Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]

Мнениеот L_Messi » 09 авг 2009 11:12

Придържайте се към темата, пичове. Има тема за мача с Баку ;)
Дебрецен е добър отбор, след като е успял да отстрани шампионите на Швеция. Това е най-силният унгарски отбор, заслужен шампион, а също като Левски, успяха да вземат и Суперкупата. Ще ни бъде доста трудно, а мен най-много ме притеснява фактът, че Рабех пропуска първия мач заради наказание и като се сетя, че алтернативите му са Генев и Милиев, направо тръпки ме побиват :lol: За пореден път в тоя форум искам да кажа, че според мен Давид Бистрон е доста по-добър от тях двамата.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 11:33

L_Messi написа:Ще ни бъде доста трудно, а мен най-много ме притеснява фактът, че Рабех пропуска първия мач заради наказание и като се сетя, че алтернативите му са Генев и Милиев, направо тръпки ме побиват :lol:.

Какво му има на Милиев? Виж вчера игра на доста добро ниво. Взимаше първи топки вкара и гол даже и влизаше в единоборства. Трябва му още малко време да посвикне с отбора и е готов. :)
Изображение

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 09 авг 2009 11:42

7_!_2 написа:Миналата година видяхме тактиката на Кокала при гостуването на БАТЕ, махна Лусио и пусна Веско Минев на негово място при 1:1 и с човек повече нашия отбор, а ни трябваше само един гол ... ДА не говорим за мача с Жилина тук в София, 1:1 първия мач и чакаме да ни вкарат гол, а след него играхме 30 минути без дясно крило, да не почваме с мачовете от България, които Кокала обърка... как игра с 5 крила в състава, а Бистрон централен нападател и още и още.

За мача с Баку, какво да ти кажа... явно различни мачове сме гледали, та отбора им нямаше удар във вратата на Левски, а ние имахме поне 5 почти 100 % положения за гол... Не знам къде си го видял това дърпане, така го изкарваш все едно глуха защита сме заиграли, а отново атакувахме и вкарахме втори гол.

За дисциплината в отбора отговарят треньора, спортно-техническия директор... след като те ги оставят да си правят каквото искат, Батков какво да направи да махне играч, за който е дал 1 млн. лева сигурно и от който може да вземе поне 2 млн. евро... да не е луд. Просто сега нещата са доста по-сериозни и по време на тренировките и след това, а не като при Кокала и Дани пълен тъшак.

Нуждата ти да мразиш ти е замъглила ума.Всичко което казваш е някаква измишльотина,някаква легенда при вас-непълнолетните.В мачовете с БАТЕ ЛЕВСКИ беше с класа по-добрия отбор,също и срещу Жилина.Само шанса ни попречи да ги отстраним.Бях ме много по-добри,отколкото срещу Баку.Така,че това за тактиката на Кокала е пълна глупост.
Явно не си гледал Кокъла какъв футболист беше и какво е направил за ЛЕВСКИ,а то е много.Твоето обидно отношение към него,а и към Борето говори,че не не уважаваш отбора си на който твърдиш ,че си фен.Което е много ,ама много грозна работа.Жалко е като се има предвид,че се мислиш за голям,разбиращ футбола фен на ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 09 авг 2009 11:43

мачът срещу отбор като ботев в сегашното му положение не трябва да е мерило за нищо. милиев може да е играл както си иска. както и еньо. но докато от втория никога няма да стане футболист, за милиев още има надежда. но няма практика. особено в ет.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 11:45

А_У_А написа:мачът срещу отбор като ботев в сегашното му положение не трябва да е мерило за нищо. милиев може да е играл както си иска. както и еньо. но докато от втория никога няма да стане футболист, за милиев още има надежда. но няма практика. особено в ет.

