да ви се надупят!
А и "Ей богу " си го каза:"В 11-ия кръг(предполагам че имаше в предвид 26ти) ще видим кой кого." :twisted:
Последна промяна от ***cska*** на 11 мар 2012 23:13, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2012 23:13

***cska*** написа:За първи път в моя съзнателен живот виждам,интервю на треньор преди мач,в което той да обяснява как отбора му ще загуби?!! :shock:
Браво за побеата,но да си знаете още от сега,че Домусчиев,Стоичков и Младенов няма да ви се надупят!
А и "Ей богу " си го каза:"В 11-ия кръг ще видим кой кого." :twisted:

Вие не сте интересни. Друг ни е съперникът! Не ни вълнувате и не ни интересуват бляновете ви. 11 кръг е за чест, а ние освен честта имаме други планове. Лека нощ!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 11 мар 2012 23:17

Синьо сърце написа:
***cska*** написа:За първи път в моя съзнателен живот виждам,интервю на треньор преди мач,в което той да обяснява как отбора му ще загуби?!! :shock:

Вие не сте интересни. Друг ни е съперникът! Не ни вълнувате и не ни интересуват бляновете ви. 11 кръг е за чест, а ние освен честта имаме други планове. Лека нощ!

Ами лека от мен!С теб е приятно да се "спори"!Наздраве :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 11 мар 2012 23:18

А и "Ей богу " си го каза:"В 11-ия кръг(предполагам че имаше в предвид 26ти) ще видим кой кого." :twisted:

Що не си легаш вече? Пусни си черно белите ленти заспивай :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2012 23:20

Мачът Монтана - "Левски" (0:3) е бил манипулиран. Това твърдят от комисията за борбата с тотомафията. Станалият известен у нас през последните месеци адвокат Франческо Баранка информира, че е имало необичайно високи залози за над 2,5 гола на двубоя, състоял се на стадион "Огоста".
Репортер на "Канал 3" съобщи, че в 16:57 часа е получил SMS от италианеца, в който той пишел, че срещата ще завърши 0:3 или 0:4. Текстовото съобщение е пристигнало малко след втория гол на "сините", около 70-ата минута на мача.

"Когато следим залозите на живо, всички са под фокуса. Проследихме огромен поток от пари, когато оставаха 20 минути преди края. Тогава започнаха доста сериозни залагания за над 2,5 гола", съобщи Баранка, който е юридически консултант на букмейкърската компания "Sky Sport 365" и сътрудник на ФИФА в борбата с тотомафията.

Именно той преди месеци твърдеше, че мачовете Славия - Локо (Сф) (2:1) и Локо (Пд) - Литекс (2:1) са манипулирани. Сега Баранка ще топи и "сините" пред ФИФА.

"За мачове като този между Монтана и "Левски" имаме някакви ориентири, параметри... И когато нещо стане подозрително, графиките се променят, и започваме да следим под лупа какво се случва. В този момент нямам право да ви кажа сумата, а и не я знам точната. Мога само да ви съобщя, че беше много завишена. Ние ще кажем фактите там, където трябва. Всички хора по света залагаха и наистина тук нещата бяха много подозрителни. Ще информираме ФИФА. Това ни е задължението, защото имаме договор с тях и всеки път, когато има нещо подозрително, им съобщаваме", обясни Баранка.

"Подозренията започнаха още преди мача. Не мога да ви кажа дали е уговорен или не. Ние трябва да предупредим, че преди началото имаше странни залози, доста големи. И след това сумите започнаха още по-стремглаво да се увеличават. Залозите станаха още по-големи след втория гол за "Левски". Не съм гледал мача, вие ще кажете. Аз само следях цифрите, сумите. Със сигурност ще уведомим ФИФА. Дали от световната централа ще сезират БФС, не знам. Не сме компетентни, но сме готови да обясним нашите подозрения", каза още сътрудникът на ФИФА в борбата с тотомафията.

"Въобще не искам да отговарям на такива въпроси. Задайте ми някакви сериозни, ако искате", обърна се треньорът на "Левски" Николай Костов към репортера на "Канал 3" Петя Петрова, която поиска коментара му по темата малко след края на двубоя в Монтана.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2012 23:20

Ей за това говори Стойчо Младенов ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2012 23:22

***cska*** написа:
Синьо сърце написа:

Ами лека от мен!С теб е приятно да се "спори"!Наздраве :lol:

Е наздраве, но аз си лягам. ;)

Върни се в “Архив”