TRIBUNAL написа:rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Е,чак пък да ни биете с лекота!
Е така ми се иска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TRIBUNAL написа:rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Gesha1986 написа:2:1 за Локо,а мача за първенството 1:2 за Левски!
купата е бяло-черна,а шампионската титла синя!
rado. написа:TRIBUNAL написа:rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Е така ми се искаИначе колегата над мен е прав,черо бяла купа и синя титла,дано!
deladog написа:Gesha1986 написа:2:1 за Локо,а мача за първенството 1:2 за Левски!
купата е бяло-черна,а шампионската титла синя!
Ако Коко чуе как издаваш вътрешноклубни тайни, ще те разлюби по-бързо от поредната чалгаджийка!
Дали е възможно в "Еврофутбол" да се залага на комбинация от точните резултати в тези да мача? Ако да, след тази конфиденциална информация бих опитал.
Янис Зику написа:3:0, смърфовете ще ви свалят на земята, като ви покажат от къде изгрява слънцето.
BLUE CHAMPIONS написа:Чудесно оформена тема, носеща цялостна информация за мача! Поздравления!!!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта