Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

venger
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНИМ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот venger » 06 мар 2012 22:21

Първо, защо решихме, че от Диамунтен не става нищо? От един мач ли се решава това? Колко време Тони Калво не игра добре, цял полусезон май? Ами ако бяхме завършили наравно с Черно море или бяхме паднали, да бяхме сменили направо Николай Костов.
Второ, дай примери да видим колко млади таланти са изгонени или пренебрегвани, статистика се нарича това. Ама за тази статистика трябва да си запознат по- обстойно с школата и да знаеш как стоят нещата. Аз не съм запознат с това и затова не претендирам. А всъщност най- важни са фактите. А те говорят, че Левски взе на подготовка четири младока и те се представиха отлично! :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНИМ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот plamenst7 » 06 мар 2012 22:30

Гоним ги защото не стават за Левски.Нима вие си мислите,че сте по-големи разбирачи от всички треньори на Левски в последните 10г. взети заедно и видите ли вие сте видели тия големи таланти, а те не?Кои от тези които са изгонени направиха нещо в други отбори? Аз се сещам единствено за И.Попов. По-скоро трябва да се попита,защо от тази школа не излизат футболисти които да могат да заиграят в първия отбор.

MORSKI
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот MORSKI » 07 мар 2012 01:07

olfix написа:Е доколкото си спомням Лудогорец ви биха.Предния сезон и ние ви бихме на Тича и Литекс също..така че,какви две години?Сигурен съм ,че пропускам още някои.Но така или иначе написаното остава:)

Преди поминалата година да ни бият Черноморец точно 2 години нямахме загуба на Тича. Значи за 4 години имаме една загуба от вас, две от Черноморец и една от Лудогорец и Литекс, плюс няколко равенства.... Това е... Написаното остава, ако е истина, а не лъжа и мнение, без факти ;)

Шумахере, Шумахере :lol: :mrgreen:
http://www.sport1.bg/sport1/node/185346

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2012 19:29

MORSKI написа:
olfix написа:Е доколкото си спомням Лудогорец ви биха.Предния сезон и ние ви бихме на Тича и Литекс също..така че,какви две години?Сигурен съм ,че пропускам още някои.Но така или иначе написаното остава:)

Преди поминалата година да ни бият Черноморец точно 2 години нямахме загуба на Тича. Значи за 4 години имаме една загуба от вас, две от Черноморец и една от Лудогорец и Литекс, плюс няколко равенства.... Това е... Написаното остава, ако е истина, а не лъжа и мнение, без факти ;)

Шумахере, Шумахере :lol: :mrgreen:
http://www.sport1.bg/sport1/node/185346

Аз пък си мисля, че като гости сте по-силни.Просто стилът ви, налаган от години го обуславя-особено ако вдигнете процента на вкараните положения-все пак трудно е да не сбъркате отзад при това приемане на играта.Положения 4-2, резултат 2-1...Замислих се какво щеше да стане, ако бяхте тръгнали на надиграване, особено като се видя неразположението в средната ни линия. Но пък това щеше да ви наруши структурата отзад и да отвори пространства за крилата ни Рамос и Жуниньо.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 07 мар 2012 19:46

Синьо сърце написа: Аз пък си мисля, че като гости сте по-силни.Просто стилът ви, налаган от години го обуславя-особено ако вдигнете процента на вкараните положения-все пак трудно е да не сбъркате отзад при това приемане на играта.Положения 4-2, резултат 2-1...Замислих се какво щеше да стане, ако бяхте тръгнали на надиграване, особено като се видя неразположението в средната ни линия. Но пък това щеше да ви наруши структурата отзад и да отвори пространства за крилата ни Рамос и Жуниньо.

Трябва да поработят върху психиката си.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 мар 2012 20:26

deepblue1963 написа:
Синьо сърце написа: Аз пък си мисля, че като гости сте по-силни.Просто стилът ви, налаган от години го обуславя-особено ако вдигнете процента на вкараните положения-все пак трудно е да не сбъркате отзад при това приемане на играта.Положения 4-2, резултат 2-1...Замислих се какво щеше да стане, ако бяхте тръгнали на надиграване, особено като се видя неразположението в средната ни линия. Но пък това щеше да ви наруши структурата отзад и да отвори пространства за крилата ни Рамос и Жуниньо.

Ми не знам-те си знаят...Но треньорът им беше единственият, който спомена за КЛАСА в Левски ! Цяла България оплю сините, а треньора на тези, които затрудниха страшно нашите говори за КЛАСА...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 07 мар 2012 22:29

Синьо сърце написа:
deepblue1963 написа:

Ми не знам-те си знаят...Но треньорът им беше единственият, който спомена за КЛАСА в Левски ! Цяла България оплю сините, а треньора на тези, които затрудниха страшно нашите говори за КЛАСА...

то хората са с го казали бий за да те уважават :mrgreen:
И само Левски оле

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 мар 2012 22:44

Синьо сърце написа:
deepblue1963 написа:

Това е просто етикет в диалога и нищо повече, нима очакваш треньорът им да почне да плюе и т.н.? ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 мар 2012 19:35

Синьо сърце написа:
deepblue1963 написа:

Той е пълна мишка в това отношение Генов.... Презастрахова се винаги, вместо да признае, че пред гола сме слаби и само създаваме положения, без да вкарваме... Той тръгнал да говори глупости за класа :lol:

Върни се в “Архив”