Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|
Колко треньори трябва да сменим, за да разберат, че от Йовов дефанзивен халф нестава? Не мога да разбера кой му дава акъл на Костов да пробва подобна глупост? Та дори ботушаря Димов игра по- добре от него.
- deepblue1963
сини богове написа:Колко треньори трябва да сменим, за да разберат, че от Йовов дефанзивен халф нестава? Не мога да разбера кой му дава акъл на Костов да пробва подобна глупост? Та дори ботушаря Димов игра по- добре от него.
От Йовов вече нищо не става.Костов го знае много добре!И само защото е "Йовов",все още не е изритан от отбора!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
0:1 или 0:2, в такива мачове не вкарваме много.
Само Левски!
-
- Контакти:
Все си мисля, че Монтана ще ги бием лесно. Имам чувството, че гостуванията ще са ни по- лесни.
- seanconnery
- Контакти:
Аз мисля, че би било добре да опитаме един такъв вариант. Иво Иванов централен защитник, Димов - опорен халф, Грийн на мястото на Гаджев и с Калво по фланга.

seanconnery написа:Аз мисля, че би било добре да опитаме един такъв вариант. Иво Иванов централен защитник, Димов - опорен халф, Грийн на мястото на Гаджев и с Калво по фланга.
Аз си мислех за подобен вариант, като се остави резерва единият от Тасевски и Гаджев, а защо не и двамата, но едва ли. А и освен това Грийн и Димов са дефанзивни полузащитници и не ми се вярва Костов да ги сложи и двамата точно с/у Монтана
CHELSEA
Според мен защитата ще ни е като на миналия мач с разликата, че Димов ще играе пред Грийн и Диамонтен за сметка на Йовов. Но за мен е грешка Грийн да играе в защита.
CHELSEA
Левски си има треньор, който е най-добре запознат с отбора и си решава. Сульо, Пульо, Атанас и Спас кво мислят, никой не го интересува. Нашата работа е да подкрепяме отбора, а не да се правим на треньори. 

niki87 написа:Левски си има треньор, който е най-добре запознат с отбора и си решава. Сульо, Пульо, Атанас и Спас кво мислят, никой не го интересува. Нашата работа е да подкрепяме отбора, а не да се правим на треньори.
ние си коментираме, не съм чул да има такава забрана

CHELSEA
- deepblue1963
"от BadBoy на 04 Мар 2012 22:0
Този съдия(Ст.Спасов) + Ахмед Ахмед ще ви свирят почти всички мачове през пролетта, защо.... нека да ти е за домашно"
МОНТАНА - ЛЕВСКИ /Сф/
ХРИСТО РИСТОСКОВ Бл, НИКОЛАЙ МАРКОВ Бл, ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ СфО,
4-ти ГЕОРГИ ИГНАТОВ Сф

Този съдия(Ст.Спасов) + Ахмед Ахмед ще ви свирят почти всички мачове през пролетта, защо.... нека да ти е за домашно"
МОНТАНА - ЛЕВСКИ /Сф/
ХРИСТО РИСТОСКОВ Бл, НИКОЛАЙ МАРКОВ Бл, ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ СфО,
4-ти ГЕОРГИ ИГНАТОВ Сф

Последна промяна от deepblue1963 на 06 мар 2012 21:32, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!