Какво му има на Еньо? Още преди да се контузи аз видях,че става за Левски - играе добре с глава, бори се, вкарва голове това му е нужно на него. Ама заради тая куца контузия малко е поизгубил форма.. :)
Изображение

7_!_2
Контакти:

Мнениеот 7_!_2 » 09 авг 2009 12:39

emigo написа: Нуждата ти да мразиш ти е замъглила ума.Всичко което казваш е някаква измишльотина,някаква легенда при вас-непълнолетните.В мачовете с БАТЕ ЛЕВСКИ беше с класа по-добрия отбор,също и срещу Жилина.Само шанса ни попречи да ги отстраним.Бях ме много по-добри,отколкото срещу Баку.Така,че това за тактиката на Кокала е пълна глупост.
Явно не си гледал Кокъла какъв футболист беше и какво е направил за ЛЕВСКИ,а то е много.Твоето обидно отношение към него,а и към Борето говори,че не не уважаваш отбора си на който твърдиш ,че си фен.Което е много ,ама много грозна работа.Жалко е като се има предвид,че се мислиш за голям,разбиращ футбола фен на ЛЕВСКИ.

Ти откъде знаеш, че съм непълнолетен... :? Аз не твърдя обратното и преди казвах, че в мачовете бяхме по-добрия отбор и от БАТЕ и от Жилина, но е смешно да правиш съпоставка с мача с Баку година след това...
И какво ще ми кажеш, че на мача с Жилина, Бистрон не изнасяше топката в средата и че не играхме 30 минути без дясно крило и атакувахме само отляво ли... че на мача с БАТЕ в Беларус, Кокала не пусна Веско Минев на мястото на Лусио Вагнер след като трябваше да вкара нападател след като сме с човек повече, за мачовете в България казах по-горния пост.
Последно аз не мразя никой, нито Велев, нито Боримиров. Да, левскари са и двамата, бивши футболисти дали много за отбора, но се виждаше, че за ръководители не стават. Тази смяна закъсня много, тя трябваше да е още през зимната пауза, но по-добре късно отколкото никога.

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 09 авг 2009 15:13

1 или 2 : 0 първия мач и дотам. :)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 09 авг 2009 20:08

въобще не трябва да подценяваме унгарците!!!!!! Дебрецен може да се укаже доста корав отбор. така, че Левски в софия, трябва да победи, но и без да допусне гол. моята прогноза е: 1 или 2:0 за сините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 09 авг 2009 21:15

L_Messi написа:Придържайте се към темата, пичове. Има тема за мача с Баку ;)
Дебрецен е добър отбор, след като е успял да отстрани шампионите на Швеция. Това е най-силният унгарски отбор, заслужен шампион, а също като Левски, успяха да вземат и Суперкупата. Ще ни бъде доста трудно, а мен най-много ме притеснява фактът, че Рабех пропуска първия мач заради наказание и като се сетя, че алтернативите му са Генев и Милиев, направо тръпки ме побиват :lol: За пореден път в тоя форум искам да кажа, че според мен Давид Бистрон е доста по-добър от тях двамата.

Виж, сега ще кажа нещо, което беше пред очите на всички ни, но не всички му обърнаха внимание. Дори не знам дали не съм го казвал тук вече.

През миналата есен Бистрон и Рабех пуснаха само 7 гола, от които 2 - Вихрен и ЦСКА - бяха от дузпи. През пролетта започнаха промени, Бистрон остана резерва за сметка на Генев и Милиев, после и пиянските изцепки на Рабех му струваха титулярното място в началото на пролетта. Бистрон го върнаха за мача с ЦСКА и до края на първенството и нямахме проблеми в защита. Лошото е, че Бистрон е извън състава от началото на подготовката, най-вероятно ще го продават, но няма смиъл да го пускаме срещу унгарците.
Съгласен съм, че Дебърцин е добър отбор, или да го кажа - точно от нашето ниво са. Предполагам, че ще се затворят яко в София,и ще играят на контра, което очевидно не е нашата игра, след като загубихме точно по този начин миналата година от БАТЕ и Жилина. Не са отстранили случайни отбори, още повече, че нас ни беше страх точно от шведите, които Дебрецен са отстранили в първия кръг.

laracavalli
Контакти:

Мнениеот laracavalli » 09 авг 2009 23:23

А Генев Милиев и Рабех колко гола са допуснали,знаеш ли? Точно 4!!! И грешката за головете на Бате и Жилина на кой беше???- На Бистрон!

Върни се в “Архив”