Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- yasen_ov4arov
Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)
Така гледам бая големи умове сте се насубрали тук ,типично за форум на Левски.Мисля да пропусна невероятния спор дали стадион Христо Ботев има 8 000 места или не и дали има нещо по-велико от победа над Публикум.Просто мога да ви посъветвам да почетете малко историята на Ботев.Хем ще видите ,че имало футбол и след Вакарел ,който учудващо "не го дават по телевизора" ,хем ще можете да се хвалите на приятели ,че сте чели нещо .Както и да е ,интересува ме дали ще се намери някой от аристократичната ви публика (например от фен клуба Синя лавина Дуванли) да се извини за просташкото ви поведение стил "комплексиран пловдивски фе на футбола с идол умрял наркобос" ?Та мислители от 1001 нощ през чепа ми е дали смятата Пловдив за по-селски град от вашия ,дали смятате,че имате по-богата история и по-голяма публика.То ми е пределно ясно,че щом съм във форума на Левски няма как да убедя титаните на мисълта подвизаващи се под прозвището "привърженици на отбора" или "ултраси на Левски".Но настоявам за едно извинение за тъпотиите ,говорени от вашите "фянове",просто защото не вярвам ,че чак 100 % от феновете ви са хипер мазни ,тъпи,надути селски пръчки (макар,че вече почвам и такива съмнения да имам)
.

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Re: Армейци 1948
Да убиеца на гиганти отново е тук.Таз година за малко да убие гиганта ИНТЕР Баку.Смешни сте особенно вашто раководство.
Re: Oбновете сайта!!!
Въпроса не е на кой коя емблема ПО-ВЕЧЕ му харесва а коя е официалната емблема на клуба.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
На левскарите ще кажа че си заслужават името говеда .... ще отговоря и защо - От както се помня няма говедо - / левскар / които не е завидял на успехите на ЦСКА ... били те БАКУ некви дет за 1-ви път ги чувам влезнали в групите на УЕФА браво след победа над БАКУ няма лошо кефете се все едно сте били МИЛАН.... за влизане в групите на ШЛ играете с некви дет пак за 1-ви път ги чувам.... но аз съм свикнал чувам ги за 1-ви път и те ми стават любимци като Беверен, Олимпия, Слован, Тампере, Бате, Жилина ........ и още колко много такива...
Та ГОВЕДА стига вече сме лушали как вашия любим отбор Левски е най великия .... просто май само за вас е така .......
Та ГОВЕДА стига вече сме лушали как вашия любим отбор Левски е най великия .... просто май само за вас е така .......
Какво ревеш бе, тая емблема в сайта е официално эаявената във Фифа.Погледни коя емблема се появява , когато предават мачове по телевизията на Левски.А тая другата със жълтото и червеното незнам на кой болен фенски моэък е плод , но не е валидна.Поинтересувай се малко преди да пишеш глупости. 

DukeUnv написа:RED_FEN написа:Ти луд ли си?По багата история от вас левска-да.А от нас,са на светлини години назад!!
Вие сте някакви пълни ... ае да не казвам какви. Все ви е едно в устата колко ви е богата историята. Нали знаеш, че Левски ще ви настигне глупавите комунистически титли даже и ще ви минем и тогава няма да имате с какво да се хвалите!!!
хахаха няма нищо вечно на този сват скоро патков ще пукне и говеждото БФС ще бъде подменено не се притеснявай че май идват годинки дет лефки и калъфки няма да вземе
madhool написа:ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ НЯКОЙ ОТ ТИЯ МАЛАУМНИЦИ ОТ КЛУБА ДА МАХНЕ ИЗМИСЛЕНАТА ЕМБЛЕМА ОТ ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА КЛУБА.
Ъъъ според мен по-правилното място за тази тема е във форума на официалния сайт на Левски не мислиш ли? Тука едва ли някой от Гонг ще отиде да оправя официалния ни сайт

HanPagan, ти ако си левскар... аз съм космонавт и ви пиша от някоя совалка. 

7_!_2 написа:HanPagan, ти ако си левскар... аз съм космонавт и ви пиша от някоя совалка.
Може и да не съм Левскар , но синьо- бялата емлема е официалната.Факт.
Вие сте срам за България бе. Научете се да пишете името на Левски правилно поже за уважение към Васил Левски. Идва времето в, когато Левски ще става все по-добър отбор, а вие ще ни гледате с отворена уста! Днеска като запишете една красива загуба от Локо ще е "пърфект". Но идва и 6 кръг и тогава пак ще търпите загуба!