Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Армейци 1948

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 12:12

Не може да се сравнява Руското първенство с нашето. Колкото и да ми се иска нашето да е по-добро, ама не е така. Те имат много по-качествени отбори и са доста по-напред от нас с футбола. Това е факт. И на цска ще им е адски трудно да ги отстранят, а освен качества ще им трябва и супер много късмет. Динамото не е случаен отбор. ;)
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Към фенклуба на Левски ...

Мнениеот lisynger » 09 авг 2009 12:13

Blue World Order написа:в общи линии е прав човека,не виждам за кво го нападате. а как пишел няма никакво значение. и аз примерно не слагам главни бувки,но съвсем умишлено.

цска действително не е най-титулования български отбор от доста време. Левски има 26 титли,26 купи и 3 суперкупи (общо 55). цска има 31 титли,19 купи и 2 суперкупи (общо 52)... да не говорим,че след падането на комунизма Левски е почти тотален хегемон и има двойно повече титли и купи от цска за същия период...

ЦСКа е с 3 супер купи ;) макар че аз не ги броя тея купи за мног ценни
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 09 авг 2009 12:15

Първата е от 1989 срещу черноморец - тогава по инициатива на бта.

7_!_2
Контакти:

Re: Oбновете сайта!!!

Мнениеот 7_!_2 » 09 авг 2009 12:16

HanPagan написа:
7_!_2 написа:HanPagan, ти ако си левскар... аз съм космонавт и ви пиша от някоя совалка. :roll:

Може и да не съм Левскар , но синьо- бялата емлема е официалната.Факт.

Само дето не е вярно... Върнахме си истинската емблема още миналата година или 2007, като не си левскар и не се интересуваш от Левски за чий *** пишеш в темата. :?: :roll:
Последна промяна от 7_!_2 на 09 авг 2009 12:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 09 авг 2009 12:17

heckler написа:Първата е от 1989 срещу черноморец - тогава по инициатива на бта.

Но пак се брои ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Oбновете сайта!!!

Мнениеот MuroCSKA » 09 авг 2009 12:17

lionel_messi написа:
lakito7 написа:Какво ви пречи тази емблема?На мен ми харесва по-вече.Нямате си работа и се чудите каква простотия да измислите.Ти ако си левскар,каква е тази емблема която си сложил за аватар?

"по-вече" ? :lol:

:D

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 12:19

DukeUnv написа:
RED_FEN написа:Ти луд ли си?По багата история от вас левска-да.А от нас,са на светлини години назад!!

Вие сте някакви пълни ... ае да не казвам какви. Все ви е едно в устата колко ви е богата историята. Нали знаеш, че Левски ще ви настигне глупавите комунистически титли даже и ще ви минем и тогава няма да имате с какво да се хвалите!!!

Каква богата история имат тея смешковци бе. България е единствената комунистическа страна на която бутания от партията отбор не е играл финал (Русия - Спартак Москва, Украйна - Динамо Киев, Сърбия - Цървена Звезда, Румъния - Стяуа, Унгария - Ференцварош , Чехословакия - Спарта Прага). За цялата си история в европа имат отстранени 3-4 силни отбора (Аякс, Нотингам, Ливърпул.) ДА АМА ТОВА ГО Е ПРАВИЛ ВСЕКИ ПО-ДОБЪР ОТБОР. Няма европейски отбор който да е на средно ниво и също да не имало случаи да не отстрани 4-5 силни отбора за 30 години. Самия Левски е отстранил Аякс (година след ЦСКА), Динамо Киев, Щутгарт (2 пъти, вкл. като шампион), Хамбургер, Рейнджърс когаъто бяха сред 10-те най-добри в Европа и др. Нерпрекъснатото повтаряне за "славна" история е резултат от огромния комплекс за малоценност след 1989 г. когато няма кой да ги бута. Всеки един от гореизброените източноевропейски отбори има много по-богато от ЦДНА/ЦСКА история, всеки един без изключение, като доста имат и купи на УЕФА/КНК/КЕШ. Днешния "велик" ЦДНА се чуди къде да играе защото няма стадион. Така че смешните писания че искали велик отбор (няма да получат по-малко от 5-6 гола в двете срещи, Динамо Москва не е велик, но в момента е супер силен ) са поредна проява на избиване на комплекси, или на типичен провинциализъм, така както Миньоро чака Левски в Перник, така и комплексчетата чакат Динамо и живеят с надеждата за ЧУДО. Във футбола стават чудеса и аз като българин им го пожелавам. Но колкото по-бързо разберат че в Европа отдавна са обикновен аутсайдер, дето и Левски го задмина яко последните години, толкова по-малко такива безумни писания ще четем

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 авг 2009 12:19

cvetan написа:Човек е голям колкото е голяма мечтатта му.
А каква е мечтата на Дебрецен - някога пак да стане шампион.
Каква е мечтата на Левски - да бие до дупка ЦСКА
А знаете ли каква е мечтата на Динамо М ? - Да играят на финала на ЛЕ.
Нито повече , нито по малко.
За сравнетине. - Мечтата на армеците (чорбата) , никога не е била на смачкат Левски. Просто не сте ни приоритет.

До среща в ЛЕ . :) :) :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Затова ли си имате скандиране - армейци, умрете, но Левски победете? :mrgreen: Викаш, тва не е приоритет, хахахахаххах

ПП Левски си бие цска по навик, виж статистиките..

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 09 авг 2009 12:20

brossy написа:Просто им е гадно,4е едвали ще влязат в ЛЕ,а Левски най малко ве4е е там :!: .И това ги убива :!: :!: :!: .Те ве4е не са евробоеца.Сега като отпаднат ще говорят цяла година как Левски е играл с слаби итбори.Да Левски играе със слаби отбори,защото,когато е трябвало е бил силните.ЦСКА изпусна шанса си преди 1 год. Но тогава беше виновен Батков нали?Господа 4ервени фенове,нау4ете се първо да търсите при4ина в вас и после търсете друг виновник.
Изображение Изображение

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 09 авг 2009 12:21

lisynger написа:
heckler написа:Първата е от 1989 срещу черноморец - тогава по инициатива на бта.

Но пак се брои ;)

Така си е.

Върни се в “Архив”