Много труден мач ни очаква в Пловдив.Важното е да успеем да поведем през първото полувреме за да могат да се поуспокоят и да тръгне играта .
Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/
1 : 2 и от мен 
Много труден мач ни очаква в Пловдив.Важното е да успеем да поведем през първото полувреме за да могат да се поуспокоят и да тръгне играта .
- Boksior4eto
- Контакти:
Нищо лично момчета, симпатични сте ни, но 2:0
. Това е мачът на сезона за нас, вие се борите за титлата. Ние ще сме по-надъхани, а и крепостта Лаута няма да падне пред тази невероятна публика. Успех на Левски в борбата за титлата !
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
Левски излиза срещу пловдивския любимец.Очаквам интересен мач,пълни трибуни и победа за сините 
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
BLUE CHAMPIONS написа:Чудесно оформена тема, носеща цялостна информация за мача! Поздравления!!!
И на кой му пука как е оформена темата? Да гледаме някакви тъпи картинки ли? Интересува ни мача и кой какво мнение има. Писна ми да прескачам ненужни емблеми и снимки! Бягай в някой фото-форум. Там има снимки. Лавината мачка,това е важно. 2:0 за Левски срещу Майните
Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0
За честта на Пловдив!!
Якото заглавие " мача е нареден със Смърфовете "
Четвъртък от 13:00 часа
Трудно да е пълен стадиона в такъв ден и час 
Интересен мач се заформя , очаквам трудно да бием в продължението
Четвъртък от 13:00 часа
Интересен мач се заформя , очаквам трудно да бием в продължението
- Boksior4eto
- Контакти:
rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Доста лесно отписваш Левски. В каквото и състояние да са Левски са си Левски и винаги могат да те бият. Вярно, че не играят добре, но и ние не сме цветя за мирисане. Все пак си мисля, че именно публиката ще вземе този мач ! Нооо дайте да не тръгваме с големите очаквания. Аз ще се радвам и на победа с дузпи
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
wiseman написа:BLUE CHAMPIONS написа:Чудесно оформена тема, носеща цялостна информация за мача! Поздравления!!!
И на кой му пука как е оформена темата? Да гледаме някакви тъпи картинки ли? Интересува ни мача и кой какво мнение има. Писна ми да прескачам ненужни емблеми и снимки! Бягай в някой фото-форум. Там има снимки. Лавината мачка,това е важно. 2:0 за Левски срещу Майните
Споко бе човече не си троши нервите за глупости
2:1 за Локо,а мача за първенството 1:2 за Левски!
купата е бяло-черна,а шампионската титла синя!
купата е бяло-черна,а шампионската титла синя!
rado. написа:Така като гледам,мисля че ще ви бием с лекота 2 на 0За честта на Пловдив!!
Е,чак пък да ни биете с лекота!