Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|
Имало е някакво спречкване между Пламен Илиев и Грийн на вчерашната тренировка... Нямам представа, може и най логично е да го оставят извън групата заради договора, обаче от друга страна нали се сещате, че той е чужденец и такива намеци не му говорят нищо, освен ако не му го каже някой в прав текст. Той точно преди да дойде в Левски си е играел цял полусезон титуляр, при положение че ситуацията е била идентична и от Витес също са знаели, че напуска. Така, че може причината за отсъствието на Серженьо от групата да се крие и в първото ми изречение.
- deepblue1963
south_division написа:Имало е някакво спречкване между Пламен Илиев и Грийн на вчерашната тренировка... Нямам представа, може и най логично е да го оставят извън групата заради договора, обаче от друга страна нали се сещате, че той е чужденец и такива намеци не му говорят нищо, освен ако не му го каже някой в прав текст. Той точно преди да дойде в Левски си е играел цял полусезон титуляр, при положение че ситуацията е била идентична и от Витес също са знаели, че напуска. Така, че може причината за отсъствието на Серженьо от групата да се крие и в първото ми изречение.
На няколко пъти Грийн показва прекомерна и с нищо неоправдана нервност!Нека си почине малко!Никой не е абониран за титулярното място.Пък и в мачове като този Иванов или Милиев биха могли да поиграят!Никъде не е писано,че Грийн трябва да играе цял сезон без смяна.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
UniX95 написа:Прогноза за мача : 1-0 или 1-1![]()
Доста несериозна (да не казвам тъпа) прогноза.
Само Левски!
siniq_fen написа:UniX95 написа:Прогноза за мача : 1-0 или 1-1![]()
Това не е прогноза бе пич така му е кеф да свърши ама няма да го огрее 3-4 на 0-1

AN71 написа:siniq_fen написа:UniX95 написа:Прогноза за мача : 1-0 или 1-1![]()
Това не е прогноза бе пич така му е кеф да свърши ама няма да го огрее 3-4 на 0-1
Знам, ама му се издразних на провокацията

Само Левски!
south_division написа:Имало е някакво спречкване между Пламен Илиев и Грийн на вчерашната тренировка... Нямам представа, може и най логично е да го оставят извън групата заради договора, обаче от друга страна нали се сещате, че той е чужденец и такива намеци не му говорят нищо, освен ако не му го каже някой в прав текст. Той точно преди да дойде в Левски си е играел цял полусезон титуляр, при положение че ситуацията е била идентична и от Витес също са знаели, че напуска. Така, че може причината за отсъствието на Серженьо от групата да се крие и в първото ми изречение.
Грийн нещо се е развикал на Пламен. Но не вярвам да да е изваден затова. Изваден е след разговор м/у Гонзо, Тонев и Костов. Доста хора в отбора са останали изненадани.
И още малко по въпроса
Това с Грийн е голяма цигания. Да намерат нормален начин за дискусия, а да не започват с циганските изпълнения на Наско Сираков.
Очаквам скоро на Костов да му писне и да си хване багажа. Чувам, че има такива настроения от него. Определено не може да осъзнае, че попадна в българската действителност.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- tihomir_rs
- Контакти:
Въпреки всичко очаквам труден мач за Левски.Винаги срещу Монтана играем трудно.А и след това изваждане на Грийн от групата за мача. . .
Диамутен ми се вижда доста тромав.Ще видим . . .Разбира се не очаквам чудеса от мача.Нещо от рода 0-1,1-2 и то със доста зор и съдийска помощ.
Диамутен ми се вижда доста тромав.Ще видим . . .Разбира се не очаквам чудеса от мача.Нещо от рода 0-1,1-2 и то със доста зор и съдийска помощ.
- blue avalanche
- Контакти:
Близо 1000 фенове на Левски ще гледат на живо днешното гостуване на отбора на Монтана. На стадион "Огоста" ще дойдат доста привърженици на сините от региона около северозападния град, които ще подкрепят любимците си.
От София пък организирано ще потеглят няколко автобуса със запалянковци.
"Има голям интерес към срещата. Убеден съм, че ще напълним сектора за гости. Предполагам, че ще сме поне 800-900 човека.
Надяваме се на хубав и резултатен футбол", заяви пред "Тема Спорт" председателят на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров-Гугутката.
От София пък организирано ще потеглят няколко автобуса със запалянковци.
"Има голям интерес към срещата. Убеден съм, че ще напълним сектора за гости. Предполагам, че ще сме поне 800-900 човека.
Надяваме се на хубав и резултатен футбол", заяви пред "Тема Спорт" председателят на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров-Гугутката.
- Hernan_Crespo
- Контакти:
zlatan написа:Сега сериозно Грийн не иска да играе централен,а последните месеци е адски слаб,ама много много слаб,защо Кoстов не е видял това в Турция не знам.
+1
Времето за сега е супер дано не завали поне до 5часа терена е супер и аз очаквам поне 3 гола за сините от Левски .Айде чакам ви идвайте ,че със сина ми нямаме търпение