Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ (официална тема)

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 00:21

Drago_Nedved написа:Който квото и да говори обаче - истината е една :
ЛЕВСКИ - Ботев Пловдив - 5 : 0 :)

Сега нали знаеш, че ще те напсуват и ще ти кажат как сме били юноши и че сме рогати.. :lol: Хаха - все си е едно и също тия дет го говорят :) САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 00:24

monster1011 написа:За победите дето дядо ми е гледал не говоря. щото и ние можем да говорим за победите на Левски над Аякс, за отстраняванията на Динамо Киев, на Щутгарт (вкл и като шампион на Германия), на Глазгоу Рейнджърс и др. А за 1/2 финалите дето по формата на евротурнирите едно време се стигаше с 6 мача, от които 4 с полуаматьори няма да коментира, Вие не сте играли 14 мача в Европа никога и никога няма да играете. А че сегашната ШЛ има нещо общо с КНК (Купа на носителите на национални купи, вляла се в УЕФА къп) може само човек далече от футбола да говори. Единственото на което ШЛ е наследник е КЕШ (Купа на европейските шампиони)

Добра логика несъмнено!Можеш да си я пакетираш и да я продаваш в чужбина :lol: .Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид ;) ) .Това само пълен малоумник да го каже,но да не влизаме в подробности.А защо не обясниш за сегашния регламент на ШЛ-играеш срещу аматьори от Андора и някакви прошляци от бившия СССР и вече си в групите на Лига Европа?Той сигурно е невероятен нали?

Онзи преди мен:какво да говоря едно и също и да не говоря?Истината е една Левски търпи най-голямото си поражение в историята си на свой терен срещу Ботев ,а по ирония на съдбата с 0 на 5 :mrgreen: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Drago_Nedved
Контакти:

Мнениеот Drago_Nedved » 09 авг 2009 00:28

yasen_ov4arov написа:
monster1011 написа:За победите дето дядо ми е гледал не говоря. щото и ние можем да говорим за победите на Левски над Аякс, за отстраняванията на Динамо Киев, на Щутгарт (вкл и като шампион на Германия), на Глазгоу Рейнджърс и др. А за 1/2 финалите дето по формата на евротурнирите едно време се стигаше с 6 мача, от които 4 с полуаматьори няма да коментира, Вие не сте играли 14 мача в Европа никога и никога няма да играете. А че сегашната ШЛ има нещо общо с КНК (Купа на носителите на национални купи, вляла се в УЕФА къп) може само човек далече от футбола да говори. Единственото на което ШЛ е наследник е КЕШ (Купа на европейските шампиони)

Добра логика несъмнено!Можеш да си я пакетираш и да я продаваш в чужбина :lol: .Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид ;) ) .Това само пълен малоумник да го каже,но да не влизаме в подробности.А защо не обясниш за сегашния регламент на ШЛ-играеш срещу аматьори от Андора и някакви прошляци от бившия СССР и вече си в групите на Лига Европа?Той сигурно е невероятен нали?

Онзи преди мен:какво да говоря едно и също и да не говоря?Истината е една Левски търпи най-голямото си поражение в историята си на свой терен срещу Ботев ,а по ирония на съдбата с 0 на 5 :mrgreen: .

Ама дреме ми за преди 50 години :mrgreen: Гледай сега положението,ако не - бъди толкова жалък да си спомняш че някога сте имали добри времена :mrgreen: САМО ЛЕВСКИ !!!
Само Левски !!!
Forza Juve !!!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 00:30

Ъъъ Овчаров сори за тъпия въпрос ама ти нали си от Ботев?? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:32

yasen_ov4arov написа:

Шампионската лига заменя купата на европейските шампиони. Само див селянин не го знае. КНК го закриха и сляха с купата на УЕФА. Ask Google

http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League

Prior to 1992 the tournament was officially called the European Champion Clubs' Cup but was usually referred to as simply the European Cup or European Champions' Cup. The competition was initially a straight knockout competition open only to the champion club of each country. During the 1990s the tournament began to be expanded, incorporating a round-robin group phase and more teams. Europe's strongest national leagues now provide up to four teams each for the competition.

Чети и не се излагай.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 авг 2009 00:37

yasen_ov4arov написа:Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид ;) )

Моя грешка ,объркал съм буквите и излиза ,че спорим като и двамата твърдим едно и също :lol: :lol: .Имаме полуфинал на КЕШ извинявам се :) .
Както и да е,явно извинение няма да получа,но единственото ,в което се убедих е ,че феновете на Левски са с нисък коефициент на интелигентност.Първо никакво извинение,второ казаха ,че Пловдив е по-селски град от София (което после дори софиянец го опроверга ,но те не :lol: ) ,след което ми обясняваха кооолко по-велика е публиката на Левски и тук също се оказаха в крачка.Последва обяснение от кой е най-голямата загуба на техен терен и те се захванаха за евротурнирите.Разберете ,по статистиките на БФС (някой тук бая ги мразеше помня :lol: ) сме втория най-успял български отбор в евротурнирите след ЦСКА ,а те бая повечко пъти от нас са участвали.Има ли смисъл да продължаваме да говорим?Печелте си купи там и се радвайте колко мача срещу андорци и азери сте играли в Европа ай сиктир!До тук от всичките ви фенове в този форум само един тип 0007 или нещо от сорта е нормален,всички други сте напълно всичващи се в прототипа "фен на Левски".
Айде чао да не правим още спамове.
Последна промяна от yasen_ov4arov на 09 авг 2009 00:44, променено общо 1 път.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:38

yasen_ov4arov написа:
yasen_ov4arov написа:Почти си прав с една маааалка подробност -ШЛ е всепризнат наследник на КЕШ (справка Реал Мадрид ;) )

Моя грешка ,объркал съм буквите и излиза ,че спорим като и двамата твърдим едно и също :lol: :lol: .Имаме полуфинал на КЕШ извинявам се :) .

единственият отбор с 1/2 финал за КЕШв БГ са нашите "приятели" от ЦСКА. Нещо здраво си се объркал

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 00:41

Ние тая тема ще я направим още малко международна! То не бяха Левски,Ботев сега и ЦСКА само ни трябват Славия и Литекс и почваме с Челси и коНпания :lol:
Изображение

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 09 авг 2009 00:43

Да нашия приятел не знае собствената си история. Най-големия успех на Ботев ПД е 1/4 финал за КНК срещу Атлетико Мадрид, имат и по 3-4 1/16 и 3-4 1/32 финали, което едно време е нищо. Помна го, аз хич не съм млад. Помня от 1980 всичко насам
Последна промяна от monster1011 на 09 авг 2009 00:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 09 авг 2009 00:47

monster1011 написа:Да нашия приятел не знае собствената си история. Най-големия успех на Ботев ПД е 1/4 финал за КНК срещу Атлетико Мадрид, имат и по 3-4 1/16 и 3-4 1/32 финали, което едно време е нищо

Абе бате ти знаеш май историята на Ботве по-добре от него.. :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”