Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Мокри,но доволни!

Мнениеот Nikona » 06 авг 2009 16:47

Cql ma4 ne izpqxme vednuj nai-nashumqlata pesen v posledno vreme - "she vi sereme na P**kite"
Potresen sum , i sum dovolen :lol:

Господи някой му е дошъл мозъка това е най-противния рефрен измислен от някой пубер с коефициент на интелигентност някъде под морското равнище. Това никога няма да го пея на мач.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот Old_death » 06 авг 2009 17:14

от barbi_vip на 06 Авг 2009 16:37

Мисля че и на теб Old_death МЕРСИ за Ласкавите думи да ти кажем ,че аз сериозно като прочетох не можах да повярвам ,че Фен на ЦСКА е написал такива думи за наши мач! Успех довечера и на вас

Преди да бъдем фенове,трябва да сме българи!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 06 авг 2009 17:20

съгласна съм с теб
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

bajganjo
Контакти:

Мнениеот bajganjo » 07 авг 2009 23:04

Old_death написа:Честита победа,момчета!Надиграхте азерите по всички показатели.Очаквах повече от тях,но явно толкова си могат ;) Нека си взимат голямите заплати и да гледат ШЛ по телевизията :lol: Пожелавам ви късмет при жребия и да не си вирнете много носовете! ;)

Свалям ти шапка мъжки :)
Извадихте най-тежкия възможен жребии :evil: но надеждата умира последна.
Искренно желая успех на отбора ти , както и на другите български представители в турнирите /жалко за Черно море - бяха близо до подвиг/

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 08 авг 2009 22:07

Old_death написа:Честита победа,момчета!Надиграхте азерите по всички показатели.Очаквах повече от тях,но явно толкова си могат ;) Нека си взимат голямите заплати и да гледат ШЛ по телевизията :lol: Пожелавам ви късмет при жребия и да не си вирнете много носовете! ;)
8-) 8-) Old Death сега прочетох горното ти мнение!СТРАХОТНО Е,че преди всичко си българин,а след това фен на определен отбор!!!Оптвам и аз така и ще кажа,че искрено пожелавам успех на ЦСКА срещу Динамо Москва!!!Заради България най-малкото,а и заради дядо ми,който беше голям човек,но и цесекар!!!Той например винаги желаеше успех на Левски,особено срещу чужди отбори!Така трябва да е! ;)
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Върни се в “Архив”