emigo написа: Нуждата ти да мразиш ти е замъглила ума.Всичко което казваш е някаква измишльотина,някаква легенда при вас-непълнолетните.В мачовете с БАТЕ ЛЕВСКИ беше с класа по-добрия отбор,също и срещу Жилина.Само шанса ни попречи да ги отстраним.Бях ме много по-добри,отколкото срещу Баку.Така,че това за тактиката на Кокала е пълна глупост.
Явно не си гледал Кокъла какъв футболист беше и какво е направил за ЛЕВСКИ,а то е много.Твоето обидно отношение към него,а и към Борето говори,че не не уважаваш отбора си на който твърдиш ,че си фен.Което е много ,ама много грозна работа.Жалко е като се има предвид,че се мислиш за голям,разбиращ футбола фен на ЛЕВСКИ.
Ти откъде знаеш, че съм непълнолетен...

Аз не твърдя обратното и преди казвах, че в мачовете бяхме по-добрия отбор и от БАТЕ и от Жилина, но е смешно да правиш съпоставка с мача с Баку година след това...
И какво ще ми кажеш, че на мача с Жилина, Бистрон не изнасяше топката в средата и че не играхме 30 минути без дясно крило и атакувахме само отляво ли... че на мача с БАТЕ в Беларус, Кокала не пусна Веско Минев на мястото на Лусио Вагнер след като трябваше да вкара нападател след като сме с човек повече, за мачовете в България казах по-горния пост.
Последно аз не мразя никой, нито Велев, нито Боримиров. Да, левскари са и двамата, бивши футболисти дали много за отбора, но се виждаше, че за ръководители не стават. Тази смяна закъсня много, тя трябваше да е още през зимната пауза, но по-добре късно отколкото никога.