donDiego написа:ФУТБОЛЕН КОМИКС: ЦИРКЪТ ПОЧНА!![]()
Оня пич е объркал темите и комиксите
Ето ти един друг пич какво е написал из сайтовете го намерих току що:Пичове, работата в Монтана взе да намирисва много яко. Леля ми работи в Сибанк в Монтана. Днес ги извикали извънредно на работа въпреки, че никога банката им не е работила в неделя. Казали им че щял да идва шефа. Някъде към 14:30 дошъл Бойко и се затворили в офиса на управителя заедно с кмета на Монтана. Гледали някакъв мач до около 15:45 и постоянно псували. Тогава Бойко наредил да се направи транзакцията и в банката пристигнали 100 000 лв от сметка на Булгартабак, които кмета веднага взел и отпрашил на някъде с бус, на който пишело ФК Монтана. После нещата в офиса поутихнали. Само някъде малко преди 16:00 чули Бойко да вика-мръсно копеле, тази греда ще ти струва всичко скъпо за теб на този свят. Говорели нещо и за някакъв хижар на връх Мусала ама леля ми не рабрала много. Всичко това не бих го казал ако буквално преди минути не ми се беше обадил вуйчо ми от Благоевград. Работи в Булгартабак. Обадил му се шефа и му казал да забравят за заплати известно време понеже част от парите били похарчени. Обади ми се и стринка ми от Златна панега. Били изпратили днес някакви циментови смески към Сепарева баня. Щели утре да направят някакви отливки, които да качват нагоре към някакъв връх.