_8-0_ написа:шестия гол ще е подарък за Drago_Nedved
Е,много мерси,ама нямаше шести за жалост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
_8-0_ написа:шестия гол ще е подарък за Drago_Nedved
Cesc Fabregas написа:5-0
Yobs1912 написа:Ми рогати радвайте се на победа над отборче от 17-18 годишни,дето тва им е първия официален мач..'
Yobs1912 написа:Ми рогати радвайте се на победа над отборче от 17-18 годишни,дето тва им е първия официален мач..радвайте се сега че скоро пак ще дойде времето когато идвахте в Пловдив със свалени гащи и туба 'вазелин'
Yobs1912 написа:Ми рогати радвайте се на победа над отборче от 17-18 годишни,дето тва им е първия официален мач..радвайте се сега че скоро пак ще дойде времето когато идвахте в Пловдив със свалени гащи и туба 'вазелин'
delpi написа:Сега след като изгледах първото полувреме на мача мога да кажа, че Ботев е бацил за българския футбол. Срещу такъв отбор не можеш дори и резервите да си обиграеш. И лошото е, че в А група има още няколко такива отбори... и после защо се излагаме в Европа, ами ето я една от причините!
Овчаров, аз няма да се извисявам чак толкова високо колкото теб за да окачествявам феновете на Ботев, както ти правиш с тези на ЛевскиОстани си и ти със здраве...
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта