Drago_Nedved написа:Който квото и да говори обаче - истината е една :
ЛЕВСКИ - Ботев Пловдив - 5 : 0
Сега нали знаеш, че ще те напсуват и ще ти кажат как сме били юноши и че сме рогати..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drago_Nedved написа:Който квото и да говори обаче - истината е една :
ЛЕВСКИ - Ботев Пловдив - 5 : 0
monster1011 написа:За победите дето дядо ми е гледал не говоря. щото и ние можем да говорим за победите на Левски над Аякс, за отстраняванията на Динамо Киев, на Щутгарт (вкл и като шампион на Германия), на Глазгоу Рейнджърс и др. А за 1/2 финалите дето по формата на евротурнирите едно време се стигаше с 6 мача, от които 4 с полуаматьори няма да коментира, Вие не сте играли 14 мача в Европа никога и никога няма да играете. А че сегашната ШЛ има нещо общо с КНК (Купа на носителите на национални купи, вляла се в УЕФА къп) може само човек далече от футбола да говори. Единственото на което ШЛ е наследник е КЕШ (Купа на европейските шампиони)
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:monster1011 написа:За победите дето дядо ми е гледал не говоря. щото и ние можем да говорим за победите на Левски над Аякс, за отстраняванията на Динамо Киев, на Щутгарт (вкл и като шампион на Германия), на Глазгоу Рейнджърс и др. А за 1/2 финалите дето по формата на евротурнирите едно време се стигаше с 6 мача, от които 4 с полуаматьори няма да коментира, Вие не сте играли 14 мача в Европа никога и никога няма да играете. А че сегашната ШЛ има нещо общо с КНК (Купа на носителите на национални купи, вляла се в УЕФА къп) може само човек далече от футбола да говори. Единственото на което ШЛ е наследник е КЕШ (Купа на европейските шампиони)
Добра логика несъмнено!Можеш да си я пакетираш и да я продаваш в чужбина.Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид
) .Това само пълен малоумник да го каже,но да не влизаме в подробности.А защо не обясниш за сегашния регламент на ШЛ-играеш срещу аматьори от Андора и някакви прошляци от бившия СССР и вече си в групите на Лига Европа?Той сигурно е невероятен нали?
Онзи преди мен:какво да говоря едно и също и да не говоря?Истината е една Левски търпи най-голямото си поражение в историята си на свой терен срещу Ботев ,а по ирония на съдбата с 0 на 5.
yasen_ov4arov написа:monster1011 написа:За победите дето дядо ми е гледал не говоря. щото и ние можем да говорим за победите на Левски над Аякс, за отстраняванията на Динамо Киев, на Щутгарт (вкл и като шампион на Германия), на Глазгоу Рейнджърс и др. А за 1/2 финалите дето по формата на евротурнирите едно време се стигаше с 6 мача, от които 4 с полуаматьори няма да коментира, Вие не сте играли 14 мача в Европа никога и никога няма да играете. А че сегашната ШЛ има нещо общо с КНК (Купа на носителите на национални купи, вляла се в УЕФА къп) може само човек далече от футбола да говори. Единственото на което ШЛ е наследник е КЕШ (Купа на европейските шампиони)
Добра логика несъмнено!Можеш да си я пакетираш и да я продаваш в чужбина.Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид
) .Това само пълен малоумник да го каже,но да не влизаме в подробности.А защо не обясниш за сегашния регламент на ШЛ-играеш срещу аматьори от Андора и някакви прошляци от бившия СССР и вече си в групите на Лига Европа?Той сигурно е невероятен нали?
Онзи преди мен:какво да говоря едно и също и да не говоря?Истината е една Левски търпи най-голямото си поражение в историята си на свой терен срещу Ботев ,а по ирония на съдбата с 0 на 5.
yasen_ov4arov написа:Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид)
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:yasen_ov4arov написа:Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид)
Моя грешка ,объркал съм буквите и излиза ,че спорим като и двамата твърдим едно и също![]()
.Имаме полуфинал на КЕШ извинявам се
.
monster1011 написа:Да нашия приятел не знае собствената си история. Най-големия успех на Ботев ПД е 1/4 финал за КНК срещу Атлетико Мадрид, имат и по 3-4 1/16 и 3-4 1/32 финали, което едно време е нищо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта