Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот AN71 » 11 мар 2012 22:17

donDiego написа:ФУТБОЛЕН КОМИКС: ЦИРКЪТ ПОЧНА! :mrgreen: :mrgreen: Оня пич е объркал темите и комиксите :mrgreen:

Ето ти един друг пич какво е написал из сайтовете го намерих току що:Пичове, работата в Монтана взе да намирисва много яко. Леля ми работи в Сибанк в Монтана. Днес ги извикали извънредно на работа въпреки, че никога банката им не е работила в неделя. Казали им че щял да идва шефа. Някъде към 14:30 дошъл Бойко и се затворили в офиса на управителя заедно с кмета на Монтана. Гледали някакъв мач до около 15:45 и постоянно псували. Тогава Бойко наредил да се направи транзакцията и в банката пристигнали 100 000 лв от сметка на Булгартабак, които кмета веднага взел и отпрашил на някъде с бус, на който пишело ФК Монтана. После нещата в офиса поутихнали. Само някъде малко преди 16:00 чули Бойко да вика-мръсно копеле, тази греда ще ти струва всичко скъпо за теб на този свят. Говорели нещо и за някакъв хижар на връх Мусала ама леля ми не рабрала много. Всичко това не бих го казал ако буквално преди минути не ми се беше обадил вуйчо ми от Благоевград. Работи в Булгартабак. Обадил му се шефа и му казал да забравят за заплати известно време понеже част от парите били похарчени. Обади ми се и стринка ми от Златна панега. Били изпратили днес някакви циментови смески към Сепарева баня. Щели утре да направят някакви отливки, които да качват нагоре към някакъв връх. :) :) :) :) :)

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 11 мар 2012 22:20

Ако в началото на мача коефициентите са били1,7-1,8 за 3 гола и повече след 2 гол на Левски те драстично са паднали,няма да се учудя ако не са станали 1,1-1,2 максимум,та ми е много чудно за какви залагания ми говорят,преди време играех с карта и залагах и на мачове онлайн та знам горе долу за какво иде реч.Говорят си колкото да предизвикват евтини сензации.Отделно при съмнения за уговорка се спират залозите за дадения мач.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2012 22:27

donDiego написа:ФУТБОЛЕН КОМИКС: ЦИРКЪТ ПОЧНА! :mrgreen: :mrgreen: Оня пич е объркал темите и комиксите :mrgreen:

Много плачеш излишно-инак пичага изглеждаш. Що си мисля, че и преди съм те срещал, но това е друга тема...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 11 мар 2012 22:33

siniq_fen написа:"Репортер на "Канал 3" съобщи, че в 16:57 часа е получил SMS от италианеца, в който той пишел, че срещата ще завърши 0:3 или 0:4. Текстовото съобщение е пристигнало малко след втория гол на "сините", около 70-ата минута на мача."

Доста нереално ми звучи да се вкара нов гол до края, ама може би целта в тая игра е да се спука топката :)

ми то и аз можех да му пратя същият смс :mrgreen:

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 11 мар 2012 22:37

AN71 написа:

Ето ти един друг пич какво е написал из сайтовете го намерих току що:Пичове, работата в Монтана взе да намирисва много яко. Леля ми работи в Сибанк в Монтана. Днес ги извикали извънредно на работа въпреки, че никога банката им не е работила в неделя. Казали им че щял да идва шефа. Някъде към 14:30 дошъл Бойко и се затворили в офиса на управителя заедно с кмета на Монтана. Гледали някакъв мач до около 15:45 и постоянно псували. Тогава Бойко наредил да се направи транзакцията и в банката пристигнали 100 000 лв от сметка на Булгартабак, които кмета веднага взел и отпрашил на някъде с бус, на който пишело ФК Монтана. После нещата в офиса поутихнали. Само някъде малко преди 16:00 чули Бойко да вика-мръсно копеле, тази греда ще ти струва всичко скъпо за теб на този свят. Говорели нещо и за някакъв хижар на връх Мусала ама леля ми не рабрала много. Всичко това не бих го казал ако буквално преди минути не ми се беше обадил вуйчо ми от Благоевград. Работи в Булгартабак. Обадил му се шефа и му казал да забравят за заплати известно време понеже част от парите били похарчени. Обади ми се и стринка ми от Златна панега. Били изпратили днес някакви циментови смески към Сепарева баня. Щели утре да направят някакви отливки, които да качват нагоре към някакъв връх. :) :) :) :) :)

а извънземните кога са се появили? :roll:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2012 22:41

А какво лошо има в РОДОПА Благоевград, та им триете рекламата...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 11 мар 2012 22:42

Стринката от Златна Панега кърти тотално..... :mrgreen: тя ще да е организирала нещата :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2012 22:48

Аз не съм чувал служители на ФИФА да си есемесят с изплющяли ТВ водещи.Ако някой знае за такава практика-да не се стеснява и да ни "осветли"...Моля!!!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 мар 2012 22:49

Синьо сърце написа:

Много плачеш излишно-инак пичага изглеждаш. Що си мисля, че и преди съм те срещал, но това е друга тема...

Съмнявам се да сме се срещали,но със сигурност сме дискутирали тук и преди 23 февруари ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 11 мар 2012 22:50

blue avalanche написа:Аз не съм чувал служители на ФИФА да си есемесят с изплющяли ТВ водещи.Ако някой знае за такава практика-да не се стеснява и да ни "осветли"...Моля!!!

Не бе, просто сашето и крум са си объркали телефоните ;)

Върни се в “Архив”